Tommee Tippee Refill kassetter for Simple e Sangenic bleiespann sett med 12 stk.
Bærekraftig -18%
Tommee Tippee Refill kassetter for Simple e Sangenic bleiespann sett med 12 stk.

Tommee Tippee Refill kassetter for Simple e Sangenic bleiespann sett med 12 stk.


Variant:
  • Tommee Tippee Påfyllingskassetter Sangenic Enkel e bleie spannet sett med
  • Sangenic Simplee Refillkasetter til bleiebøtte 6-pack
  • Tommee Tippee Refill kassetter for Simple e Sangenic bleiespann sett med 12 stk.
  • Tommee Tippee refill kassetter Sangenic Simple e bleiespann sett med

965 kr
Pris
795 kr
(66,25 kr / Stykk)
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
170 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A296975

Tommee Tippee Refill kassetter for Simple e Sangenic bleiespann sett med 12 stk.
Denne teksten er automatisk oversatt.
Bleieboksen Simple e Sangenic fra Tommee Tippee er den enkle, elegante og plassbesparende måten å holde babyens rom rent og luktfritt. Bleiebeholderen egner seg til å kaste bleier, bomullsballer, babyservietter og hygieneprodukter.

Flerlagsfilmen og det intelligente forseglingslokket forsegler ubehagelige lukter.
Filmen inneholder et antibakterielt middel som eliminerer 99 % av bakterier.
Hver påfyllingspakke er tilstrekkelig for avhending av opptil 180 bleier*.
*For bleie størrelse 1 (2-5 kg).

Produktdetaljer:
  • For de høyeste standarder for hygiene
  • Rikker opp til 180 bleier
  • Filmen inneholder antibakterielt middel
  • Draper 99 % av alle bakterier
  • Praktiske refillkassetter i et sett med 12
  • li>
Den antibakterielle beskyttelsen er festet til filmen og ikke til noen annen komponent i produktet. Filmen fanger opp bakterier og lukt og hindrer dem i å spre seg gjennom hele hjemmet.

Sponset

product_detail_ad

Bærekraft

Resirkulert materiale

Resirkulert materiale hentes fra resirkulerte avfallsprodukter. For eksempel kan nytt plastgarn hentes fra PET-flasker for produksjon av tekstiler. Gjenvinning er dermed med på å gi søppel som allerede er i omløp et nytt liv. I tillegg krever resirkuleringsprosessen vanligvis mindre energi, kjemikalier og vann enn produksjon av nye materialer. Forseglingene som identifiserer produkter laget av resirkulert materiale inkluderer for eksempel Global Recycled Standard og Repreve-merket.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

tommee tippee

Tommee Tippee

Tommee Tippee er raskt i ferd med å bli et populært valg for mange familiehjem som ønsker å redusere avhengigheten av bearbeidet mat. Med våre Tommee Tippee kjøkkenmaskiner, matprossesorer, melkedispensere og flaskevarmere kan du lage fortreffelige måltider til ditt barn!Et konsept som krever bruk av en kjøkkenmaskin for å erstatte kjedelige, usunne matvaner og kjøkkenoppgaver. Ved å utnytte moderne teknologi kan alle i familien lage sunnere oppskrifter uten tilsatte konserveringsmidler og ingredienser, samtidig som det sikres at barna har den ernæringsmessige verdien de trenger i maten.

Å koke grønnsaker, kjøtt og andre lekre matvarer fører til at mange vitaminer og mineraler forsvinner i sluken på den «vanlige» måten å koke maten på. Med våre maskiner beholdes mye av næringen som er gunstig for alle barn. Hensikten med å gi barn sunn mat med våre maskiner, er med på å sørge for at maten styrker kropp og sinn og tilfører barnet gode matvaner og rutiner som bidrar til en sunn og god oppvekst. Våre dampkokere beskytter og bevarer mineralstoffer og vitaminer, helt intakt i matvarene og rett i barnets mage, med filtersystemer som fjerner urenheter som mikroplast og tungmetaller i vannet gjennom våre auto dispensere.Maskinen bruker kraftig teknologi for å varme, dampe eller tilberede mat til perfeksjon med bare ett knappetrykk. Det hjelper å fremskynde måltidets forberedelsestid betraktelig, samtidig som den opprettholder den beste smaken og teksturen til ingrediensene du bruker.

Med Tommee Tippee flaskevarmer kan du lage morsmelkerstatning til babyen din på et øyeblikk, helt automatisk i nattemørket uten å forstyrre barnets, eller deres egen søvn. Tommee Tippee produkter vil bli kjøkkenets mest brukte bestevenn, såvel som på tur om du så ønsker det, med lav vekt er det ingen problem å ta med deg komforten som maskinen gir på overnattings turer. Det kan vi i Pinkorblue.no stå for med gode skussmål fra våre kunder.

Med varierende bruksområder er det kun fantasien som setter en stopper for å diske opp Michelin guide hjemmelaget lunsj, middag og kvelds. Enten du damper grønnsaker, kornprodukter eller proteiner som kylling og annet fjærkre, med våre produkter kan du få alt i ett løsninger som passer til ditt behov. Det er en revolusjon på kjøkkenet som vi ønsker å bridra til å enkeltgjøre til deres hverdag. Bli med du også og prøv disse geniale verktøy som gir deg mer tid med familien.

Ingen foreldre kan benekte at bleier spiller en viktig rolle i deres barns daglige liv. Bleier gir en viktig bekvemmelighet for foreldre og gir dem muligheten til å ta vare på sine egne barn uten ekstra hjelp. Men med så mange forskjellige typer og merker tilgjengelig i dag, kan det være vanskelig å vite hvilken som er det beste bleiealternativet for den lille. Det vi kan derimot med sikkerhet anbefalle deg er bleiespannet til Tommee Tippee, stilren og diskret utforming enkeltgjør hvor du ønsker å sette den og ikke minst kaste bleier uten sjenerende lukter og bakterier, miljøvennlig plast som er gjennvunnet og antibakteriell. Hvis du leter etter en pålitelig måte å holde skitne bleier i sjakk og sikre et trygt miljø for deg og ditt barn så anbefales Tommee Tippees' bleiespann med sitt "Twist og klikk" løsning for baksiden av bleieskift.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Tommee Tippee Refill kassetter for Simple e Sangenic bleiespann sett med 12 stk.
4.5
413 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 332
 
4 stjerner
| 63
 
3 stjerner
| 11
 
2 stjerner
| 3
 
1 stjerne
| 4
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Tommee Tippee Refill kassetter for Simple e Sangenic bleiespann sett med 12 stk.
Tommee Tippee Refill kassetter for Simple e Sangenic bleiespann sett med 12 stk.
965 kr
795 kr
(66,25 kr / Stykk)