Tommee Tippee påfyllingspatron for Twist & Click Advance bleiespannesett med 1 stk
Tommee Tippee påfyllingspatron for Twist & Click Advance bleiespannesett med 1 stk

Tommee Tippee påfyllingspatron for Twist & Click Advance bleiespannesett med 1 stkPris
939 kr
(78,25 kr / Stykk)
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A325556

EAN: 5010415520104

Tommee Tippee påfyllingspatron for Twist & Click Advance bleiespannesett med 1 stk
Denne teksten er automatisk oversatt.
Med tanke på at babyen din fortsatt er så liten, er det den produserer ikke uten sin egen!
The Twist & Click bleiebøtte fra Tommee Tippee er det eneste kasseringssystemet som vrir hver bleie individuelt, så ubehagelig lukt og bakterier er trygt inneholdt . Dette holder hjemmet ditt rent og luktfritt.

Flerlags antibakteriell GREEN FILM ™ -film er 100 ganger mer effektiv enn bleieposer da den inneholder Biomaster ** og dreper 99% av farlige bakterier som E. coli og Staphylococcus aureus. Ved kontakt forhindrer det at proteiner brytes ned av bakterier - en prosess som er ansvarlig for mange ubehagelige lukt. Det tettsittende lokket til Twist & Click bleiesystemet for lukking låser inn alle ubehagelige lukter da den integrerte sabotasje skyver bleien dypt inn i bøtta - holder hendene rene.

Twist & Click påfyllingspatroner fra Tommee Tippee er egnet for alle Tommee Tippee vridbleiesystemer - Twist & Click og Sangenic TEC. Hver påfylling inneholder nok antibakteriell film for bleier til en hel måned*, avhengig av størrelse og antall som brukes.

Av miljøhensyn er Twist & Click bleiebøtte og påfyllingskassetter laget av 98% resirkulert og fullt resirkulerbar plast. Vår flerlags antibakterielle GREEN FILM ™ -film er nå biobasert og laget av bærekraftig sukkerrør.

For å garantere optimal funksjon og pålitelig beskyttelse mot lukt, bør du bare bruke originale Twist & Click påfyllingspatroner fra Tommee Tippee til din Twist & Click bleiebøtte.

*Basert på bleiestørrelse 1 (2-5 kg).
** Bare filmen gir antibakteriell beskyttelse, ikke de andre komponentene i dette produktet. Filmen er behandlet med Biomaster sølvbiocid i henhold til ISO 22196-2011. Bruk biocider på en ansvarlig måte.
*** 53% redusert karbonavtrykk sammenlignet med det originale no Twist & Click -systemet

Produktdetaljer
  • I et sett med 12
  • Garantert beskyttelse mot lukt: Bleier er individuelt vridd i slik at ubehagelig lukt ikke kan slippe unna - 100 ganger mer effektivt enn tradisjonelle bleieposer
  • Garantert beskyttelse mot bakterier: Ved kontakt kan flerlags antibakteriell GREEN FILM ™ -film dreper 99% av farlige bakterier som E. coli og Staphylococcus aureus
  • Mer miljøvennlig ***: Twist & Click bleiebøtter og påfyllingskassetter er laget av 98% resirkulert, fullt resirkulerbar plast og antibakteriell GREEN FILM ™ -film laget av bærekraftig sukkerrør
  • Passer til alle Twist -bleiesystemer fra Tommee Tippee: Twist & Click og Sangenic TEC

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

tommee tippee

Tommee Tippee

Tommee Tippee er raskt i ferd med å bli et populært valg for mange familiehjem som ønsker å redusere avhengigheten av bearbeidet mat. Med våre Tommee Tippee kjøkkenmaskiner, matprossesorer, melkedispensere og flaskevarmere kan du lage fortreffelige måltider til ditt barn!Et konsept som krever bruk av en kjøkkenmaskin for å erstatte kjedelige, usunne matvaner og kjøkkenoppgaver. Ved å utnytte moderne teknologi kan alle i familien lage sunnere oppskrifter uten tilsatte konserveringsmidler og ingredienser, samtidig som det sikres at barna har den ernæringsmessige verdien de trenger i maten.

Å koke grønnsaker, kjøtt og andre lekre matvarer fører til at mange vitaminer og mineraler forsvinner i sluken på den «vanlige» måten å koke maten på. Med våre maskiner beholdes mye av næringen som er gunstig for alle barn. Hensikten med å gi barn sunn mat med våre maskiner, er med på å sørge for at maten styrker kropp og sinn og tilfører barnet gode matvaner og rutiner som bidrar til en sunn og god oppvekst. Våre dampkokere beskytter og bevarer mineralstoffer og vitaminer, helt intakt i matvarene og rett i barnets mage, med filtersystemer som fjerner urenheter som mikroplast og tungmetaller i vannet gjennom våre auto dispensere.Maskinen bruker kraftig teknologi for å varme, dampe eller tilberede mat til perfeksjon med bare ett knappetrykk. Det hjelper å fremskynde måltidets forberedelsestid betraktelig, samtidig som den opprettholder den beste smaken og teksturen til ingrediensene du bruker.

Med Tommee Tippee flaskevarmer kan du lage morsmelkerstatning til babyen din på et øyeblikk, helt automatisk i nattemørket uten å forstyrre barnets, eller deres egen søvn. Tommee Tippee produkter vil bli kjøkkenets mest brukte bestevenn, såvel som på tur om du så ønsker det, med lav vekt er det ingen problem å ta med deg komforten som maskinen gir på overnattings turer. Det kan vi i Pinkorblue.no stå for med gode skussmål fra våre kunder.

Med varierende bruksområder er det kun fantasien som setter en stopper for å diske opp Michelin guide hjemmelaget lunsj, middag og kvelds. Enten du damper grønnsaker, kornprodukter eller proteiner som kylling og annet fjærkre, med våre produkter kan du få alt i ett løsninger som passer til ditt behov. Det er en revolusjon på kjøkkenet som vi ønsker å bridra til å enkeltgjøre til deres hverdag. Bli med du også og prøv disse geniale verktøy som gir deg mer tid med familien.

Ingen foreldre kan benekte at bleier spiller en viktig rolle i deres barns daglige liv. Bleier gir en viktig bekvemmelighet for foreldre og gir dem muligheten til å ta vare på sine egne barn uten ekstra hjelp. Men med så mange forskjellige typer og merker tilgjengelig i dag, kan det være vanskelig å vite hvilken som er det beste bleiealternativet for den lille. Det vi kan derimot med sikkerhet anbefalle deg er bleiespannet til Tommee Tippee, stilren og diskret utforming enkeltgjør hvor du ønsker å sette den og ikke minst kaste bleier uten sjenerende lukter og bakterier, miljøvennlig plast som er gjennvunnet og antibakteriell. Hvis du leter etter en pålitelig måte å holde skitne bleier i sjakk og sikre et trygt miljø for deg og ditt barn så anbefales Tommee Tippees' bleiespann med sitt "Twist og klikk" løsning for baksiden av bleieskift.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Tommee Tippee påfyllingspatron for Twist & Click Advance bleiespannesett med 1 stk
5
1122 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 931
 
4 stjerner
| 143
 
3 stjerner
| 37
 
2 stjerner
| 7
 
1 stjerne
| 4
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Tommee Tippee påfyllingspatron for Twist & Click Advance bleiespannesett med 1 stk
Tommee Tippee påfyllingspatron for Twist & Click Advance bleiespannesett med 1 stk
939 kr
(78,25 kr / Stykk)