Førstegangsutstyr-rabatt
Førstegangsutstyr-rabatt
Kun i dag:
Spar opptil 700kr!
00
Timer
00
Min.
00
Sek.
Velg rabattkode

Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

babybay Madrass Intense AngelWave for Maxi / Boxspring sølv
For øyeblikket utsolgt

babybay Madrass Intense AngelWave for Maxi / Boxspring sølv


Pris
1294 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A265226

EAN: 4260472557082

babybay Madrass Intense AngelWave for Maxi / Boxspring sølv
Denne teksten er automatisk oversatt.
Den perfekte madrassen må støtte barnets kropp, balansere temperaturen, sørge for konstant luftutveksling og transportere fuktighet. Madrassen babybay ® Intense AngelWave ® kombinerer alle disse egenskapene og sørger for en avslappende og vektløs søvn som på en sky. Det innovative hygienetrekket på babybay ® Intense AngelWave ® forhindrer effektivt og pålitelig inntrengning av fuktighet, men er likevel luftgjennomtrengelig. Du trenger ikke noe ekstra vannavvisende trekk! I tillegg absorberer karbonfibrene i Intense dekselet elektroner som har bygget seg opp i kroppen og avgir dem til luften, noe som fører til lavere kortisolnivå (stresshormon). Kroppen kan dermed frigjøre mer av søvnhormonet melatonin og får dermed beviselig en sunnere og roligere søvn.AngelFlex® gelskum gir en optimal Balance kombinasjon av skånsom trykkavlastning, støtte og temperaturutjevning. Med sin åpne cellestruktur gir AngelFlex® gelkomfortskum det perfekte grunnlaget for optimal utjevning av kroppstemperaturen. Effektiv fukttransport og høy luftsirkulasjon gir en frisk og behagelig sovefølelse - uansett årstid. De vertikale klimakanalene i gel- og komfortskumkjernen sørger for bedre oksygentilførsel gjennom økt luftsirkulasjon og er nøyaktig tilpasset ventilasjonsspaltene i babybay liggeflaten. Dette forhindrer opphopning av varme. Skumkjernen med den innovativt integrerte bølgekonturen tilpasser seg perfekt til babyens kroppsform takket være den forseggjorte quiltingen i trekket, har en støttende effekt og sørger dermed for en dyp, avslappende og drømmeaktig babysøvn. Trekket kan enkelt tas av når som helst takket være den tresidige glidelåsen, og kan vaskes i maskin ved opptil 60 °C. babybay Intense AngelWave ® - den beste babybay ® feel-good-madrassen noensinne er produsert i henhold til den nyeste DIN EN 16890-standarden, testet for skadelige stoffer og tildelt sertifikatet "Confidence in Textiles" i henhold til Ökotex Standard 100 klasse 1 for babyer (nr. 12.0.03346).

Produktdetaljer:
 • Madrass som passer til babybay ® Maxi, Boxspring og Comfort Plus.
 • Innovativt - Karbonfiberen i trekket absorberer elektroner fra babyens kropp og avgir dem til luften rundt. Dette senker kortisolnivået (stresshormon) og frigjør mer melatonin (søvnhormon).
 • Gelteknologi - Den åpenporede, pustende, todelte komfort- og AngelFlex-gelskumkjernen med vertikale klimakanaler tilpasset liggeflaten sørger for en optimal Balance avlastning, støtte og temperaturutjevning.
 • Bølgekontur - Den innovative bølgekonturen i madrasskjernen sørger for optimal liggekomfort og ekstra horisontal ventilasjon - slik at den lille kjære ikke mangler noe.
 • Perfekt passform - Trekket med stjernemattering tilpasser seg perfekt til babyens kroppsform. Trekket kan tas av med en tresidig glidelås, kan vaskes i maskin ved opptil 60 °C og er egnet for allergikere.
 • Det beste for babyen din - Madrassen passer perfekt i din babybay ® ekstraseng og er produsert i henhold til den nyeste standarden DIN EN 16890 samt testet for skadelige stoffer og tildelt sertifikatet Confidence in Textiles (nr. 12.0.03346) i henhold til Ökotex 100 klasse 1 for babyer.
Materiale og stell:
 • Materiale ytterstoff: 52 % polyester, 47 % Tencel, 1 % karbon.
 • Materiale bunnstoff: volumfleece 100 % polyester
 • Kan vaskes i maskin ved opptil 60 °C skånsomt
Mål og vekt:
 • Lengde: 89 cm
 • Bredde: 49,5 cm
 • Høyde: 6 cm
 • Vekt: ca. 0,91 kg

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: babybay Madrass Intense AngelWave for Maxi / Boxspring sølv
5
89 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 75
 
4 stjerner
| 11
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere