JULIUS ZÖLLNER barnesengesett Basic 40 x 60 cm / 100 x 135 cm
JULIUS ZÖLLNER barnesengesett Basic 40 x 60 cm / 100 x 135 cm

JULIUS ZÖLLNER barnesengesett Basic 40 x 60 cm / 100 x 135 cm


Pris
568 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A197462

EAN: 4009250710796

JULIUS ZÖLLNER barnesengesett Basic 40 x 60 cm / 100 x 135 cm
Barnet skal føle seg trygg og god i den lille sengen sin eller i barnevognen. De myke og varme sengesettene fra Julius Zöllner sørger for trygghetsfølelse og velbehag for små verdensborgere. Det blir brukt pustende og temperaturregulerende fyll i sengesettene. De lukter ikke, og er slitesterke. Et sengesett til babyer bør også være enklest mulig å vaske. Alle produktene fra Julius Zöllner kan vaskes og er egnet for forsiktig tørketromling. Helårs sengesettene er spesielt praktiske.

Produktdetaljer:
 • Mål: Bredde x lengde 100 x 135 cm / 40 x 60 cm
 • Materialet i trekket: 35 % polyester, 65 % bomull
 • Materiale i Fyllet: 100 % Polyester, silikonisert spiralfiber
 • Pustende og temperaturregulerende fyll
 • Helårs sengesett
 • Gode varmeegenskaper
 • Stort volum
 • Slitesterkt og lett å vaske
 • Trekket er vaskbart opp til 60°, tåler tørketrommel
 • Öko-Tex Standard 100 Nr.S07-0696 in FI hohenstein
Materialforklaring:
 • Silikonisert spiralfiber
  Dette materialet av 100% polyester er med svært gode isolerende egenskaper og evne til å holde på varme spesielt godt egnet til denne typen sengesett. Det leder også vekk fuktighet fra kroppen på en effektiv måte. Fibrene er også spesielt utviklet for at stoffet ikke skal filtre seg sammen. På den måten forblir det mykt og varmt lenger.

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

JULIUS ZÖLLNER

Komfort for hele familien

Komfort og sikkerhet til din baby, har høyeste prioritet for produktene til Julius Zöllner. Å få barn er en fantastisk, men også overveldende begivenhet i alle foreldres liv. Derfor har Julius Zöllner gjort det til sin oppgave å veilede dere gjennom de første og viktigste årene av barnets liv, med produkter av høyeste kvalitet og som er enkle å bruke. Det brede utvalget av kvalitetsprodukter og kombinasjonen av innovasjon og tradisjon har gjort Julius Zöllner til en av de største leverandørene av baby- og småbarnsprodukter i Tyskland, dette i løpet av selskapets over 55 år lange historie.

Høyest kvalitet

Produktene til Julius Zöllner er håndlaget i deres fabrikk i Bayern, akkurat som for over et halvt århundre siden. Kvalitet og bærekraft er meget viktig når det gjelder produkter for babyer og småbarn: Med produktene til Julius Zöllner kan du føle deg like trygg i alle situasjoner, akkurat som om det var i foreldrenes armer. Med det i tankene designer Julius Zöllner produkter med Oeko-Tex®-merket, der tekstilene kontrolleres strengt på grunnlag av internasjonale standarder. Denne sertifiseringen garanterer at produktene er fri for allergirisiko og ikke forårsaker hudirritasjoner.

Innovasjon og tradisjon

Hos Julius Zöllner er innovasjon og modernitet i perfekt harmoni med kvalitet og ikke minst tradisjon. For å garantere dette, samarbeider Julius Zöllner tett med barneleger og jordmødre. Slik oppsto for eksempel det tradisjonsrike produktet Dr. Lübbe-madrass by Julius Zöllner. med sin typiske trelagsstruktur og høyeste materialkvalitet. Konseptet ble utviklet av barnelegen Dr. Lübbe og har alltid vært ansett som en vellykket modell.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: JULIUS ZÖLLNER barnesengesett Basic 40 x 60 cm / 100 x 135 cm
5
411 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 334
 
4 stjerner
| 64
 
3 stjerner
| 12
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

JULIUS ZÖLLNER barnesengesett Basic 40 x 60 cm / 100 x 135 cm
JULIUS ZÖLLNER barnesengesett Basic 40 x 60 cm / 100 x 135 cm
568 kr