BeSafe Regntrekk til iZi Go Modular og iZi Go

BeSafe Regntrekk til iZi Go Modular og iZi Go


Pris
319 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A286988

EAN: 7072754003043

BeSafe Regntrekk til iZi Go Modular og iZi Go
Behagelig beskyttet mot regn og fuktighet
I dårlig vær beskytter regntrekket BeSafe regntrekk beskytter babyen mot å bli våt. Med smarte funksjoner som lett tilgjengelig åpning og refleksbånd, er regntrekket det ideelle BeSafe er regntrekket det ideelle tilbehøret til bilbarnestolen i dårlig vær. BeSafe til bilbarnestolen.

Beskyttet og tørr i dårlig vær
 • Vanntette materialer beskytter mot fuktighet
 • Refleksbånd for bedre synlighet i dårlig vær og dårlig sikt
 • Materialene er testet for skadelige stoffer i henhold til strenge retningslinjer
Komfort for babyen
 • Ekstra materiale i fotområdet for optimal passform for babyer opp til 75 cm.
 • Smart plassering av borrelåsene i den lett tilgjengelige åpningen for god luftsirkulasjon
Behagelig å reise med i hverdagen
 • Passer perfekt på BeSafe bæreselen
 • Bærehåndtaket forblir fritt for fleksibel bruk
 • Kan raskt og enkelt oppbevares i den integrerte vesken
 • Den lett tilgjengelige åpningen gjør det mulig å sette barnet i og ta det ut av bilbarnestolen uten å måtte ta av hele regnslaget
Tekniske detaljer:
 • Kompatibel med alle modeller av BeSafe iZi Go Modular og iZi Go BeSafe iZi Go-bilbarnestoler
 • Testet for skadelige stoffer

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

BeSafe

For ditt Barns sikkerhet

BeSafe har vært en ledende utvikler og produsent av premium bilbarnestoler i mange år og i over 40 land. Det svenske selskapet HTS BeSafe AS holder til i den lille byen Krøderen, ca. 
100 kilometer vest for Oslo. Her ligger selskapets hovedkontor og et av produksjonsanleggene. HTS-konsernet regnes som moren til BeSafe, og startet i 1919 som et sadelmakeri. 
Men etter hvert som hestene måtte vike for bilene, ble fokuset flyttet til trafikksikkerhet. Din lille kjære sitter alltid trygt i innovative og testede bilbarnestoler.

Bedre beskyttelse i HTS BeSafe reboarder 

Når det gjelder din lille kjære, er det ett aspekt som har høyeste prioritet: sikkerhet. Enten du er hjemme eller på farten, bør du alltid ta noen forholdsregler for å sikre at den lille er trygg når du reiser. 
Riktig beskyttelse i bilen er svært viktig. BeSafe fokuserer på utviklingen av innovative reboarders. Disse setene monteres bakovervendt i bilen. 
Det er en veldig enkel grunn til dette: Sikkerheten i en reboarder er fem ganger høyere enn i et forovervendt barnesete. Små barns anatomi kan ennå ikke sammenlignes med en voksens. 
For eksempel utgjør hodet en fjerdedel av kroppsvekten til et seks måneder gammelt barn. Tallet for en voksen er bare seks prosent. Bilseter har derfor plikt til å beskytte spesielt barnets nakke og hode. 
Ved en kollisjon kastes ikke kroppen forover, men presses inn i setet. Dette reduserer risikoen for skader betraktelig. Barnet er også bedre beskyttet mot splinter som kan fly gjennom frontruten ved en ulykke.
 

Et stort utvalg av modeller

BeSafe tilbyr ulike bilbarnestoler tilpasset dine individuelle behov. Avhengig av barnets alder kan du velge mellom fremovervendte og bakovervendte bilbarnestoler. 
Den skiller seg ut med sin enkle montering takket være IsoFix-montering, og kan brukes som reboarder. Du kan bruke BeSafe iZi Combi X4 til mer enn bare små barn. 
IsoFix-armene er justerbare, slik at du kan tilpasse benplassen til barnet avhengig av størrelse. iZi Go er derimot det riktige valget, spesielt for nyfødte. 
BeSafe har modellert den etter formen på et egg, der den lille er helt trygg. Det robuste og stabile materialet er likevel svært lett med sine fire kilo, slik at det ikke er noe problem å montere og ta av vognen. 
>Som reisesystem kan du også feste babystolen til tilsvarende barnevogner. Med ekstra tilbehør, som f.eks. et babyspeil, kan du også holde øye med den lille i reboarderen. Frem til fireårsalderen anbefales det å transportere barnet i en bakovervendt stol, da dette gir bedre beskyttelse ved en eventuell ulykke. Ta for eksempel en titt på BeSafe iZi Combi X4.
 

Anmeldelser

Kundebedømmelser: BeSafe Regntrekk til iZi Go Modular og iZi Go
5
7 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 7
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

BeSafe Regntrekk til iZi Go Modular og iZi Go
BeSafe Regntrekk til iZi Go Modular og iZi Go
319 kr