10% personalrabatt ❕
10% personalrabatt ❕
10% rabattkode:
10RBTT3841
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
Britax Römer Barnesete Trifix 2 i-Size Storm Grey
Variant:
 • Britax Römer Barnesete Trifix 2 i-Size Cosmo s Black
 • Britax Römer Barnesete Trifix 2 i-Size Storm Grey
 • Britax Römer Bilbarnestol Trifix 2 i-Size Moon light Blå
 • Britax Römer Barnesete Trifix 2 i-Size Blue Marble
 • +3

Pris
3902 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A234804

EAN: 4000984192438

Britax Römer Barnesete Trifix 2 i-Size Storm Grey
Denne teksten er automatisk oversatt.
i-Size / Størrelse: 76 til 105 cm høyde, vekt: 8 til 22 kg, alder: 15 måneder til 4 år.

Trifix 2 i-Size er den ideelle første bilbarnestolen etter babystolen fordi den er skreddersydd nøyaktig til behovene til barn mellom 76 cm og 105 cm. Takket være de integrerte Isofix låsearmene og Top Tether er den enkel og sikker å montere. Og det optimaliserte setet sikrer at barnet ditt har nok plass etter hvert som det vokser - fra 15 måneder til ca. 4 år. Sist, men ikke minst, kan du være trygg på at barnet ditt alltid er godt beskyttet i setet takket være våre innovative sikkerhetsfunksjoner.

Sikker hele veien
Etter hvert som babyen din vokser til et lite barn, kan behovene hans eller hennes endre seg, men det faktum at han eller hun alltid trenger å være trygg på veien, endrer seg kanskje ikke. Derfor tilbyr vår Trifix 2 i-Size allsidig sikkerhet for den lille. Takket være de store, mykt polstrede sidestøttene med SICT på innsiden og den V-formede hodestøtten er barnet godt beskyttet i tilfelle en sidekollisjon. Ved en frontkollisjon gir den patenterte Isofix med tippesikring og toppbeltet med rip-stitch-teknologi den nødvendige sikkerheten for barnet ditt.

Enkel montering takket være integrert Isofix og Top Tether
Trifix 2 i-Size er ikke bare enkel å montere takket være Isofix og Top Tether, men gir også mer plass i fotbrønnen i bilen. Låsearmene Isofix er integrert i bilbarnestolen og gir maksimal sikkerhet. I tillegg trenger du ikke å endre noe på det installerte setet - gjennom hele levetiden. Siden Trifix 2 i-Size kan brukes i alle i-Size seteposisjoner og på alle bilstoler med Isofix og Top Tether-forankringspunkter, passer den til mange forskjellige biler. Og fordi Isofix låsearmene er integrert i bilbarnestolens base, kan du fritt bruke babystolens base når det kommer et yngre søsken.

Produktfunksjoner:

Flere justerbare hvileposisjoner
Kjøring skal være så behagelig som mulig for den lille. Det er derfor dette setet er designet med fire hvileposisjoner som du enkelt kan justere - for en stressfri reise med ditt knirkefrie barn.

Forovervendt beltespenne
For at du skal kunne spenne barnet komfortabelt fast i setet, forblir spennen i forovervendt posisjon.

Integrert sidekollisjonsbeskyttelsesteknologi (SICT inside)
I tilfelle en sidekollisjon er barnet ditt optimalt beskyttet takket være sidekollisjonsbeskyttelsesteknologien (SICT inside) - til og med to ganger. På den ene siden leder SICT inside kreftene som barnet ditt utsettes for ved en sidekollisjon bort fra ham eller henne, og på den andre siden dempes de. Og du trenger ikke å justere eller tilpasse noe - så SICT inside er alltid klar når du trenger den.

Britax Römer Pivot Link-systemet
I tilfelle en ulykke reduserer det patenterte Pivot Link-systemet Isofix barnesetets bevegelse fremover og leder mesteparten av kreftene nedover. Dette demper virkningen av kollisjonen gjennom bilstolens polstring og begrenser risikoen for hode- og nakkeskader.

Top Tether med Rip-stitch-teknologi
I tilfelle en kollisjon forhindrer den V-formede Top Tether at setet roterer og reduserer samtidig barnesetets bevegelse fremover. Takket være de doble forankringspunktene gir Top Tether enda mer stabilitet og sikkerhet for barnet ditt enn konvensjonelle Top Tethers. I tillegg sørger de unike vatterte sømmene for at den rives på en kontrollert, gradvis måte, og demper kreftene som virker ved en frontkollisjon.

V-formet hodestøtte
Den V-formede hodestøtten er spesialdesignet for å holde bevegelsene til barnets følsomme hode kontrollert i tilfelle en sidekollisjon. Den gir derfor barnet optimal beskyttelse. Men selvfølgelig gir den også mye komfort. Du kan også enkelt justere hodestøtten og selesystemet fra forsiden av setet slik at det passer til barnets størrelse.

Dype, mykt polstrede sidestøtter
De dype, mykt polstrede sidestøttene fungerer som en beskyttende kokong som demper effekten av en sidekollisjon. Dette minimerer risikoen for skader på barnet ditt.

