Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

Britax Römer  Barnesete Kidfix M i-Size Dusty Rose
NYHET -15%
Britax Römer  Barnesete Kidfix M i-Size Dusty Rose
For øyeblikket utsolgt

Veil. pris¹
2695 kr
Pris
2295 kr
Fri frakt
Du sparer
400 kr
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A453189

EAN: 4000984912654

Britax Römer Barnesete Kidfix M i-Size Dusty Rose
Denne teksten er automatisk oversatt.
i-Size / Høyde: 100 til 150 cm, vekt: 15 til 36 kg, alder: fra ca. 3,5 til 12 år.

Den nye Kidfix M i-Size er utviklet i samarbeid med ledende bilprodusenter slik at barn i alderen 3,5 til 12 år kan reise trygt. Den er godkjent i henhold til den nye standarden i-Size og tilbyr pålitelig sikkerhet og maksimal komfort. Den smale seteutformingen gjør at barnesetet kan monteres i mange biler, noe som gjør det til den ideelle løsningen for en voksende familie.

Funksjonalitet møter komfort
Maksimal komfort og funksjonalitet er alltid om bord i Kidfix M i-Size . De myke, polstrede stofftrekkene og de nøye plasserte ventilasjonshullene i skallet sørger for at barnet alltid sitter komfortabelt, selv på lange bilturer. Setets slanke Design gjør det mulig å montere tre Kidfix M i-Size seter i baksetet i mange biler, og praktiske markeringer gjør det enkelt å justere nakkestøtten til riktig høyde hver gang.

Bærekraftig kvalitet - ansvar for den verden barna våre vokser opp i
Vår Kidfix M i-Size er ca. 1,3 kg lettere enn forgjengeren. Den produseres på fabrikken vår i Tyskland, noe som gjør det mulig for oss å skape mer effektive transportruter og beskytte miljøet. Til emballasjen til Kidfix M i-Size bruker vi kun bærekraftige plantebaserte poser og pappesker laget av resirkulert materiale fra ansvarlige kilder. På denne måten beskytter vi miljøet og forbedrer CO2-balansen. Selv s child på produktene er biologisk nedbrytbare, slik at ingen mikroplast kommer inn i økosystemet.

Produktegenskaper:

Beskyttelse takket være høy ryggstøtte
Våre barneseter med ryggstøtte beskytter barnet på tre måter: Seteskallet beskytter barnet fra hode til hofter, spesielt ved en sidekollisjon. Samtidig sørger de øvre og nedre belteføringene for at bilbeltet er på riktig plass, og den polstrede nakkestøtten gir sikkerhet og komfort for barnets hode og nakke.

Komfort som vitenskap
Ingeniørene våre har analysert og testet en rekke modeller av menneskekroppen for å sikre at den nye Kidfix i-Size er like komfortabel for små og store barn. Resultatet er optimal ergonomi og avslappende kjøring for hele familien.

Nydesignet sete for optimal beskyttelse ved en eventuell kollisjon.
I nært samarbeid med ledende bilprodusenter er seteoverflaten nyutviklet for å redusere kreftene som virker på nakkeområdet med opptil 10 %*.

*Internt Britax tester med en Q10-dukke som tilsvarer høyden og vekten til et gjennomsnittlig 10 år gammelt barn.

Lett justerbar, ergonomisk nakkestøtte
Hodestøtten er utviklet for å være spesielt komfortabel for større barn. Den kan enkelt justeres til riktig posisjon. Praktiske markeringer på ryggen gjør det lettere å finne riktig innstilling hver gang setet flyttes mellom biler eller brukes av ulike barn.

Ventilasjon
Omhyggelig plasserte ventilasjonshull sørger for effektiv luftsirkulasjon slik at barnet alltid sitter komfortabelt, selv på lange bilturer.

Tre barneseter ved siden av hverandre
Takket være den slanke og kompakte Design på Kidfix M i-Size kan opptil tre barneseter festes ved siden av hverandre i baksetet i mange biler.

Avtakbart deksel
Noen ganger kan det bli ganske kaotisk i bilen. Det er lett å søle noe å drikke, eller barnet kan bli dårlig av å kjøre. Derfor har vi utviklet et setetrekk som kan vaskes i maskin og som er lett å ta av. Det betyr at du raskt kan få setet rent igjen - og komme deg ut på veien igjen.

