BeSafe

For ditt Barns sikkerhet

BeSafe har vært en ledende utvikler og produsent av premium bilbarnestoler i mange år og i over 40 land. Det svenske selskapet HTS BeSafe AS holder til i den lille byen Krøderen, ca. 
100 kilometer vest for Oslo. Her ligger selskapets hovedkontor og et av produksjonsanleggene. HTS-konsernet regnes som moren til BeSafe, og startet i 1919 som et sadelmakeri. 
Men etter hvert som hestene måtte vike for bilene, ble fokuset flyttet til trafikksikkerhet. Din lille kjære sitter alltid trygt i innovative og testede bilbarnestoler.

Bedre beskyttelse i HTS BeSafe reboarder 

Når det gjelder din lille kjære, er det ett aspekt som har høyeste prioritet: sikkerhet. Enten du er hjemme eller på farten, bør du alltid ta noen forholdsregler for å sikre at den lille er trygg når du reiser. 
Riktig beskyttelse i bilen er svært viktig. BeSafe fokuserer på utviklingen av innovative reboarders. Disse setene monteres bakovervendt i bilen. 
Det er en veldig enkel grunn til dette: Sikkerheten i en reboarder er fem ganger høyere enn i et forovervendt barnesete. Små barns anatomi kan ennå ikke sammenlignes med en voksens. 
For eksempel utgjør hodet en fjerdedel av kroppsvekten til et seks måneder gammelt barn. Tallet for en voksen er bare seks prosent. Bilseter har derfor plikt til å beskytte spesielt barnets nakke og hode. 
Ved en kollisjon kastes ikke kroppen forover, men presses inn i setet. Dette reduserer risikoen for skader betraktelig. Barnet er også bedre beskyttet mot splinter som kan fly gjennom frontruten ved en ulykke.
 

Et stort utvalg av modeller

BeSafe tilbyr ulike bilbarnestoler tilpasset dine individuelle behov. Avhengig av barnets alder kan du velge mellom fremovervendte og bakovervendte bilbarnestoler. 
Den skiller seg ut med sin enkle montering takket være IsoFix-montering, og kan brukes som reboarder. Du kan bruke BeSafe iZi Combi X4 til mer enn bare små barn. 
IsoFix-armene er justerbare, slik at du kan tilpasse benplassen til barnet avhengig av størrelse. iZi Go er derimot det riktige valget, spesielt for nyfødte. 
BeSafe har modellert den etter formen på et egg, der den lille er helt trygg. Det robuste og stabile materialet er likevel svært lett med sine fire kilo, slik at det ikke er noe problem å montere og ta av vognen. 
>Som reisesystem kan du også feste babystolen til tilsvarende barnevogner. Med ekstra tilbehør, som f.eks. et babyspeil, kan du også holde øye med den lille i reboarderen. Frem til fireårsalderen anbefales det å transportere barnet i en bakovervendt stol, da dette gir bedre beskyttelse ved en eventuell ulykke. Ta for eksempel en titt på BeSafe iZi Combi X4.
 
mer mindre

BeSafe (51 Artikler)

  • 30
|Sorter etter:
  • 30
|Sorter etter: