Opptil 700kr EKSTRA rabatt!
Opptil 700kr EKSTRA rabatt!
Kun i dag til
Vårstart 🌼
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Velg rabattkode
lionelo Reiseseng Sofie Grey Scandi
Variant:
 • lionelo Reiseseng Sofie Grey Scandi
 • lionelo Reiseseng Sofie Turkis Scandi
 • lionelo Lekegrind Sofie Blå Navy

Pris
1100 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A308769

EAN: 5902581658067

lionelo Reiseseng Sofie Grey Scandi
Lek og sov
Med mye plass en gang satt opp (lengde x bredde x høyde: 100 x 100 x 76 cm), tillater ekstrasengen flere barn å leke. Slitesterkt stoff kan også tørkes av med en fuktig klut, slik at den kan brukes som lekegrind hjemme og på farten.

Sikkerhet
Forsterket konstruksjon, beskyttelse mot utilsiktet folding, hjul med bremser og ingen skarpe kanter garanterer barnets sikkerhet i lekegrinden.

Alt i ett
Lekegrind, reiseseng, ekstra seng og lekematte. Barneseng eller lekematte hjemme hos bestefar og bestemor, gir et trygt sted.

Praktisk inngang
Glidelåsen til sideinngangen ligger på utsiden av lekegrinden. Barnet ditt er derfor trygt, alene kan det ikke åpne fra innsiden. Dette betyr at småbarn kan komme inn og ut uavhengig gjennom inngangen. Dette forhindrer risikable klatrehandlinger og sparer deg for løfting. Lekegrinden kan brukes som en ekstra seng, reiseseng, men også som lekematte. Den firkantede formen gir nok plass til barnet ditt og babylekene.

Funksjonelle sidevegger
Tre sidevegger på lekegrinden er laget av pustende mesh-sider som gir tilstrekkelig luftsirkulasjon. . Lekegrinden er også behagelig på varmere dager som reiseseng for babyen / barnet og sørger for foreldrenes ubegrenset tilsyn med babyen.

Ingen skarpe kanter
Alle kanter er sikret med profilerte plasthetter for å sikre maksimal beskyttelse.

Myk madrass
Tigerskum av høy kvalitet med økt fleksibilitet og fasthet. Madrassen er dekket med slitasje og flekkfast materiale. Lionelo spesialdesignet fargerikt trykk på madrassen har en positiv innvirkning på barnets fantasi og oppfordrer det til å leke i lekegrinden.

Lock Guard System
Konstruksjonsrammen er sikret mot utilsiktet folding, noe som øker sikkerheten til barnet betydelig. Denne løsningen er spesielt viktig når barnet står eller hopper.

Hjul med bremser
To hjul sørger for enkel bevegelse av lekegrinden, så den kan også brukes som en ekstra seng. De innebygde bremsene forhindrer at den ved et uhell ruller bort. Solide e-føtter sikrer stabiliteten til lekegrinden.

Transportpose
Dette beskytter mot smuss og det praktiske bærehåndtaket, letter transport. lionelo Sofie lekegrind er ideell for på farten.

Tekniske detaljer:
 • Mål (lengde x bredde x høyde): 100 x 100 x 76 cm
 • Brettedimensjoner (lengde x bredde x høyde): 92,5 x 22,5 x 23 cm
 • Mål liggende overflate (lengde x bredde x høyde): 94 x 94 x 64 cm
 • Vekt: 9,4 kg
 • Maksimal belastning: Fra fødselen opp til 15 kg
 • Materialeomslag: 100% polyester
 • Omsorgsdeksel: håndvask 30 ° C
Leveringsomfang:
 • Reiseseng
 • Carrycot

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
285 kr
Pris
1223 kr
Pris
638 kr
Pris
298 kr
Pris
553 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Lionelo

Lionelo - Sammen, trygt og praktisk

Å være forelder er både en utfordring og et fantastisk eventyr. Våre produkter gjør det enda mer spennende og glad – for barn og foreldre. Hos Lionelo lager vi produkter som oppfyller de høyeste standardene for sikkerhet og komfort. Vi ønsker sammen å være med på å bygge en relasjon mellom deg og barnet ditt på ulike nivåer og stadier. Det er derfor vårt utvalg av produkter er så gjennomtenkt at du kan være en del av foreldreeventyret ditt fra babyens første øyeblikk.

Lionelo - designkvalitet kombinert med funksjonalitet for lengre levetid

Vi setter pris på verdien av de delte øyeblikkene. Av denne grunn sørger vi for at Lionelo-produkter kjennetegnes av designkvalitet og funksjonalitet og at bruken av dem etterlater et hyggelig inntrykk. Skånsom og moderne design, fantasifulle løsninger og vissheten om at du kan stole på oss uansett omstendigheter vil hjelpe. Lionelo-produkter dekkes av en livstidsgaranti. Dette betyr at vi ikke bare er bevisste på kvaliteten deres, men også støtter deg i alle faser av bruken av våre tilbud.

Lionelo - åpenhet, hjelpsomhet og engasjement

Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement hjelper oss å bygge den uvurderlige følelsen av tilknytning og tillit hos foreldre. Gunstig forhold mellom kvalitet og pris på Lionelo-produkter både i Polen og over hele Europa gjør merket mer og mer populært. Vi ser denne trenden ikke bare i det økende antallet kjøpere av produktene våre, men også i antallet kjøpere av nye produkter med vårt merke. Bli med i familien vår. Lionelo vil sørge for at dette eventyret blir en sann nytelse for deg.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: lionelo Reiseseng Sofie Grey Scandi
5
119 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 100
 
4 stjerner
| 17
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

lionelo Reiseseng Sofie Grey Scandi
lionelo Reiseseng Sofie Grey Scandi
1100 kr