Tekniske data:
  • Monteringsalternativer i bilen: bilens eget 3-punktsbelte eller Isofix og bilens eget 3-punktsbelte.
  • Montering: Forovervendt montering fra 100 til 150 cm
  • Dimensjoner (høyde x bredde x dybde): 63-83 x 44 x 42 cm
  • Vekt: 6,5 kg

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

Britax Römer

Britax Römer

Britax Römer er en ledende produsent av bilseter som kombinerer komfort, helse, bekvemmelighet og sikkerhet. Bilsetet er designet for å enkelt passe inn i kjøretøyet ditt og justeres etter barnets størrelse. Den har også en trykk-på-knapp-teknologi som lar deg raskt justere setet til riktig posisjon for barnets sikkerhet under kjøring, trygg og sikker 5-punktssele som sikrer riktig plassering for alle aldre. I tillegg sørger Britax Römer for at både nyfødte og småbarn er komfortable med sin overlegne ryggstøtte og justerbare nakkestøtter. Dessuten har den et ISOFIX-system som bidrar til å sikre bilsetet på plass med minimal innsats, og gir ekstra beskyttelse for den lille. Britax Römer - det beste med tanke på brukervennlighet, trygg og pålitelig bilseter til barn.

ISOFIX & Kjøretøy

Biler og bilstoler er en viktig del av livene våre. De gir oss en trygg, effektiv og praktisk måte å reise på med nyfødte og eldre barn. Med økende sikkerhetstiltak og fremskritt i bilindustrien, har det blitt avgjørende at også bilseter oppfyller de høyeste standardene for både komfort og sikkerhet.Pris er også en viktig faktor når man leter etter bakovervendte bilseter for nyfødete av høy kvalitet, i tillegg til at de oppfyller sikkerhetssertifiseringer som ISOFIX-sertifisering, noe alle bilstoler hos oss i Pinkorblue oppfyller. ISOFIX-system er idag en sikkerhetsstandard hos alle produsenter av bilstoler. Det eksisterer baser for nesten alle slags bilstol-modeller som festes til bilens ISOFIX anker. Bilseter av forskjellige merker og modeller kommer med en rekke funksjoner som; bakovervendt installasjon, fremovervendt installasjon, ISOFIX baser som kan snurres 360 grader, justeres i liggeposisjon fra hvile til sitteposisjon, noe som enkeltgjør å sette barnet inn og ut av stolen og å pleie barnet eller underholde ved hvilepauser fra kjøreturer, dette gjøres ved å snu stolen mot enn selv på en enkel og effektiv knappetrykk.

For å få mest mulig ut av investeringen, bør foreldre også vurdere å kjøpe med ekstra polstring eller avansert stoffteknologi for å holde barna varme på kalde dager. Det er også mange rimelige alternativer tilgjengelig for nyfødte som tilbyr budsjettvennlige løsninger uten å gå på akkord med funksjoner som holdbarhet eller stil. Siden bilseter først og fremst brukes til å beskytte det mest verdifulle vi har, er helse og sikkerhet noen av de viktigste hensynene når det kommer til design og konstruksjon. Dette inkluderer å gi maksimal demping for en komfortabel tur, samt å gjøre dem brukervennlige slik at de kan sikres effektivt i alle typer kjøretøy og ulykkes tilfeller. Bilsete-produsenten Britax Römer streber etter å tilby ikke bare kvalitet, men også funksjonalitet, avslutningsvis kan en investering i et ergonomisk og brukervennlig bilsete som gir god ryggstøtte utgjøre hele forskjellen når det kommer til å nyte komfortable reiser med sikkerhetsgaranti og komfort for barnet. Vi ønsker ingen distraheringer for fører under kjøreturen, som igjen kan skape farlige situasjoner.

På den måten sørger du for at bilsetekjøring med barneseter er gjort trygg og komfortabel for alle passasjerer uavhengig av alder, høyde eller vekt.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Britax Römer Barnesete Kidfix M i-Size Dusty Rose
5
323 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 271
 
4 stjerner
| 46
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere