15% i vår outlet: bilstoler 🚗
15% i vår outlet: bilstoler 🚗
15% rabattkode:
15OUTL8170
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
Tommee Tippee Twist & Click Advanced bleiebøtte, inkl. en kassett med bærekraftig, antibakteriell grønn film i blått
Bærekraftig
Tommee Tippee Twist & Click Advanced bleiebøtte, inkl. en kassett med bærekraftig, antibakteriell grønn film i blått

Tommee Tippee Twist & Click Advanced bleiebøtte, inkl. en kassett med bærekraftig, antibakteriell grønn film i blått


Variant:
 • Tommee Tippee Twist & Click Advanced bleiebøtte, inkl. en kassett med bærekraftig, antibakteriell grønn film i hvitt
 • Tommee Tippee Twist & Click Advanced bleiebøtte, inkl. en kassett med bærekraftig, antibakteriell grønn film i rosa
 • Tommee Tippee Twist & Click Advanced bleiebøtte, inkl. en kassett med bærekraftig, antibakteriell grønn film i blått
 • Tommee Tippee Twist & Click Advanced bleiebøtte inkl. en kassett med bærekraftig, antibakteriell Green film i grønn farge

Pris
357 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A313737

EAN: 5010415520036

Tommee Tippee Twist & Click Advanced bleiebøtte, inkl. en kassett med bærekraftig, antibakteriell grønn film i blått
Denne teksten er automatisk oversatt.
Twist & Click bleiespann fra Tommee Tippee er det eneste avhendingssystemet som vrir hver bleie hver for seg. Dette holder ubehagelig lukt og bakterier på en sikker måte.

Den flerlags antibakterielle grønne filmfilmen er 100 ganger mer effektiv enn bleieposer, da den er utstyrt med Biomaster og dreper 99% av alle farlige bakterier som E. coli og Staphylococcus. aureus. Ved kontakt forhindrer det at proteiner brytes ned av bakterier. Denne prosessen er ansvarlig for mange ubehagelige lukt. Det tettsittende lokket på Twist & Click bleiesystemet forsegler all ubehagelig lukt. Den integrerte manipulasjonen skyver bleien dypt inn i spannet, og holder hendene rene.

Hver påfyllingskassett inneholder nok antibakteriell film for en måneds verdi av bleier, avhengig av størrelse og antall som brukes. Til tross for sin kompakte størrelse har Twist & Click Diaper Pail opptil 28 bleier og sparer deg for hyppige turer til søppelbøtta. Bare filmen gir antibakteriell beskyttelse, ikke de andre komponentene i dette produktet.

Twist & Click bleiespann og påfyllingskassetter er laget av 98% resirkulert og fullt resirkulerbar plast. Det flerlags antibakterielle grønne filmarket er biobasert og laget av bærekraftig sukkerrør.

Twist & Click bleiehåndteringssystem er bare kompatibelt med tilsvarende påfyllingspatroner fra Tommee Tippee. Sangenic TEC & Simple e Sangenic refill-kassetter er ikke egnet for denne bleiespannet.

Slik fungerer bleiespannet:
Du åpner lokket og legger den brukte bleien i bleiespann til den blir fanget. Drei deretter håndtaket til det klikker. Lukk lokket, ferdig!

Hvordan skifte kassett:
Sett inn påfyllingskassetten og trekk ut noe av folien. Ta folien og skyv den gjennom hullet i bleiespannet. Ta deretter lokket av bleiespannet, bind en knute i folien og fest den til den medfølgende kroken. Så kan du sette lokket på igjen, og du er ferdig.

Slik tømmer du bleiespannet:
Når du fjerner lokket på bleiespannet, vil se en kjede med individuelt innpakket bleie. Løs knuten fra kroken og slipp bleiene i bleiespannet. Etter det må du trekke gjennom mer folie og deretter kutte folien med den integrerte kutteren og knytte en knute øverst for å lukke den brukte folien. Bruk bærehåndtaket til å ta bleiene utenfor til søpla.

Produktdetaljer:
 • Design: Blå
 • Garantert beskyttelse mot lukt
 • Den eneste bleiespann som roterer hver bleie individuelt
 • Flerlags antibakteriell grønn film dreper 99% av alle bakterier
 • Mer miljøvennlig: 53% redusert CO2 fotavtrykk sammenlignet med det opprinnelige no Twist & Click-systemet
 • Systemet rommer opptil 28 bleier, basert på bleiestørrelse 1 (2-5 kg)
 • Lokket er enkelt å håndtere og kan åpnes mot en hvilken som helst vegg for å spare plass
 • Bare originale Twist & Click-påfyllingskassetter kan brukes
 • Lokk med integrert sabotasje

Leveringsomfang:
 • 1x Twist & Click Advanced Bleiebøtte
 • 1x foliekassett

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
868 kr
(144,67 kr / Stykk)
Pris
299 kr
(99,67 kr / Stykk)

