10% personalrabatt ❕
10% personalrabatt ❕
10% rabattkode:
10RBTT3841
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
lionelo Reiseseng Sofie Grey Scandi
Variant:
 • lionelo Reiseseng Sofie Grey Scandi
 • lionelo Lekegrind Sofie Blå Navy
 • lionelo Lekegrind Lene Blue Sky

Pris
1046 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A308769

EAN: 5902581658067

lionelo Reiseseng Sofie Grey Scandi
Denne teksten er automatisk oversatt.
Lek og søvn
Ekstrasengen har god plass når den er satt opp (lengde x bredde x høyde: 100 x 100 x 76 cm), slik at flere barn kan leke sammen. Det slitesterke stoffet kan også tørkes av med en fuktig klut, slik at den kan brukes som lekegrind både hjemme og på farten.

Sikkerhet
Forsterket konstruksjon, beskyttelse mot utilsiktet sammenklapping, hjul med bremser og ingen skarpe kanter garanterer barnets sikkerhet i lekegrinden.

Alt i ett
Lekegrind, reiseseng, ekstraseng og lekematte. Barneseng eller lekeområde med bestefar og bestemor, sikrer et trygt sted.

Praktisk inngang
Glidelåsen til sideinngangen er på utsiden av lekegrinden. Barnet ditt er derfor trygt og kan ikke åpne den på egen hånd fra innsiden. Det betyr at småbarn kan komme seg inn og ut gjennom inngangen på egen hånd. Dette forhindrer risikable klatrebevegelser og sparer deg for løft. Lekegrinden kan brukes som ekstraseng, reiseseng, men også som lekematte. Den firkantede formen gir nok plass til både barnet og lekene.

Funksjonelle sidevegger
Tre sidevegger på lekegrinden består av pustende nettingsider som sørger for tilstrekkelig luftsirkulasjon. Lekegrinden er også behagelig som reiseseng for babyen/barnet på varmere dager og sikrer at foreldrene har ubegrenset tilsyn med babyen.

Ingen skarpe kanter
Alle kanter er beskyttet med profilerte plasthetter for å sikre maksimal beskyttelse.

Myk madrass
Høy kvalitet tiger skum med økt fleksibilitet og fasthet. Madrassen er dekket av et slitesterkt og smussavvisende stoff. lionelo Spesialdesignet fargerikt trykk på madrassen har en positiv effekt på barnets fantasi og oppmuntrer til lek i lekegrinden.

Lås Guard System
Konstruksjonsrammen er sikret mot utilsiktet sammenfelling, noe som øker barnets sikkerhet betydelig. Denne løsningen er spesielt viktig når barnet står eller hopper.

Hjul med bremser
To hjul gjør det enkelt å flytte lekegrinden, slik at den også kan brukes som en ekstra seng. De innebygde bremsene forhindrer at lekegrinden ruller bort ved et uhell. Solid e føtter sikrer stabiliteten til lekegrinden.

Transportveske
Denne beskytter lekegrinden mot smuss, og det praktiske bærehåndtaket gjør den enkel å transportere. lionelo Sofie lekegrind er ideell når du er på farten.

Tekniske detaljer:
 • Mål (lengde x bredde x høyde): 100 x 100 x 76 cm
 • Sammenleggbare dimensjoner (lengde x bredde x høyde): 92,5 x 22,5 x 23 cm
 • Liggeflatemål (lengde x bredde x høyde): 94 x 94 x 64 cm
 • Vekt: 9,4 kg
 • Maksimal belastning: Fra fødsel og opp til 15 kg
 • Materiale overtrekk: 100 % polyester
 • Vedlikehold: håndvask ved 30 °C
Leveringsomfang:
 • Reiseseng
 • Barneseng

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
331 kr
Pris
1399 kr
Pris
737 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Lionelo

Lionelo - Sammen, trygt og praktisk

Å være forelder er både en utfordring og et fantastisk eventyr. Lionelo produkter gjør deres opplevelser enda mer spennende og funksjonelle – både for barn og foreldre. Hos Lionelo produseres det produkter som oppfyller de høyeste standard for sikkerhet og komfort i bransjen. Selskapet ønsker å bidra med å forenkle relasjon som bygges de første leveår på ulike nivåer og stadier, der Lionelo bistår med produkter som skal enkeltgjøre og bidra til fremgang. Det er derfor utvalget av produkter fra Lionelo er så nøye gjennomtenkt, noe som gir utslag i påvirkning av opplevelsene; Familiens utvikling og påvirkning.

Lionelo - designkvalitet kombinert med funksjonalitet for lengre levetid

Vi setter pris på verdien av de delte øyeblikkene. Av denne grunn sørger vi for at Lionelo-produkter kjennetegnes av designkvalitet og funksjonalitet, på denne måten vil bruken av våre innovasjoner etterlate et nokså hyggelig inntrykk hos våre brukere. Skånsom og moderne design, fantasifulle løsninger og vissheten om at du kan stole på oss uansett omstendigheter vil og har beståt mange prøvelser. Lionelo-produkter dekkes av livstidsgaranti, dette betyr at vi ikke bare er bevisste på kvalitet, men også støtter deg i alle faser av bruken av våre tilbud.

Lionelo - Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement

Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement hjelper oss å bygge uvurderlige følelser av tilknytning og tillit hos deg som omsorgsfull foreldre. Gunstig forhold mellom kvalitet og pris på Lionelo-produkter både i Polen og over hele Europa gjør merket mer og mer populært blandt våre kunder. Vi ser denne trenden ikke bare i det økende antallet kjøpere av produktene våre, men også i antallet kjøpere av nye produkter med vårt merke. Lionelo vil sørge for at dette eventyret blir en sann nytelse for deg og din familie.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: lionelo Reiseseng Sofie Grey Scandi
5
195 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 164
 
4 stjerner
| 27
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 2
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

lionelo Reiseseng Sofie Grey Scandi
lionelo Reiseseng Sofie Grey Scandi
1046 kr