10% på vogner og mer ☀️
10% på vogner og mer ☀️
Kopier rabattkoden:
10UT3026
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikre rabattkoden
lionelo Babymonitor Babyline 7.1
Pris
1399 kr
Fri frakt*
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A301562

EAN: 5902581658081

lionelo Babymonitor Babyline 7.1
Sikkerhet og sikkerhet - alltid sammen
Med Babyline 7.1 kan foreldre overvåke hva som skjer i barnehagen. Takket være enheten kan du gjøre andre aktiviteter når babyen sover søtt.

Mer enn bare video
Kameraet har en innebygd mikrofon, høyttaler og temperaturføler som la babymonitoren overføre bilde-, lyd-, temperaturinformasjon og alarmvarsler. Med stativet kan du enkelt plassere kameraet i riktig posisjon eller montere det på veggen.

Kommunikasjon i begge retninger
Mottakeren er utstyrt med en taleanropsfunksjon som lar foreldre snakke med babyen på avstand og berolige det. Barnet hører foreldrenes stemme, er umiddelbart roligere og føler seg tryggere.

Praktiske løsninger - høy kvalitet dag og natt
Ved å bruke en passende linse kan kameraet overføre et klart, detaljert bilde. Videoen som vises er klar og skarp uansett tid på dagen eller natten - selv i fullstendig mørke.

Bærbar skjerm med et batteri med lang levetid
Mottakeren har et stort fargeskjerm, et håndtak og et innebygd oppladbart batteri med en kapasitet på 1150 mAh, som takket være VOX-teknologi gir en batterilevetid på opptil 40 timer.

Nattlig
Den innebygde lampen avgir et varmt, mykt lys.

Alarmer og varsler
Babymonitoren er utstyrt med en alarm som informerer deg om barnet ditt våkner eller mister forbindelse. Varslingsfunksjonen minner deg i god tid, f.eks. Om planlagt amming.

Lang rekkevidde
En rekkevidde på opptil 260 m sørger for problemfri kontakt med barnet fra fjerne rom eller gulv.

Beroligende vuggeviser
Babymonitoren har et sett med 8 beroligende melodier som foreldrene kan slå på eksternt til rett tid. Volumet på tonene kan også justeres fritt.

VOX-system - energibesparende
VOX-systemet er en teknologi som sikrer maksimal energibesparelse og derfor lang drift uten lading . Babymonitoren fungerer i standby-modus. Når en stemme oppdages, starter den og overfører bildet og lyden til foreldrenes skjerm.

Enkel montering
Skjermen er lett, hendig og har et stativ som gjør det mulig skal plasseres i en komfortabel posisjon for foreldre. Mottakeren kan også festes til et belte.

Enkel betjening
Selv om Babyline 7.1 tilbyr mange alternativer, er betjeningen ekstremt intuitiv og grei takket være en praktisk knappebasert bruker grensesnitt.

Leveringsomfang:
  • Mottaker med display
  • Kamera
  • Strømforsyningsenhet
  • Batterilader

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Lionelo

Lionelo - Sammen, trygt og praktisk

Å være forelder er både en utfordring og et fantastisk eventyr. Lionelo produkter gjør deres opplevelser enda mer spennende og funksjonelle – både for barn og foreldre. Hos Lionelo produseres det produkter som oppfyller de høyeste standard for sikkerhet og komfort i bransjen. Selskapet ønsker å bidra med å forenkle relasjon som bygges de første leveår på ulike nivåer og stadier, der Lionelo bistår med produkter som skal enkeltgjøre og bidra til fremgang. Det er derfor utvalget av produkter fra Lionelo er så nøye gjennomtenkt, noe som gir utslag i påvirkning av opplevelsene; Familiens utvikling og påvirkning.

Lionelo - designkvalitet kombinert med funksjonalitet for lengre levetid

Vi setter pris på verdien av de delte øyeblikkene. Av denne grunn sørger vi for at Lionelo-produkter kjennetegnes av designkvalitet og funksjonalitet, på denne måten vil bruken av våre innovasjoner etterlate et nokså hyggelig inntrykk hos våre brukere. Skånsom og moderne design, fantasifulle løsninger og vissheten om at du kan stole på oss uansett omstendigheter vil og har beståt mange prøvelser. Lionelo-produkter dekkes av livstidsgaranti, dette betyr at vi ikke bare er bevisste på kvalitet, men også støtter deg i alle faser av bruken av våre tilbud.

Lionelo - Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement

Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement hjelper oss å bygge uvurderlige følelser av tilknytning og tillit hos deg som omsorgsfull foreldre. Gunstig forhold mellom kvalitet og pris på Lionelo-produkter både i Polen og over hele Europa gjør merket mer og mer populært blandt våre kunder. Vi ser denne trenden ikke bare i det økende antallet kjøpere av produktene våre, men også i antallet kjøpere av nye produkter med vårt merke. Lionelo vil sørge for at dette eventyret blir en sann nytelse for deg og din familie.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: lionelo Babymonitor Babyline 7.1
4.5
269 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 209
 
4 stjerner
| 44
 
3 stjerner
| 12
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 2
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

lionelo Babymonitor Babyline 7.1
lionelo Babymonitor Babyline 7.1
1399 kr