Tommee Tippee Made for Me elektrisk enkeltbrystpumpe, bærbar
-38%

Tommee Tippee Made for Me elektrisk enkeltbrystpumpe, bærbar


2978 kr
Pris
1852 kr
Fri frakt*
Du sparer
1126 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A431781

EAN: 5010415236425

Tommee Tippee Made for Me elektrisk enkeltbrystpumpe, bærbar
Denne teksten er automatisk oversatt.
Produktdetaljer:
 • Bærbar frihet uten kompromisser: All kraften fra en vanlig elektrisk pumpe i en bærbar Design som passer komfortabelt i BH-en.
 • Constant Comfort : Intelligent Constant Comfort -teknologi etterligner babyens naturlige sugefølelse.
 • Holder pumpen i posisjon for effektiv, men skånsom pumping.
 • Lysguide for justering av brystvorten: er spesielt nyttig i mørke omgivelser, da den hjelper deg med å sikre en bedre og mer komfortabel plassering av brystvorten.
 • Mating direkte fra pumpen: Den 150 ml store oppsamlingsflasken er kompatibel med våre Closer to Nature skrueringer og smokker, slik at du kan få din egen flaske med garantert godkjenning.
 • Brukervennlig app: Du kan fjernstyre pumpen, justere intensitet og modus og til og med visualisere melkemengden via den brukervennlige appen.
 • Pumpen kan brukes håndfritt, hvor som helst, er bærbar og diskret
 • Massasje- og pumpemodus
 • 4 timers batteritid
 • Når pumpen er fulladet aden kan du pumpe i 12 x 20 minutter.
 • Produktet har en USB-kontakt
 • Når batterinivået blir lavt, får du et varsel som gir deg nok tid til å stoppe pumpingen og lade opp pumpen. aden
 • Pumpen består av syv deler som er enkle å montere og rengjøre
 • Alle delene unntatt huset tåler oppvaskmaskin og sterilisator, slik at du kan være sikker på at de er rene hver gang du bruker dem.

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

tommee tippee

Tommee Tippee

Tommee Tippee er raskt i ferd med å bli et populært valg for mange familiehjem som ønsker å redusere avhengigheten av bearbeidet mat. Med våre Tommee Tippee kjøkkenmaskiner, matprossesorer, melkedispensere og flaskevarmere kan du lage fortreffelige måltider til ditt barn!Et konsept som krever bruk av en kjøkkenmaskin for å erstatte kjedelige, usunne matvaner og kjøkkenoppgaver. Ved å utnytte moderne teknologi kan alle i familien lage sunnere oppskrifter uten tilsatte konserveringsmidler og ingredienser, samtidig som det sikres at barna har den ernæringsmessige verdien de trenger i maten.

Å koke grønnsaker, kjøtt og andre lekre matvarer fører til at mange vitaminer og mineraler forsvinner i sluken på den «vanlige» måten å koke maten på. Med våre maskiner beholdes mye av næringen som er gunstig for alle barn. Hensikten med å gi barn sunn mat med våre maskiner, er med på å sørge for at maten styrker kropp og sinn og tilfører barnet gode matvaner og rutiner som bidrar til en sunn og god oppvekst. Våre dampkokere beskytter og bevarer mineralstoffer og vitaminer, helt intakt i matvarene og rett i barnets mage, med filtersystemer som fjerner urenheter som mikroplast og tungmetaller i vannet gjennom våre auto dispensere.Maskinen bruker kraftig teknologi for å varme, dampe eller tilberede mat til perfeksjon med bare ett knappetrykk. Det hjelper å fremskynde måltidets forberedelsestid betraktelig, samtidig som den opprettholder den beste smaken og teksturen til ingrediensene du bruker.

Med Tommee Tippee flaskevarmer kan du lage morsmelkerstatning til babyen din på et øyeblikk, helt automatisk i nattemørket uten å forstyrre barnets, eller deres egen søvn. Tommee Tippee produkter vil bli kjøkkenets mest brukte bestevenn, såvel som på tur om du så ønsker det, med lav vekt er det ingen problem å ta med deg komforten som maskinen gir på overnattings turer. Det kan vi i Pinkorblue.no stå for med gode skussmål fra våre kunder.

Med varierende bruksområder er det kun fantasien som setter en stopper for å diske opp Michelin guide hjemmelaget lunsj, middag og kvelds. Enten du damper grønnsaker, kornprodukter eller proteiner som kylling og annet fjærkre, med våre produkter kan du få alt i ett løsninger som passer til ditt behov. Det er en revolusjon på kjøkkenet som vi ønsker å bridra til å enkeltgjøre til deres hverdag. Bli med du også og prøv disse geniale verktøy som gir deg mer tid med familien.

Ingen foreldre kan benekte at bleier spiller en viktig rolle i deres barns daglige liv. Bleier gir en viktig bekvemmelighet for foreldre og gir dem muligheten til å ta vare på sine egne barn uten ekstra hjelp. Men med så mange forskjellige typer og merker tilgjengelig i dag, kan det være vanskelig å vite hvilken som er det beste bleiealternativet for den lille. Det vi kan derimot med sikkerhet anbefalle deg er bleiespannet til Tommee Tippee, stilren og diskret utforming enkeltgjør hvor du ønsker å sette den og ikke minst kaste bleier uten sjenerende lukter og bakterier, miljøvennlig plast som er gjennvunnet og antibakteriell. Hvis du leter etter en pålitelig måte å holde skitne bleier i sjakk og sikre et trygt miljø for deg og ditt barn så anbefales Tommee Tippees' bleiespann med sitt "Twist og klikk" løsning for baksiden av bleieskift.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Tommee Tippee Made for Me elektrisk enkeltbrystpumpe, bærbar
5
1 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Tommee Tippee Made for Me elektrisk enkeltbrystpumpe, bærbar
Tommee Tippee Made for Me elektrisk enkeltbrystpumpe, bærbar
2978 kr
1852 kr