5-punkts selesystem
Britax Römer er overbevist om at et 5-punkts selesystem er den beste måten å beskytte barnet ditt i en bilstol på. Dette er fordi det sikrer barnet ditt optimalt i det beskyttende skallet på setet. I tilfelle en kollisjon fordeler beltesystemet kreftene som virker i tilfelle en kollisjon til 5 punkter og demper dem: ved skuldrene, hoftene og ved beltespennen mellom bena. På denne måten er barnet ditt beskyttet fra alle sider i tilfelle en ulykke.

Spesielle skulderputer i myk neopren
De nye, myke spesialskulderputene i neopren smyger seg komfortabelt rundt barnets kropp. I tilfelle en kollisjon reduserer de ikke bare barnets forskyvning fremover, men gjør også 5-punktsselen enda mer komfortabel. I tillegg kan du enkelt fjerne dem for vask uten å måtte forstyrre selesystemet.

Trekk med hurtigutløser
Noen ganger blir ting veldig rotete på veien. Det er lett å søle en drink, eller barnet ditt kan bli kvalm av å kjøre bil. Med fremsynthet har det blitt utviklet et setetrekk som kan vaskes i maskin, og som er enkelt å fjerne. Uten å måtte fjerne sikkerhetsbeltet. Dermed blir setet raskt rent igjen - og du er klar til å kjøre.

Tekniske data:
 • Installasjonsalternativ i bilen: Isofix med Top Tether
 • Kjøreretning: Forovervendt installasjon 76 til 105 cm
 • Dimensjoner (høyde x bredde x dybde): 65 x 45 x 54 cm
 • Vekt: 10,5 kg

Barnesetet er inkludert med Top Tether.

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

Britax Römer

Britax Römer

Britax Römer er en ledende produsent av bilseter som kombinerer komfort, helse, bekvemmelighet og sikkerhet. Bilsetet er designet for å enkelt passe inn i kjøretøyet ditt og justeres etter barnets størrelse. Den har også en trykk-på-knapp-teknologi som lar deg raskt justere setet til riktig posisjon for barnets sikkerhet under kjøring, trygg og sikker 5-punktssele som sikrer riktig plassering for alle aldre. I tillegg sørger Britax Römer for at både nyfødte og småbarn er komfortable med sin overlegne ryggstøtte og justerbare nakkestøtter. Dessuten har den et ISOFIX-system som bidrar til å sikre bilsetet på plass med minimal innsats, og gir ekstra beskyttelse for den lille. Britax Römer - det beste med tanke på brukervennlighet, trygg og pålitelig bilseter til barn.

ISOFIX & Kjøretøy

Biler og bilstoler er en viktig del av livene våre. De gir oss en trygg, effektiv og praktisk måte å reise på med nyfødte og eldre barn. Med økende sikkerhetstiltak og fremskritt i bilindustrien, har det blitt avgjørende at også bilseter oppfyller de høyeste standardene for både komfort og sikkerhet.Pris er også en viktig faktor når man leter etter bakovervendte bilseter for nyfødete av høy kvalitet, i tillegg til at de oppfyller sikkerhetssertifiseringer som ISOFIX-sertifisering, noe alle bilstoler hos oss i Pinkorblue oppfyller. ISOFIX-system er idag en sikkerhetsstandard hos alle produsenter av bilstoler. Det eksisterer baser for nesten alle slags bilstol-modeller som festes til bilens ISOFIX anker. Bilseter av forskjellige merker og modeller kommer med en rekke funksjoner som; bakovervendt installasjon, fremovervendt installasjon, ISOFIX baser som kan snurres 360 grader, justeres i liggeposisjon fra hvile til sitteposisjon, noe som enkeltgjør å sette barnet inn og ut av stolen og å pleie barnet eller underholde ved hvilepauser fra kjøreturer, dette gjøres ved å snu stolen mot enn selv på en enkel og effektiv knappetrykk.

For å få mest mulig ut av investeringen, bør foreldre også vurdere å kjøpe med ekstra polstring eller avansert stoffteknologi for å holde barna varme på kalde dager. Det er også mange rimelige alternativer tilgjengelig for nyfødte som tilbyr budsjettvennlige løsninger uten å gå på akkord med funksjoner som holdbarhet eller stil. Siden bilseter først og fremst brukes til å beskytte det mest verdifulle vi har, er helse og sikkerhet noen av de viktigste hensynene når det kommer til design og konstruksjon. Dette inkluderer å gi maksimal demping for en komfortabel tur, samt å gjøre dem brukervennlige slik at de kan sikres effektivt i alle typer kjøretøy og ulykkes tilfeller. Bilsete-produsenten Britax Römer streber etter å tilby ikke bare kvalitet, men også funksjonalitet, avslutningsvis kan en investering i et ergonomisk og brukervennlig bilsete som gir god ryggstøtte utgjøre hele forskjellen når det kommer til å nyte komfortable reiser med sikkerhetsgaranti og komfort for barnet. Vi ønsker ingen distraheringer for fører under kjøreturen, som igjen kan skape farlige situasjoner.

På den måten sørger du for at bilsetekjøring med barneseter er gjort trygg og komfortabel for alle passasjerer uavhengig av alder, høyde eller vekt.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Britax Römer Barnesete Trifix 2 i-Size Storm Grey
5
197 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 165
 
4 stjerner
| 24
 
3 stjerner
| 5
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 2
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Britax Römer Barnesete Trifix 2 i-Size Storm Grey
Britax Römer Barnesete Trifix 2 i-Size Storm Grey
3902 kr