Tommee Tippee Startsett Advanced Anti-kolikk, gjennomsiktig

Tommee Tippee Startsett Advanced Anti-kolikk, gjennomsiktig


Veil. pris¹
414 kr
Pris
400 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
14 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A310896

EAN: 5010415226099

Tommee Tippee Startsett Advanced Anti-kolikk, gjennomsiktig
Denne teksten er automatisk oversatt.
Den spesielle utformingen av anti-colic-serien fra Closer til Nature bidrar til å forhindre dannelse av luftbobler i melken og gjør det lettere å legge til, slik at barnet ikke får i seg luft under matingen. Luften ledes gjennom ventilen og inn i luftkammeret i bunnen av flasken uten at det dannes bobler i melken.

Antikolikkteknologi
Den unike antikolikkteknologien sørger for optimal utlufting under mating via et rør- og ventilsystem. Luften kommer inn i flasken og slipper ut gjennom slangen og ned i rommet i bunnen. Dette fjerner luften fra melken, noe som betyr mindre oppblåsthet og mer smil.

Prisbelønt brystlignende smokk
Den brystlignende smokken gjør det enkelt for barnet å suge og fremmer overgangen mellom bryst og flaske. Den myke silikonsutten ligner på mors hud. Den beveger seg, bøyer seg og strekker seg under amming for å etterligne en naturlig amming.

Varmesensor-teknologi
Anti-kolikkslangen skifter farge når melken er for varm. Det er bare å dyppe slangen i 10 sekunder for å se temperaturen. Rosa farge indikerer at temperaturen er for høy.

Ingen lekkasje
Den stjerneformede luftfordeleren i bunnen av antikolikkslangen forhindrer at melk renner oppover gjennom slangen.

BPA-fri
Alle Advanced antikolikkflasker fra Tommee Tippee er BPA-frie, noe som gir deg absolutt sikkerhet.

Ulike strømningshastigheter
Tommee Tippee tilbyr tåtesmokker med ulike strømningshastigheter for å holde tritt med den voksende babyen. Alle babyer er forskjellige, men som en veiledning anbefaler Tommee Tippee en langsom strømningshastighet for 0+ måneder, en middels strømningshastighet for 3+ måneder og en rask strømningshastighet for 6+ måneder. Closer to Nature smokker passer kun til Closer to Nature flasker.

Produktdetaljer:
  • Patentert termo sensitive s-slange for å evakuere luftbobler og kontrollere temperaturen på melken for å unngå risiko for forbrenning.
  • Trippelt ventilasjonssystem og stjerneventil for å forbedre slangens ytelse og forhindre at barnet får i seg luft.
  • Etterligner formen på mors bryst og reproduserer ammebevegelser for bedre ventilasjon av babyen din
Leveringsomfang:
  • 2 x 150 ml flasker med sakteflytende tåtesut
  • 2 stk. 260 ml flasker med sakteflytende smokk
  • 2 x mellomstore smokker
  • 1 x flaskebørste (til flaske og smokk)
  • 1 x smokk 0-6 måneder

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

tommee tippee

Tommee Tippee

Tommee Tippee er raskt i ferd med å bli et populært valg for mange familiehjem som ønsker å redusere avhengigheten av bearbeidet mat. Med våre Tommee Tippee kjøkkenmaskiner, matprossesorer, melkedispensere og flaskevarmere kan du lage fortreffelige måltider til ditt barn!Et konsept som krever bruk av en kjøkkenmaskin for å erstatte kjedelige, usunne matvaner og kjøkkenoppgaver. Ved å utnytte moderne teknologi kan alle i familien lage sunnere oppskrifter uten tilsatte konserveringsmidler og ingredienser, samtidig som det sikres at barna har den ernæringsmessige verdien de trenger i maten.

Å koke grønnsaker, kjøtt og andre lekre matvarer fører til at mange vitaminer og mineraler forsvinner i sluken på den «vanlige» måten å koke maten på. Med våre maskiner beholdes mye av næringen som er gunstig for alle barn. Hensikten med å gi barn sunn mat med våre maskiner, er med på å sørge for at maten styrker kropp og sinn og tilfører barnet gode matvaner og rutiner som bidrar til en sunn og god oppvekst. Våre dampkokere beskytter og bevarer mineralstoffer og vitaminer, helt intakt i matvarene og rett i barnets mage, med filtersystemer som fjerner urenheter som mikroplast og tungmetaller i vannet gjennom våre auto dispensere.Maskinen bruker kraftig teknologi for å varme, dampe eller tilberede mat til perfeksjon med bare ett knappetrykk. Det hjelper å fremskynde måltidets forberedelsestid betraktelig, samtidig som den opprettholder den beste smaken og teksturen til ingrediensene du bruker.

Med Tommee Tippee flaskevarmer kan du lage morsmelkerstatning til babyen din på et øyeblikk, helt automatisk i nattemørket uten å forstyrre barnets, eller deres egen søvn. Tommee Tippee produkter vil bli kjøkkenets mest brukte bestevenn, såvel som på tur om du så ønsker det, med lav vekt er det ingen problem å ta med deg komforten som maskinen gir på overnattings turer. Det kan vi i Pinkorblue.no stå for med gode skussmål fra våre kunder.

Med varierende bruksområder er det kun fantasien som setter en stopper for å diske opp Michelin guide hjemmelaget lunsj, middag og kvelds. Enten du damper grønnsaker, kornprodukter eller proteiner som kylling og annet fjærkre, med våre produkter kan du få alt i ett løsninger som passer til ditt behov. Det er en revolusjon på kjøkkenet som vi ønsker å bridra til å enkeltgjøre til deres hverdag. Bli med du også og prøv disse geniale verktøy som gir deg mer tid med familien.

Ingen foreldre kan benekte at bleier spiller en viktig rolle i deres barns daglige liv. Bleier gir en viktig bekvemmelighet for foreldre og gir dem muligheten til å ta vare på sine egne barn uten ekstra hjelp. Men med så mange forskjellige typer og merker tilgjengelig i dag, kan det være vanskelig å vite hvilken som er det beste bleiealternativet for den lille. Det vi kan derimot med sikkerhet anbefalle deg er bleiespannet til Tommee Tippee, stilren og diskret utforming enkeltgjør hvor du ønsker å sette den og ikke minst kaste bleier uten sjenerende lukter og bakterier, miljøvennlig plast som er gjennvunnet og antibakteriell. Hvis du leter etter en pålitelig måte å holde skitne bleier i sjakk og sikre et trygt miljø for deg og ditt barn så anbefales Tommee Tippees' bleiespann med sitt "Twist og klikk" løsning for baksiden av bleieskift.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Tommee Tippee Startsett Advanced Anti-kolikk, gjennomsiktig
4.5
12 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 9
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Tommee Tippee Startsett Advanced Anti-kolikk, gjennomsiktig
Tommee Tippee Startsett Advanced Anti-kolikk, gjennomsiktig
Veil. pris¹ 414 kr
400 kr