Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

Tommee Tippee Helsesett, Tettere på Nature
-25%
For øyeblikket utsolgt
419 kr
Pris
316 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
103 kr
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A310768

EAN: 5010415230126

Tommee Tippee Helsesett, Tettere på Nature
Denne teksten er automatisk oversatt.
Hygiene er viktig for babyens sunne utvikling og velvære. Tommee Tippee First Baby Care Kit er et komplett og bærbart pleie- og helsesett designet for å støtte deg hver dag. Babypleiesettet inneholder ni viktige artikler i en praktisk bæreveske.
Settet er ideelt for bruk hjemme eller på farten.

Digital es-termometer
Det orale termometeret med automatisk varsellyd gir raske og nøyaktige temperaturavlesninger. Termometeret leveres med 1 x LR41 alkalisk batteri.

Nesesuger
Nesesugeren hjelper til med å rense luftveiene ettersom småbarn ikke kan snyte seg før de er omtrent to år gamle.

Neglesaks og negleklipper for babyer
Babyneglesaksen er trygg og enkel å bruke. Det formede håndtaket forhindrer at den sklir. Den skånsomme, avrundede negleklipperen er spesielt designet for veldig små finger- og tånegler.

Babybørste og babykam
Babybørsten og babykammen er spesielt utviklet for fint hår og sart babyhud. De myke bustene på børsten trekker ut mindre hår. Den ripefrie babykammen er derimot myk og skånsom og gir maksimal komfort.

Produktdetaljer:
 • 9 x pleietilbehør
 • Komfortabel og sikker
 • Ideell for barnehagen og på farten
 • Perfekt gave til nybakte foreldre
 • Høy kvalitet
 • BPA-fri
Leveringsomfang:
 • 1 x digital es termometer
 • 1 x nesesuger
 • 1 x baby neglesaks
 • 1 x neglesaks for babyer
 • 2 x neglefiler
 • 1 x baby tannbørste
 • 1 x Baby børste
 • 1 x Baby kam

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

tommee tippee

Tommee Tippee

Tommee Tippee er raskt i ferd med å bli et populært valg for mange familiehjem som ønsker å redusere avhengigheten av bearbeidet mat. Med våre Tommee Tippee kjøkkenmaskiner, matprossesorer, melkedispensere og flaskevarmere kan du lage fortreffelige måltider til ditt barn!Et konsept som krever bruk av en kjøkkenmaskin for å erstatte kjedelige, usunne matvaner og kjøkkenoppgaver. Ved å utnytte moderne teknologi kan alle i familien lage sunnere oppskrifter uten tilsatte konserveringsmidler og ingredienser, samtidig som det sikres at barna har den ernæringsmessige verdien de trenger i maten.

Å koke grønnsaker, kjøtt og andre lekre matvarer fører til at mange vitaminer og mineraler forsvinner i sluken på den «vanlige» måten å koke maten på. Med våre maskiner beholdes mye av næringen som er gunstig for alle barn. Hensikten med å gi barn sunn mat med våre maskiner, er med på å sørge for at maten styrker kropp og sinn og tilfører barnet gode matvaner og rutiner som bidrar til en sunn og god oppvekst. Våre dampkokere beskytter og bevarer mineralstoffer og vitaminer, helt intakt i matvarene og rett i barnets mage, med filtersystemer som fjerner urenheter som mikroplast og tungmetaller i vannet gjennom våre auto dispensere.Maskinen bruker kraftig teknologi for å varme, dampe eller tilberede mat til perfeksjon med bare ett knappetrykk. Det hjelper å fremskynde måltidets forberedelsestid betraktelig, samtidig som den opprettholder den beste smaken og teksturen til ingrediensene du bruker.

Med Tommee Tippee flaskevarmer kan du lage morsmelkerstatning til babyen din på et øyeblikk, helt automatisk i nattemørket uten å forstyrre barnets, eller deres egen søvn. Tommee Tippee produkter vil bli kjøkkenets mest brukte bestevenn, såvel som på tur om du så ønsker det, med lav vekt er det ingen problem å ta med deg komforten som maskinen gir på overnattings turer. Det kan vi i Pinkorblue.no stå for med gode skussmål fra våre kunder.

Med varierende bruksområder er det kun fantasien som setter en stopper for å diske opp Michelin guide hjemmelaget lunsj, middag og kvelds. Enten du damper grønnsaker, kornprodukter eller proteiner som kylling og annet fjærkre, med våre produkter kan du få alt i ett løsninger som passer til ditt behov. Det er en revolusjon på kjøkkenet som vi ønsker å bridra til å enkeltgjøre til deres hverdag. Bli med du også og prøv disse geniale verktøy som gir deg mer tid med familien.

Ingen foreldre kan benekte at bleier spiller en viktig rolle i deres barns daglige liv. Bleier gir en viktig bekvemmelighet for foreldre og gir dem muligheten til å ta vare på sine egne barn uten ekstra hjelp. Men med så mange forskjellige typer og merker tilgjengelig i dag, kan det være vanskelig å vite hvilken som er det beste bleiealternativet for den lille. Det vi kan derimot med sikkerhet anbefalle deg er bleiespannet til Tommee Tippee, stilren og diskret utforming enkeltgjør hvor du ønsker å sette den og ikke minst kaste bleier uten sjenerende lukter og bakterier, miljøvennlig plast som er gjennvunnet og antibakteriell. Hvis du leter etter en pålitelig måte å holde skitne bleier i sjakk og sikre et trygt miljø for deg og ditt barn så anbefales Tommee Tippees' bleiespann med sitt "Twist og klikk" løsning for baksiden av bleieskift.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Tommee Tippee Helsesett, Tettere på Nature
5
188 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 152
 
4 stjerner
| 26
 
3 stjerner
| 9
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere