Britax Römer Bilbarnestol Trifix 2 i-Size Moon light Blå

Britax Römer Bilbarnestol Trifix 2 i-Size Moon light Blå


Variant:
 • Britax Römer Barnesete Trifix 2 i-Size Cosmo s Black
 • Britax Römer Barnesete Trifix 2 i-Size Storm Grey
 • Britax Römer Bilbarnestol Trifix 2 i-Size Moon light Blå
 • Britax Römer Barnesete Trifix 2 i-Size Blue Marble
 • +3

Pris
3902 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A234808

EAN: 4000984192414

Britax Römer Bilbarnestol Trifix 2 i-Size Moon light Blå
Denne teksten er automatisk oversatt.
i-Size / Høyde: 76 til 105 cm, Vekt: 8 til 22 kg, Alder: 15 måneder til 4 år

Trifix 2 i-Size er den ideelle første bilbarnestolen etter babystolen, fordi den er skreddersydd for barn mellom 76 og 105 cm. Takket være de integrerte låsearmene Isofix og den øvre festeanordningen er den enkel og sikker å montere. Og den optimaliserte sitteflaten sørger for at barnet har nok plass etter hvert som det vokser - fra 15 måneder til ca. 4 år. Sist, men ikke minst, kan du være trygg på at barnet ditt alltid er godt beskyttet i setet takket være våre innovative sikkerhetsfunksjoner.

Trygghet hele veien
Etter hvert som babyen din blir større, kan behovene endre seg, men ikke det faktum at de alltid må være trygge når de er på reise. Det er derfor Trifix 2 i-Size tilbyr allsidig sikkerhet for den lille. Takket være de store, mykt polstrede sidestøttene med SICT på innsiden og den V-formede nakkestøtten er barnet godt beskyttet ved en sidekollisjon. Ved en frontkollisjon sørger den patenterte Isofix med tippesikring og top tether med rip-stitch-teknologi for den nødvendige sikkerheten for barnet.

Enkel å montere takket være integrert Isofix og Top Tether
Trifix 2 i-Size er ikke bare enkel å montere takket være Isofix og Top Tether, den gir også mer plass i fotbrønnen i bilen. Låsearmene Isofix er integrert i bilbarnestolen og gir maksimal sikkerhet. Dessuten trenger du ikke å gjøre noen endringer på det monterte setet - i hele stolens levetid. Siden Trifix 2 i-Size kan brukes i alle i-Size seteposisjoner og på alle bilbarnestoler med Isofix og Top Tether-forankringspunkter, passer den til mange forskjellige biler. Og siden Isofix låsearmene også er integrert i basen på bilbarnestolen, kan du fritt bruke basen på bilbarnestolen når det kommer et yngre søsken.

Produktegenskaper:

Flere justerbare hvileposisjoner
En biltur bør være så behagelig som mulig for den lille. Derfor er dette setet utviklet med fire hvileposisjoner som du enkelt kan justere - for en stressfri reise med det skrikende barnet ditt.

Fremovervendt beltespenne
Beltespennen forblir i fremovervendt posisjon slik at du komfortabelt kan spenne fast barnet i setet.

Integrert sidekollisjonsbeskyttelse (SICT innvendig)
Ved en eventuell sidekollisjon er barnet ditt optimalt beskyttet - dobbelt så godt - takket være sidekollisjonsbeskyttelsen (SICT inside). SICT inside både avleder og absorberer nemlig kreftene som barnet utsettes for ved en sidekollisjon. Og du trenger ikke å justere eller tilpasse noe som helst - SICT inside er alltid klar når du trenger det.

Britax Römer Pivot Link-system
I tilfelle en ulykke reduserer det patenterte Pivot Link-systemet Isofix barnesetets bevegelse forover og leder mesteparten av kreftene nedover. Det betyr at kollisjonen dempes av polstringen i bilsetet, og risikoen for hode- og nakkeskader begrenses.

Toppfeste med rip-stitch-teknologi
Ved en kollisjon forhindrer den V-formede topplinen at setet roterer og reduserer samtidig barnesetets bevegelse forover. Takket være de doble forankringspunktene gir Top Tether enda mer stabilitet og sikkerhet for barnet enn konvensjonelle Top Tethers. I tillegg sørger de unike vatterte sømmene for at den rives opp på en kontrollert måte og reduserer kreftene som oppstår ved en frontkollisjon.

V-formet hodestøtte
Den V-formede hodestøtten er spesielt utviklet for å sikre at bevegelsene til barnets følsomme hode forblir kontrollert ved en sidekollisjon. Den gir derfor optimal beskyttelse. Men selvfølgelig også mye komfort. Du kan også enkelt justere hodestøtten og selesystemet fra forsiden av setet slik at begge deler passer perfekt til barnet.

Dype, mykt polstrede sidestøtter
De dype, mykt polstrede sidestøttene fungerer som en beskyttende kokong som absorberer kraften ved en sidekollisjon. Dette minimerer risikoen for at barnet ditt skader seg.

5-punkts selesystem
Britax Römer er overbevist om at et 5-punkts beltesystem er den beste måten å beskytte barnet ditt på i en bilstol. Det er fordi det sikrer barnet ditt optimalt i setets beskyttende skall. Ved en kollisjon fordeler beltesystemet kreftene som oppstår ved en kollisjon på 5 punkter og demper dem: på skuldrene, hoftene og på beltespennen mellom beina. Dette betyr at barnet ditt er beskyttet fra alle sider i tilfelle en ulykke.

Spesielle, myke skulderputer i neopren
De nye, myke spesialskulderputene i neopren former seg komfortabelt etter barnets kropp. I tilfelle en kollisjon reduserer de ikke bare barnets forflytning forover, men gjør også 5-punktsselen enda mer komfortabel. Du kan også enkelt ta dem av for å vaske dem, uten at du trenger å forstyrre selesystemet.

Trekk som raskt kan tas av
Noen ganger kan det bli ganske kaotisk på veien. Det er lett å søle noe å drikke, eller barnet kan bli dårlig av å kjøre. Derfor har vi utviklet et setetrekk som kan vaskes i maskin og som er enkelt å ta av. Uten at du trenger å ta av beltet. Dermed er setet raskt rent igjen - og du kan komme deg ut på veien igjen.

Tekniske data:
 • Mulighet for montering i bilen: Isofix med Top Tether
 • Kjøreretning: Forovervendt montering 76 til 105 cm
 • Dimensjoner (høyde x bredde x dybde): 65 x 45 x 54 cm
 • Vekt: 10,5 kg

Barnesetet er inkludert med Top Tether.

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

Britax Römer

Britax Römer

Britax Römer er en ledende produsent av bilseter som kombinerer komfort, helse, bekvemmelighet og sikkerhet. Bilsetet er designet for å enkelt passe inn i kjøretøyet ditt og justeres etter barnets størrelse. Den har også en trykk-på-knapp-teknologi som lar deg raskt justere setet til riktig posisjon for barnets sikkerhet under kjøring, trygg og sikker 5-punktssele som sikrer riktig plassering for alle aldre. I tillegg sørger Britax Römer for at både nyfødte og småbarn er komfortable med sin overlegne ryggstøtte og justerbare nakkestøtter. Dessuten har den et ISOFIX-system som bidrar til å sikre bilsetet på plass med minimal innsats, og gir ekstra beskyttelse for den lille. Britax Römer - det beste med tanke på brukervennlighet, trygg og pålitelig bilseter til barn.

ISOFIX & Kjøretøy

Biler og bilstoler er en viktig del av livene våre. De gir oss en trygg, effektiv og praktisk måte å reise på med nyfødte og eldre barn. Med økende sikkerhetstiltak og fremskritt i bilindustrien, har det blitt avgjørende at også bilseter oppfyller de høyeste standardene for både komfort og sikkerhet.Pris er også en viktig faktor når man leter etter bakovervendte bilseter for nyfødete av høy kvalitet, i tillegg til at de oppfyller sikkerhetssertifiseringer som ISOFIX-sertifisering, noe alle bilstoler hos oss i Pinkorblue oppfyller. ISOFIX-system er idag en sikkerhetsstandard hos alle produsenter av bilstoler. Det eksisterer baser for nesten alle slags bilstol-modeller som festes til bilens ISOFIX anker. Bilseter av forskjellige merker og modeller kommer med en rekke funksjoner som; bakovervendt installasjon, fremovervendt installasjon, ISOFIX baser som kan snurres 360 grader, justeres i liggeposisjon fra hvile til sitteposisjon, noe som enkeltgjør å sette barnet inn og ut av stolen og å pleie barnet eller underholde ved hvilepauser fra kjøreturer, dette gjøres ved å snu stolen mot enn selv på en enkel og effektiv knappetrykk.

For å få mest mulig ut av investeringen, bør foreldre også vurdere å kjøpe med ekstra polstring eller avansert stoffteknologi for å holde barna varme på kalde dager. Det er også mange rimelige alternativer tilgjengelig for nyfødte som tilbyr budsjettvennlige løsninger uten å gå på akkord med funksjoner som holdbarhet eller stil. Siden bilseter først og fremst brukes til å beskytte det mest verdifulle vi har, er helse og sikkerhet noen av de viktigste hensynene når det kommer til design og konstruksjon. Dette inkluderer å gi maksimal demping for en komfortabel tur, samt å gjøre dem brukervennlige slik at de kan sikres effektivt i alle typer kjøretøy og ulykkes tilfeller. Bilsete-produsenten Britax Römer streber etter å tilby ikke bare kvalitet, men også funksjonalitet, avslutningsvis kan en investering i et ergonomisk og brukervennlig bilsete som gir god ryggstøtte utgjøre hele forskjellen når det kommer til å nyte komfortable reiser med sikkerhetsgaranti og komfort for barnet. Vi ønsker ingen distraheringer for fører under kjøreturen, som igjen kan skape farlige situasjoner.

På den måten sørger du for at bilsetekjøring med barneseter er gjort trygg og komfortabel for alle passasjerer uavhengig av alder, høyde eller vekt.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Britax Römer Bilbarnestol Trifix 2 i-Size Moon light Blå
5
202 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 170
 
4 stjerner
| 24
 
3 stjerner
| 5
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 2
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Britax Römer Bilbarnestol Trifix 2 i-Size Moon light Blå
Britax Römer Bilbarnestol Trifix 2 i-Size Moon light Blå
3902 kr