lionelo Sengebarriere Hanna Grey
Pris
512 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A301561

EAN: 5902581656049

lionelo Sengebarriere Hanna Grey
Denne teksten er automatisk oversatt.
Komfortabel for foreldrene - 66 cm høy
Hanna er en av de høyeste sengene som er tilgjengelig på markedet, så den passer til selv de høyeste madrassene. Babyens velvære er alltid 100% trygt.

Luftig nett
Nettverket er laget av miljøvennlig materiale og er pustende. Det sørger for tilstrekkelig luftsirkulasjon og lar deg holde konstant våken over det sovende barnet ditt. Det forhindrer også mulig skrubbsår på sensitiv barnes hud.

Sammenleggbar
Sengesperren, som kan brettes 180 grader, trenger ikke å demonteres hver gang den ikke er i bruk - etter folding forblir den nesten usynlig ved installasjonsstedet, men den kan settes opp igjen med en gang.

Enkel montering
Monteringen er veldig enkel og er basert på å sette inn armene av sengesperren mellom sengen og madrassen. Sengesperren kan sikres med de medfølgende skruene og festene.

Komfort og sikkerhet
Den spesielle blokaden Standsafe beskytter mot utilsiktet folding av sengesperren. Det garanterer at sengebarrieren ikke klappes sammen automatisk under mulig press fra barnet.

Sikkerhetsbelter
Stroppene gir ekstra beskyttelse for sengesperren og skaper en motkraft til vekten til babyen som lener seg mot den.

Stabil konstruksjon
Rammen til sengsperren er laget av lett, men veldig sterk aluminium, den deformeres ikke under bruk og garanterer full sikkerhet opp til 27 kg trykk.

For hjem og reise
Du kan bruke sengesperren vår ikke bare hjemme, men også under dine reiser som erstatning for en dyr reiseseng.

Utskifting av en liten seng
Ved å bruke sengesperren Hanna kan du umiddelbart kjøpe en større seng til barnet ditt og spare utgiftene til en mindre mellomseng. Sengesperren er en investering i årevis!

Plassbesparende
Takket være de små dimensjonene, kan Hanna oppbevares enkelt - den kan lagres under sengen, i et skap eller i andre ledige rom.

Tekniske detaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 150 x 35 x 66 cm
  • materiale: 100% polyester
Leveringsomfang:
  • Sengevakt
  • Sikkerhetsbelter

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

Lionelo

Lionelo - Sammen, trygt og praktisk

Å være forelder er både en utfordring og et fantastisk eventyr. Våre produkter gjør det enda mer spennende og glad – for barn og foreldre. Hos Lionelo lager vi produkter som oppfyller de høyeste standardene for sikkerhet og komfort. Vi ønsker sammen å være med på å bygge en relasjon mellom deg og barnet ditt på ulike nivåer og stadier. Det er derfor vårt utvalg av produkter er så gjennomtenkt at du kan være en del av foreldreeventyret ditt fra babyens første øyeblikk.

Lionelo - designkvalitet kombinert med funksjonalitet for lengre levetid

Vi setter pris på verdien av de delte øyeblikkene. Av denne grunn sørger vi for at Lionelo-produkter kjennetegnes av designkvalitet og funksjonalitet og at bruken av dem etterlater et hyggelig inntrykk. Skånsom og moderne design, fantasifulle løsninger og vissheten om at du kan stole på oss uansett omstendigheter vil hjelpe. Lionelo-produkter dekkes av en livstidsgaranti. Dette betyr at vi ikke bare er bevisste på kvaliteten deres, men også støtter deg i alle faser av bruken av våre tilbud.

Lionelo - åpenhet, hjelpsomhet og engasjement

Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement hjelper oss å bygge den uvurderlige følelsen av tilknytning og tillit hos foreldre. Gunstig forhold mellom kvalitet og pris på Lionelo-produkter både i Polen og over hele Europa gjør merket mer og mer populært. Vi ser denne trenden ikke bare i det økende antallet kjøpere av produktene våre, men også i antallet kjøpere av nye produkter med vårt merke. Bli med i familien vår. Lionelo vil sørge for at dette eventyret blir en sann nytelse for deg.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: lionelo Sengebarriere Hanna Grey
5
123 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 102
 
4 stjerner
| 18
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

lionelo Sengebarriere Hanna Grey
lionelo Sengebarriere Hanna Grey
512 kr