BeSafe Base station iZi Modular i-Size Base
Pris
2499 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A331144

EAN: 7072754011291

BeSafe Base station iZi Modular i-Size Base
Rask og enkel installasjon i kjøretøyet
station -basen kan enkelt kobles til Isofix -enheten i kjøretøyet. Både visuelle og akustiske indikatorer bekrefter korrekt installasjon. Armene på Isofix og veltebøylen er variable og gir den lille passasjeren benplass som vokser med dem når de brukes sammen med barnesetet.

Enkelt å bytte mellom biler
Siden setet kan skilles fra basen station , kan det raskt og enkelt flyttes mellom biler. Hvis familien bruker flere biler til daglige ærender og reiser, kan du gjøre hverdagen enda enklere ved å ha en Isofix base station i hver bil. På denne måten kan du raskt og enkelt bytte barnesete mellom bilene og montere det på Isofix base station med bare ett klikk.

Vær oppmerksom på at veltebøylen, som må brukes sammen med småbarnssetet til iZi Modular concept, er inkludert i leveringsomfanget til Sizes. Ved bruk av en ekstra base station er veltebøylen for den andre bilen tilgjengelig som tilbehør.

Enkel montering med Isofix i bare tre trinn
 • 1. tydelige visuelle og akustiske indikatorer
 • 2. økt benplass i kombinasjon med iZi Modular i-Size
 • 3. rask og enkel montering
 • 4. reduserer risikoen for feilmontering
Tekniske detaljer:
 • Gruppe: BeSafe Gruppe 1 og 2
 • Installasjon: Isofix
 • Bakovervendt: 40 til 105 cm
 • Forovervendt: 88 til 105 cm
 • Alder: Fra fødsel til ca. 4 år
Passer til alle versjoner av BeSafe iZi Go Modular i-Size babybilstol og iZi Modular i-Size småbarnstol:
 • BeSafe iZi Go Modular i-Size
 • BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size
 • iZi Modular (RF) i-Size
 • iZi Modular (RF) X1 i-Size

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

BeSafe

For ditt Barns sikkerhet

BeSafe har vært en ledende utvikler og produsent av premium bilbarnestoler i mange år og i over 40 land. Det svenske selskapet HTS BeSafe AS holder til i den lille byen Krøderen, ca. 
100 kilometer vest for Oslo. Her ligger selskapets hovedkontor og et av produksjonsanleggene. HTS-konsernet regnes som moren til BeSafe, og startet i 1919 som et sadelmakeri. 
Men etter hvert som hestene måtte vike for bilene, ble fokuset flyttet til trafikksikkerhet. Din lille kjære sitter alltid trygt i innovative og testede bilbarnestoler.

Bedre beskyttelse i HTS BeSafe reboarder 

Når det gjelder din lille kjære, er det ett aspekt som har høyeste prioritet: sikkerhet. Enten du er hjemme eller på farten, bør du alltid ta noen forholdsregler for å sikre at den lille er trygg når du reiser. 
Riktig beskyttelse i bilen er svært viktig. BeSafe fokuserer på utviklingen av innovative reboarders. Disse setene monteres bakovervendt i bilen. 
Det er en veldig enkel grunn til dette: Sikkerheten i en reboarder er fem ganger høyere enn i et forovervendt barnesete. Små barns anatomi kan ennå ikke sammenlignes med en voksens. 
For eksempel utgjør hodet en fjerdedel av kroppsvekten til et seks måneder gammelt barn. Tallet for en voksen er bare seks prosent. Bilseter har derfor plikt til å beskytte spesielt barnets nakke og hode. 
Ved en kollisjon kastes ikke kroppen forover, men presses inn i setet. Dette reduserer risikoen for skader betraktelig. Barnet er også bedre beskyttet mot splinter som kan fly gjennom frontruten ved en ulykke.
 

Et stort utvalg av modeller

BeSafe tilbyr ulike bilbarnestoler tilpasset dine individuelle behov. Avhengig av barnets alder kan du velge mellom fremovervendte og bakovervendte bilbarnestoler. 
Den skiller seg ut med sin enkle montering takket være IsoFix-montering, og kan brukes som reboarder. Du kan bruke BeSafe iZi Combi X4 til mer enn bare små barn. 
IsoFix-armene er justerbare, slik at du kan tilpasse benplassen til barnet avhengig av størrelse. iZi Go er derimot det riktige valget, spesielt for nyfødte. 
BeSafe har modellert den etter formen på et egg, der den lille er helt trygg. Det robuste og stabile materialet er likevel svært lett med sine fire kilo, slik at det ikke er noe problem å montere og ta av vognen. 
>Som reisesystem kan du også feste babystolen til tilsvarende barnevogner. Med ekstra tilbehør, som f.eks. et babyspeil, kan du også holde øye med den lille i reboarderen. Frem til fireårsalderen anbefales det å transportere barnet i en bakovervendt stol, da dette gir bedre beskyttelse ved en eventuell ulykke. Ta for eksempel en titt på BeSafe iZi Combi X4.
 

Anmeldelser

Kundebedømmelser: BeSafe Base station iZi Modular i-Size Base
5
13 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 10
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

BeSafe Base station iZi Modular i-Size Base
BeSafe Base station iZi Modular i-Size Base
2499 kr