15% i vår outlet: bilstoler 🚗
15% i vår outlet: bilstoler 🚗
15% rabattkode:
15OUTL8170
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
fehn® Spilledåse Flaggermus liten - Little Castle

fehn® Spilledåse Flaggermus liten - Little Castle


Variant:
 • babyFEHN Spilledåse Australia - Liten Koala
 • fehn® Spilledåse Flaggermus liten - Little Castle
 • babyFEHN Spilledåse Little Castle - Liten Drage
 • fehn Aiko & Yuki musikkboks enhjørning
 • +2

Pris
251 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A227565

EAN: 4001998065022

fehn® Spilledåse Flaggermus liten - Little Castle
For de vakreste drømmer!

Den lille musikkboksen fra Little Castle-samlingen vil på kort tid erobre hjertet til babyen din. Kosete myke materialer inviterer babyen til å føle, kose og elske. Spilledåsen kan enkelt trekkes opp med griperingen og en populær vuggevise vil spille med et behagelig volum. Babyen er beroliget, trøstet og forsiktig sunget i søvne.
Ved å åpne sikkerhetsglidelåsen kan spilledåsen fjernes for å vaske flaggermusen. Flaggermusen kan enkelt festes til barnesenger, barnevogn og spedbarnsbærer ved hjelp av to stropper. Enten som en kosete lekekamerat eller som et trofast søvnhjelpemiddel: Flaggermusen er en ekte blikkfang hjemme og på farten og blir raskt babyens beste venn.

Detaljer:
 • Mål: ca. 21 cm
 • Ytre materiale: Plysj, fløyel, Jersey; fylling: 100% PES
 • Vaskes ved 30 °C
 • Med avtagbar spilledåse og glidelås
 • Fjern spilledåsen før du vasker
 • Alder: fra 0 måneder

OBS!
Leketøyet skal ikke komme i hendene til babyer og småbarn. Glidelåsen skal bare åpmes av voksne. Leketøyet kan bare gis til barnet med glidelåsen ordentlig lukket.

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

fehn

Fehn - Å Lære Er Å Leke

Leketøyfirmaet som ble grunnlagt av Arthur Fehn i byen Rödental året 1949, er nå i hendene til Arnold Fehn; tredje generasjon i familien. Fehn-merket har stått for innovative leker av kvalitet og alle deres leketøy er designet med kjærlighet i det tyskland. Deres produkter består av blandt annet aktivitetsleketøy for babyer i alderen 4-6 måneder og oppover (sterkt avhenging av barnets utviklingsstadie). Der det "Å leke og lære", har siden fødsel vært en naturlig del av barnets utvikling. Helt fra 1949 har Fehns fokus vært å tilfredsstille kundens behov. Selskapets kjærlig utformede babyprodukter er spesielt behagelige å ta på, ligge på og kjenne mot huden, den ideelle gave til alle store og små. Med Fehn produkter fremmes barnets motorikk, både fin og grov. Utviklingen av alle sanser, spesielt syn, hørsel og berøring er i fokus.

Det kjæreste i fokus

Det fokuseres på utvikling og produksjon av moderne, friskt designede leker som kjennetegnes av integrasjon i lekefunksjonalitet, materialer av høy kvalitet og varierte farger med fargekombinasjoner. Fehn utvikler kosedyr som er mye mer enn bare kosedyr for babyer og barn, som inviterer til lek, kos og ikke minst er en god måte å trøste seg selv på, følger barnet på dets første utviklingssteg og blir raskt dets beste venn. Suksessen til produktene våre er basert på designglede, sans for detaljer og ikke minst engasjementet til alle medarbeiderne hos selskapet Fehn, hvis helse, sikkerhet er høyeste prioritet.

Vi tør å påstå

Kvalitet og sikkerhet har høyeste prioritet hos Fehn. Derfor produseres det bare produkter i deres egne fabrikker i henhold til tyske kvalitetsstandarder. Kvalitetssikrings-teamet internt, kontrollerer permanent innkjøp av råvarer og overvåker produksjonen av lekene meget nøye. Først når alle kvalitetsstandarder er oppfylt, kommer produktene i salg og gleder nybakte foreldre og deres kjære.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: fehn® Spilledåse Flaggermus liten - Little Castle
5
312 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 257
 
4 stjerner
| 39
 
3 stjerner
| 11
 
2 stjerner
| 3
 
1 stjerne
| 2
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

fehn® Spilledåse Flaggermus liten - Little Castle
fehn® Spilledåse Flaggermus liten - Little Castle
251 kr