Britax Römer Barnestol Kidfix M i-Size Storm Grey
Britax Römer Barnestol Kidfix M i-Size Storm Grey
Variant:
 • Britax Römer Barnestol Kidfix M i-Size Cosmo s Black
 • Britax Römer Barnestol Kidfix M i-Size Storm Grey
 • Britax Römer Barnesete Kidfix M i-Size Moon lyseblå
 • Britax Römer Barnesete Kidfix M i-Size Burgundy Red
 • +2

Pris
2664 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A313327

EAN: 4000984312164

Britax Römer Barnestol Kidfix M i-Size Storm Grey
i-størrelse: 100 til 150 cm kroppslengde, vekt: 15 til 36 kg, alder: fra ca. 3,5 til 12 år.

Den nye Kidfix M i-Size er utviklet i samarbeid med ledende bilprodusenter for å sikre at barn fra 3,5 til 12 år kan reise trygt. Den er godkjent i henhold til den nye standard i-Size og tilbyr pålitelig sikkerhet og maksimal komfort. Det smale setedesignet tillater at barnestolen passer i mange biler, noe som gjør den ahr ideelle løsninger for behovene til din voksende familie.

Funksjonalitet møtes med komfort
Maksimal komfort og funksjonalitet er alltid om bord Kidfix M i-Size. De myke, polstrede stofftrekkene og de nøye plasserte ventilasjonshullene i skallet gjør at barnet ditt alltid er komfortabelt, selv under lange bilreiser. Stolens smale design gjør det mulig å montere tre Kidfix Ms i-Size seter på baksetet til mange biler, mens praktiske markeringer hjelper med å justere nakkestøtten til riktig høyde hver gang.

Bærekraftig kvalitet - ansvar for den verden barna våre vokser opp i.
Vår Kidfix M i-Size er omtrent 1,3 kg lettere enn forgjengeren. Den er produsert i fabrikken vår i Tyskland, som skaper mer effektive transportruter og beskytter vårt miljø. For emballasjen til Kidfix M i-Size bruker vi bare holdbar plantebaserte poser og kartonger av resirkulert materiale fra ansvarlig kilder. På denne måten beskytter vi miljøet og forbedrer karbondioksidbalansen. Til og med barnets beste er i tanke på produktens oppbygning som er biologisk nedbrytbare, så ingen mikroplast kommer inn i økosystemet.

Produktfunksjoner:

Beskyttelse takket være den høye ryggstøtten
Barnesetene våre med ryggstøtte beskytter barnet ditt på tre måter: Stolskallet beskytter barnet ditt fra hode til hofte, spesielt i hendelse som sidekollisjon. Se samtidig øvre og nedre belteførere av sikkerhetsbeltet er på rett sted, og den polstrede nakkestøtten gir sikkerhet og komfort for barnets hode og nakke.

Komfort i sammarbeid med vitenskap
Ingeniørene våre har analysert og testet en stor antall menneskekroppsmodeller for å sikre at den nye Kidfix i-Size er behagelig for både yngre og eldre barn. Resultatet er optimal ergonomi og avslappende turer for hele familien.

Nydesignet sete gir optimal beskyttelse i tilfelle en kollisjon
I tett samarbeid med ledende bilprodusenter, har setet blitt redesignet for å redusere kreftene på nakken med opp til 10% *.

* Intern Britax-test med en Q10-dummy med hensyn til lengde og vekt tilsvarer et gjennomsnittlig 10 år gammelt barn.

Enkelt justerbar, ergonomisk nakkestøtte
Nakkestøtten er designet for å være spesielt behagelig for eldre barn. Den kan enkelt justeres til riktig posisjon. Her hjelper praktiske markeringer på baksiden til å finne den rette innstillingen hver gang setet skiftes mellom forskjellige biler eller brukes av forskjellige barn.

Ventilasjon
Forsiktig plasserte ventilasjonshull gir effektiv luftsirkulasjon slik at barnet ditt alltid er komfortabelt, selv under lange bilreiser.

Tre barnestoler side om side
Kidfix M i-Size's smale og kompakte design betyr at opptil tre barnestoler kan monteres side om side i baksetet til mange biler.

Avtakbar beskyttelse
Noen ganger kan det bli ganske kaotisk I bilen. Det er lett å søle en drink eller få barnet til å føle seg syk av kjøring. Vi har utviklet et maskinvaskbart setetrekk som er lett å ta bort. Så du kan raskt få setet rent igjen - og du er klar til å gå.

