fehn Peru Music Mobile
Variant:
 • babyFEHN Musikkuro - Baby Love
 • babyFEHN Musikkuro - Ocean Club
 • babyFEHN Musikkuro - Safari
 • babyFEHN Musikkuro - Rainbow med hund, and og teddybjørn
 • +9

Pris
588 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A273315

EAN: 4001998058024

fehn Peru Music Mobile
Denne teksten er automatisk oversatt.
Fra Machu Picchu og rett inn i babyens hjerte - med Lama Maya og Bear Luis er timevis med kos garantert. Den kosete duoen fra Peru kommer i myke farger og supermyke materialer og tar babyens hjerte med storm.

Spilledåse-mobile med søte figurer å se på, lytte til og undre seg over - til å feste på sengen for babyer.
Figurmobilen fra Peru-kolleksjonen får babyens øyne til å lyse opp: De små lamaene og bjørnene sørger for lek på dagtid og er trofaste hjelpere når barnet skal sovne om kvelden. De myke fargene og interessante strukturene fanger babyens oppmerksomhet og vekker fantasien. Den populære melodien fra den mekaniske spilledåsen får figurene til å danse og oppmuntrer barnet til å lytte: Takket være av/på-bryteren kan den slås av i løpet av noen minutter. Mobilen kan enkelt festes til babyens barneseng og er et søtt blikkfang på barnerommet!

Produktdetaljer:
 • Ideell som gave til fødsel, dåp eller som bursdagsgave til babyer og småbarn.
 • Melodi: Vet du hvor mange små stjerner som står?
 • Dimensjoner: høyde: 65 cm; ca. Ø 40 cm
 • Materiale: Bouclette, jersey, myk velur, stoff
 • Vedlikehold: tall som kan vaskes ved 30 °C
 • Alder: fra 0 måneder

Forsiktig
For å unngå at barnet setter seg fast, bør du fjerne denne leken når barnet begynner å prøve å krype på alle fire.

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
1020 kr
Pris
253 kr
Pris
385 kr
Pris
191 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

fehn

Fehn - Å Lære Er Å Leke

Leketøyfirmaet som ble grunnlagt av Arthur Fehn i byen Rödental året 1949, er nå i hendene til Arnold Fehn; tredje generasjon i familien. Fehn-merket har stått for innovative leker av kvalitet og alle deres leketøy er designet med kjærlighet i det tyskland. Deres produkter består av blandt annet aktivitetsleketøy for babyer i alderen 4-6 måneder og oppover (sterkt avhenging av barnets utviklingsstadie). Der det "Å leke og lære", har siden fødsel vært en naturlig del av barnets utvikling. Helt fra 1949 har Fehns fokus vært å tilfredsstille kundens behov. Selskapets kjærlig utformede babyprodukter er spesielt behagelige å ta på, ligge på og kjenne mot huden, den ideelle gave til alle store og små. Med Fehn produkter fremmes barnets motorikk, både fin og grov. Utviklingen av alle sanser, spesielt syn, hørsel og berøring er i fokus.

Det kjæreste i fokus

Det fokuseres på utvikling og produksjon av moderne, friskt designede leker som kjennetegnes av integrasjon i lekefunksjonalitet, materialer av høy kvalitet og varierte farger med fargekombinasjoner. Fehn utvikler kosedyr som er mye mer enn bare kosedyr for babyer og barn, som inviterer til lek, kos og ikke minst er en god måte å trøste seg selv på, følger barnet på dets første utviklingssteg og blir raskt dets beste venn. Suksessen til produktene våre er basert på designglede, sans for detaljer og ikke minst engasjementet til alle medarbeiderne hos selskapet Fehn, hvis helse, sikkerhet er høyeste prioritet.

Vi tør å påstå

Kvalitet og sikkerhet har høyeste prioritet hos Fehn. Derfor produseres det bare produkter i deres egne fabrikker i henhold til tyske kvalitetsstandarder. Kvalitetssikrings-teamet internt, kontrollerer permanent innkjøp av råvarer og overvåker produksjonen av lekene meget nøye. Først når alle kvalitetsstandarder er oppfylt, kommer produktene i salg og gleder nybakte foreldre og deres kjære.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: fehn Peru Music Mobile
4.5
1934 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 1566
 
4 stjerner
| 279
 
3 stjerner
| 62
 
2 stjerner
| 15
 
1 stjerne
| 12
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.