Bærekraft

Bærekraftige materialer

Bærekraftige materialer inkluderer på den ene siden naturlige råvarer fra kontrollert dyrking av jord- og skogbruk eller kontrollert dyrehold, men også plast og fiber som er basert på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrollert dyrking bidrar til å bevare naturressursene og redusere den negative påvirkningen (f.eks. plantevernmidler) på miljøet. Biobasert plast har lavere andel fossile ressurser og lavere utslipp i produksjon enn konvensjonell plast. Det finnes også en rekke forseglinger som identifiserer produkter laget av bærekraftige materialer. Disse inkluderer for eksempel FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bærekraftig skogforvaltning, LENZING ECOVERO-merket, som produserer bærekraftig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelferd og bærekraftig bruk. av beiteområder garantert.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

tommee tippee

Tommee Tippee

Tommee Tippee er raskt i ferd med å bli et populært valg for mange familiehjem som ønsker å redusere avhengigheten av bearbeidet mat. Med våre Tommee Tippee kjøkkenmaskiner, matprossesorer, melkedispensere og flaskevarmere kan du lage fortreffelige måltider til ditt barn!Et konsept som krever bruk av en kjøkkenmaskin for å erstatte kjedelige, usunne matvaner og kjøkkenoppgaver. Ved å utnytte moderne teknologi kan alle i familien lage sunnere oppskrifter uten tilsatte konserveringsmidler og ingredienser, samtidig som det sikres at barna har den ernæringsmessige verdien de trenger i maten.

Å koke grønnsaker, kjøtt og andre lekre matvarer fører til at mange vitaminer og mineraler forsvinner i sluken på den «vanlige» måten å koke maten på. Med våre maskiner beholdes mye av næringen som er gunstig for alle barn. Hensikten med å gi barn sunn mat med våre maskiner, er med på å sørge for at maten styrker kropp og sinn og tilfører barnet gode matvaner og rutiner som bidrar til en sunn og god oppvekst. Våre dampkokere beskytter og bevarer mineralstoffer og vitaminer, helt intakt i matvarene og rett i barnets mage, med filtersystemer som fjerner urenheter som mikroplast og tungmetaller i vannet gjennom våre auto dispensere.Maskinen bruker kraftig teknologi for å varme, dampe eller tilberede mat til perfeksjon med bare ett knappetrykk. Det hjelper å fremskynde måltidets forberedelsestid betraktelig, samtidig som den opprettholder den beste smaken og teksturen til ingrediensene du bruker.

Med Tommee Tippee flaskevarmer kan du lage morsmelkerstatning til babyen din på et øyeblikk, helt automatisk i nattemørket uten å forstyrre barnets, eller deres egen søvn. Tommee Tippee produkter vil bli kjøkkenets mest brukte bestevenn, såvel som på tur om du så ønsker det, med lav vekt er det ingen problem å ta med deg komforten som maskinen gir på overnattings turer. Det kan vi i Pinkorblue.no stå for med gode skussmål fra våre kunder.

Med varierende bruksområder er det kun fantasien som setter en stopper for å diske opp Michelin guide hjemmelaget lunsj, middag og kvelds. Enten du damper grønnsaker, kornprodukter eller proteiner som kylling og annet fjærkre, med våre produkter kan du få alt i ett løsninger som passer til ditt behov. Det er en revolusjon på kjøkkenet som vi ønsker å bridra til å enkeltgjøre til deres hverdag. Bli med du også og prøv disse geniale verktøy som gir deg mer tid med familien.

Ingen foreldre kan benekte at bleier spiller en viktig rolle i deres barns daglige liv. Bleier gir en viktig bekvemmelighet for foreldre og gir dem muligheten til å ta vare på sine egne barn uten ekstra hjelp. Men med så mange forskjellige typer og merker tilgjengelig i dag, kan det være vanskelig å vite hvilken som er det beste bleiealternativet for den lille. Det vi kan derimot med sikkerhet anbefalle deg er bleiespannet til Tommee Tippee, stilren og diskret utforming enkeltgjør hvor du ønsker å sette den og ikke minst kaste bleier uten sjenerende lukter og bakterier, miljøvennlig plast som er gjennvunnet og antibakteriell. Hvis du leter etter en pålitelig måte å holde skitne bleier i sjakk og sikre et trygt miljø for deg og ditt barn så anbefales Tommee Tippees' bleiespann med sitt "Twist og klikk" løsning for baksiden av bleieskift.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Tommee Tippee Twist & Click Advanced bleiebøtte, inkl. en kassett med bærekraftig, antibakteriell grønn film i blått
5
192 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 153
 
4 stjerner
| 34
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Tommee Tippee Twist & Click Advanced bleiebøtte, inkl. en kassett med bærekraftig, antibakteriell grønn film i blått
Tommee Tippee Twist & Click Advanced bleiebøtte, inkl. en kassett med bærekraftig, antibakteriell grønn film i blått
357 kr