Tekniske data:
 • Monteringsalternativer i bilen: kjøretøyets eget 3-punktsbelte eller Isofix og kjøretøyets eget 3-punkts belte.
 • Installasjon: Installasjon vendt fremover 100 til 150 cm.
 • Mål (høyde x bredde x dybde): 63 - 83 x 44 x 42 cm
 • Vekt: 6,5 kg

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

Britax Römer

Britax Römer

Britax Römer er en ledende produsent av bilseter som kombinerer komfort, helse, bekvemmelighet og sikkerhet. Bilsetet er designet for å enkelt passe inn i kjøretøyet ditt og justeres etter barnets størrelse. Den har også en trykk-på-knapp-teknologi som lar deg raskt justere setet til riktig posisjon for barnets sikkerhet under kjøring, trygg og sikker 5-punktssele som sikrer riktig plassering for alle aldre. I tillegg sørger Britax Römer for at både nyfødte og småbarn er komfortable med sin overlegne ryggstøtte og justerbare nakkestøtter. Dessuten har den et ISOFIX-system som bidrar til å sikre bilsetet på plass med minimal innsats, og gir ekstra beskyttelse for den lille. Britax Römer - det beste med tanke på brukervennlighet, trygg og pålitelig bilseter til barn.

ISOFIX & Kjøretøy

Biler og bilstoler er en viktig del av livene våre. De gir oss en trygg, effektiv og praktisk måte å reise på med nyfødte og eldre barn. Med økende sikkerhetstiltak og fremskritt i bilindustrien, har det blitt avgjørende at også bilseter oppfyller de høyeste standardene for både komfort og sikkerhet.Pris er også en viktig faktor når man leter etter bakovervendte bilseter for nyfødete av høy kvalitet, i tillegg til at de oppfyller sikkerhetssertifiseringer som ISOFIX-sertifisering, noe alle bilstoler hos oss i Pinkorblue oppfyller. ISOFIX-system er idag en sikkerhetsstandard hos alle produsenter av bilstoler. Det eksisterer baser for nesten alle slags bilstol-modeller som festes til bilens ISOFIX anker. Bilseter av forskjellige merker og modeller kommer med en rekke funksjoner som; bakovervendt installasjon, fremovervendt installasjon, ISOFIX baser som kan snurres 360 grader, justeres i liggeposisjon fra hvile til sitteposisjon, noe som enkeltgjør å sette barnet inn og ut av stolen og å pleie barnet eller underholde ved hvilepauser fra kjøreturer, dette gjøres ved å snu stolen mot enn selv på en enkel og effektiv knappetrykk.

For å få mest mulig ut av investeringen, bør foreldre også vurdere å kjøpe med ekstra polstring eller avansert stoffteknologi for å holde barna varme på kalde dager. Det er også mange rimelige alternativer tilgjengelig for nyfødte som tilbyr budsjettvennlige løsninger uten å gå på akkord med funksjoner som holdbarhet eller stil. Siden bilseter først og fremst brukes til å beskytte det mest verdifulle vi har, er helse og sikkerhet noen av de viktigste hensynene når det kommer til design og konstruksjon. Dette inkluderer å gi maksimal demping for en komfortabel tur, samt å gjøre dem brukervennlige slik at de kan sikres effektivt i alle typer kjøretøy og ulykkes tilfeller. Bilsete-produsenten Britax Römer streber etter å tilby ikke bare kvalitet, men også funksjonalitet, avslutningsvis kan en investering i et ergonomisk og brukervennlig bilsete som gir god ryggstøtte utgjøre hele forskjellen når det kommer til å nyte komfortable reiser med sikkerhetsgaranti og komfort for barnet. Vi ønsker ingen distraheringer for fører under kjøreturen, som igjen kan skape farlige situasjoner.

På den måten sørger du for at bilsetekjøring med barneseter er gjort trygg og komfortabel for alle passasjerer uavhengig av alder, høyde eller vekt.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Britax Römer Barnestol Kidfix M i-Size Storm Grey
5
316 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 266
 
4 stjerner
| 44
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Britax Römer Barnestol Kidfix M i-Size Storm Grey
Britax Römer Barnestol Kidfix M i-Size Storm Grey
2664 kr