fehn Peru musikalsk klokke Lama
Variant:
  • fehn Musikkboks stjerne med cap - Baby Love
  • fehn Peru musikalsk klokke Lama
  • fehn ® Octopus musikkboks

Pris
446 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A273309

EAN: 4001998058062

fehn Peru musikalsk klokke Lama
Denne teksten er automatisk oversatt.
Fra Machu Picchu direkte inn i hjertet av babyen din - med Lama Maya og Bear Luis er det garantert timevis med kos. Den kosete duoen fra Peru kommer i myke farger og super fluffy materialer og tar babyens hjerte med storm.

Kosete leketøy og sovehjelp: Den myke melodien beroliger deg i enhver situasjon - en trofast følgesvenn for hjemmet og på vei, for babyer og småbarn.
Den søte Lama fra Peru-samlingen er ikke bare en trofast følgesvenn, men trøster og beroliger med sin milde melodi! På grunn av den praktiske størrelsen og festestroppene kan du ta med deg den plysjøse lamaen. Følelse, kos og kjærlighet: Det blir raskt babyens beste venn!

Produktdetaljer:
  • Ideell som gave til fødsel, barnedåp eller som bursdag til stede for babyer og småbarn
  • Musikkboksmelodi varierer, mulige melodier er: Brahms vuggevise, Mozarts vuggevise, Schuberts vuggevise, Good Moon, Sleep Childlet Sleep, Vet du hvor mange små stjerner det er, Swan Lake, Dodo l'enfant, The Moon has rose?
  • avtakbar mekanisme
  • Mål: 24 cm
  • Materiale: bouclette, myk velour, trøye, trykt stoff, plysj
  • Stell: vaskbar ved 30 ° C
  • Alder: fra 0 måneder

Fjern musikkboksen før du vasker
. Mekanismen må ikke falle i hendene på babyer og småbarn. Glidelåsen skal kun betjenes av voksne. Leketøyet kan bare gis til barnet med glidelåsen ordentlig lukket.

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
1059 kr
Pris
296 kr
Pris
406 kr
Pris
191 kr
Pris
588 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

fehn

Fehn - Å Lære Er Å Leke

Leketøyfirmaet som ble grunnlagt av Arthur Fehn i byen Rödental året 1949, er nå i hendene til Arnold Fehn; tredje generasjon i familien. Fehn-merket har stått for innovative leker av kvalitet og alle deres leketøy er designet med kjærlighet i det tyskland. Deres produkter består av blandt annet aktivitetsleketøy for babyer i alderen 4-6 måneder og oppover (sterkt avhenging av barnets utviklingsstadie). Der det "Å leke og lære", har siden fødsel vært en naturlig del av barnets utvikling. Helt fra 1949 har Fehns fokus vært å tilfredsstille kundens behov. Selskapets kjærlig utformede babyprodukter er spesielt behagelige å ta på, ligge på og kjenne mot huden, den ideelle gave til alle store og små. Med Fehn produkter fremmes barnets motorikk, både fin og grov. Utviklingen av alle sanser, spesielt syn, hørsel og berøring er i fokus.

Det kjæreste i fokus

Det fokuseres på utvikling og produksjon av moderne, friskt designede leker som kjennetegnes av integrasjon i lekefunksjonalitet, materialer av høy kvalitet og varierte farger med fargekombinasjoner. Fehn utvikler kosedyr som er mye mer enn bare kosedyr for babyer og barn, som inviterer til lek, kos og ikke minst er en god måte å trøste seg selv på, følger barnet på dets første utviklingssteg og blir raskt dets beste venn. Suksessen til produktene våre er basert på designglede, sans for detaljer og ikke minst engasjementet til alle medarbeiderne hos selskapet Fehn, hvis helse, sikkerhet er høyeste prioritet.

Vi tør å påstå

Kvalitet og sikkerhet har høyeste prioritet hos Fehn. Derfor produseres det bare produkter i deres egne fabrikker i henhold til tyske kvalitetsstandarder. Kvalitetssikrings-teamet internt, kontrollerer permanent innkjøp av råvarer og overvåker produksjonen av lekene meget nøye. Først når alle kvalitetsstandarder er oppfylt, kommer produktene i salg og gleder nybakte foreldre og deres kjære.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: fehn Peru musikalsk klokke Lama
5
202 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 169
 
4 stjerner
| 24
 
3 stjerner
| 8
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

fehn Peru musikalsk klokke Lama
fehn Peru musikalsk klokke Lama
446 kr