Kun i dag: 8x babypoints ♡
Kun i dag: 8x babypoints ♡
Samle nå
00
tim
00
min
00
sek
haakaa® brystpumpe, Express og Collect reisesett

haakaa® brystpumpe, Express og Collect reisesett


Pris
604 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A345362

EAN: 9420060207149

haakaa® brystpumpe, Express og Collect reisesett
Denne teksten er automatisk oversatt.
Du trenger bare å feste den lille pumpen og takket være den naturlige sugeeffekten fra det lette vakuumet, gjør den hele jobben for deg - og lar hendene dine frie til andre ting!

Settet består av:

1 x 150ml Gen. 2 silikonbrystpumpe med sugekopp.
Sannsynligvis er den minste brystpumpen laget av et enkelt stykke silikon og derfor mye enklere å håndtere og rengjøre enn de fleste andre brystpumper (og mer stillegående også as güns tiger even).Haakaa silikonbrystpumpen er 100 % miljøvennlig og trygg både for babyen, så vel som for moren og miljøet vårt. På grunn av sin kompakte størrelse passer pumpen i enhver sportsveske eller håndveske og er derfor alltid med deg når du trenger den. Enten det er på lange reiser (enten med fly, bil eller tog), på familiesammenkomster, på jobb, under trening - nå kan du pumpe melk diskret, stille og raskt overalt.

1 x silikonlokk
Lokket passer til alle Haakaa brystpumper, lukker dem godt slik at det ikke kan lekke ut dyrebar melk. I tillegg beskytter lokket mot støv og andre luftbårne forurensninger og holder pumpen hygienisk ren mellom bruk. Laget av 100 % silikon av næringsmiddelkvalitet.

1 x 75 ml melkeoppsamler
Melkeoppsamleren er laget av kun ett stykke silikon, fester seg sikkert og diskret til brystet ditt og fanger dermed opp melken som ellers ville vært tapt i ammeinnlegg. Den søte marihøna er lett å bære rundt på og har til og med små føtter takket være at den står oppreist på flate overflater slik at det ikke kan lekke melk ut. Etter å ha samlet melken, åpner du bare lokket og tømmer melken i en oppbevaringsbeholder eller flaske. Melkeoppsamleren hjelper deg også hvis du ønsker å få i deg litt mer melk enn mengden som ville dryppet ut av seg selv. Bare trykk den lett mot brystet slik at du kjenner et lett sug. Dette vil forsiktig øke mengden melk som renner ut av brystet ditt i løpet av dagen. På denne måten kan du samle hver dråpe av det flytende gullet ditt og for øvrig bygge opp en forsyning av morsmelk - uten ekstra innsats!

1 x 260 ml morsmelkpose
Silikonmelkeposer er et miljøvennlig alternativ til tradisjonelle engangsmelkeposer. De er en praktisk løsning for oppbevaring, transport og varm utpumpet morsmelk. Du kan bruke posen om og om igjen, noe som bidrar til å redusere mengden engangsplastavfall.Rengjøring og stell

Rengjør etter hver bruk. Vi anbefaler å rengjøre Haakaa silikonprodukter for hånd med varmt vann og såpe. Silikonet kan bli melkeaktig i oppvaskmaskinen. Ikke bruk aggressivt blekemiddel eller steriliserende tabletter. Steriliser Haakaa silikonprodukter etter hver bruk, gjerne i en dampsterilisator eller ved å koke dem i varmt vann i 2-3 minutter. Bruk heller ikke UV-sterilisatorer da de forkorter produktenes levetid.

Sjekk regelmessig at produktet fortsatt er helt intakt og skift det ut hvis det viser tegn til skade. Ikke oppbevar gjenstanden i nærheten av skarpe gjenstander. Oppbevar varen på et kjølig, tørt sted og unngå direkte sollys. Bruk kun myke svamper eller børster med myk bust for rengjøring (hard bust eller svamp kan skade overflaten på silikonet). Hvis gjenstanden kommer i kontakt med oppvaskmiddel, kan silikonet bli hvitt. Bruk artikkelen kun til det tiltenkte formålet. Bruk kun under oppsyn av voksne.

Produktdetaljer
 • Fungerer naturlig med sugeeffekt på grunn av lett vakuum
 • 100 % myk, behagelig og mat sikker silikon
 • Kompakt størrelse, passer i enhver håndveske, sportsveske eller bleieveske
 • Takket være det multifunksjonelle designet , kan melkeoppsamleren brukes til å enkelt samle opp melk og forsiktig pumpe den ut hele dagen.
 • Enkel å ta med seg og stillegående, så kan bæres diskret hele dagen
 • Kun 1 stk: ingen ledninger, batterier eller deler - ingen montering nødvendig
 • li>
 • Melkeposen kan plasseres eller stables for å spare plass
 • Silikonlokk forsegler pumpen og holder den hygienisk ren mellom bruk
 • Fri for BPA, PVC og ftalater
 • Tåler oppvaskmaskin og kan kokes

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre toppselgere

haakaa® brystpumpe, Express og Collect reisesett
haakaa® brystpumpe, Express og Collect reisesett
604 kr