10% Personalrabatt ❕
10% personalrabatt ❕
Kopier koden her
10PSN5583
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikre deg rabattkoden
haakaa® Melkefanger, 75 ml
Variant:
  • haakaa® Melkefanger, 75 ml
  • haakaa® Melkefanger, 40 ml

Pris
298 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A344197

EAN: 9420060203547

haakaa® Melkefanger, 75 ml
Denne teksten er automatisk oversatt.
Melkefangeren er laget av bare ett stykke silikon og fester seg sikkert og diskret til brystet ditt, og fanger opp melk som ellers ville gått tapt i ammeinnlegg. Den søte marihøna er lett å ta med seg og har til og med små føtter som gjør at den kan stå oppreist på flate overflater slik at ingen melk kan lekke ut. Etter at du har samlet opp melken, åpner du bare lokket og tømmer melken i en oppbevaringsbeholder eller tutekopp. Melkeoppsamleren hjelper deg også hvis du vil samle opp litt mer melk enn den mengden som drypper ut av seg selv. Bare trykk den lett mot brystet slik at du kjenner et lett sug. Dette vil forsiktig øke mengden melk som strømmer fra brystet ditt i løpet av dagen. På denne måten kan du samle opp hver dråpe av det flytende gullet ditt og bygge opp et lager av morsmelk - uten ekstra anstrengelse!

Pumping ut

Forsikre deg om at lokket sitter godt i tutåpningen og forsegler den godt. Plasser åpningen pent sentrert over brystvorten og klem forsiktig på melkeoppsamleren slik at du kjenner et lett sug. Bare la beholderen ligge på brystet og samle opp melken. Du kan selvfølgelig amme barnet ditt ved det andre brystet. Fjern melkeoppsamleren når den er full eller når du har samlet opp ønsket mengde melk. Trekk lokket ut av tuten og tøm melken i en oppbevaringsbeholder eller flaske. "Overskuddsmelk kan enkelt oppbevares i fryseren. Forsikre deg om at tuten er åpen (proppen skal ikke lukke åpningen). Plasser melkeoppsamleren mellom brystet og BH-en. Kontroller at brystvorten er pent sentrert i åpningen, juster beholderens posisjon til du føler deg komfortabel, og la melken renne.

Rengjøring og vedlikehold

Rengjør etter hver bruk. Vi anbefaler å rengjøre Haakaa silikonprodukter for hånd med varmt vann og såpe. Silikonet kan bli melkeaktig i oppvaskmaskinen. Ikke bruk aggressive midler som steriliseringstabletter eller blekemiddel. Steriliser Haakaa silikonprodukter etter hver bruk, helst i en dampsterilisator eller ved å koke dem i varmt vann i 2-3 minutter. Bruk heller ikke UV-sterilisatorer, da de forkorter produktenes levetid.

Kontroller regelmessig at produktet fortsatt er helt intakt, og skift det ut hvis det viser tegn til skade. Ikke oppbevar produktet i nærheten av skarpe gjenstander. Bruk kun myke svamper eller børster med myk bust til rengjøring (harde børster eller svamper kan skade silikonoverflaten). Hvis produktet kommer i kontakt med oppvaskmiddel, kan silikonet bli hvitt. Bruk produktet kun til det tiltenkte formålet. Oppbevares på et kjølig, tørt sted og unngå direkte sollys. Skal kun brukes under oppsyn av en voksen.

Produktdetaljer
  • Suger sikkert til brystet
  • Ingen kabler eller batterier
  • Står oppreist på flate overflater
  • Melken kan varmes direkte i posen
  • Fri for BPA, PVC og ftalater
  • Laget av 100 % matvaregodkjent silikon av høy kvalitet

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: haakaa® Melkefanger, 75 ml
4.5
19 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 16
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

haakaa® Melkefanger, 75 ml
haakaa® Melkefanger, 75 ml
298 kr