EGGciting eggjakt 🐰
EGGciting eggjakt 🐰
Frem til 04.03: 20%
på utvalgte produkter
00
Tim
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
Tommee Tippee flaskemaker Perfect Prep Day & Night , svart
Pris
1424 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A335283

EAN: 5010415237460

Tommee Tippee flaskemaker Perfect Prep Day & Night , svart
Denne teksten er automatisk oversatt.
Perfect Prep™ gjør klargjøring av flasker raskere og mer presis. Det gir deg den ekstra tryggheten det gir å vite at barnets flaske blir perfekt hver gang. Design Og takket være den spesielle s'en er det enkelt å tilberede nattmåltider.

Perfect Prep Day & Night-flaskemaskinen fungerer med vann rett fra springen. Det innebygde filtersystemet fjerner urenheter og andre forurensende stoffer fra vannet og doserer riktig mengde vann for å oppnå nøyaktig væskekonsistens. Dette betyr at vannet er optimalt tilberedt for babymat og er like trygt som nykokt vann fra vannkokeren.

Perfect Prep Day & Night-flaskemaskinen avgir først et "hot shot", en 70 °C varm vannstråle som dreper eventuelle bakterier i melkepulveret. Den varme vannstrålen gjør også at pulveret løses bedre opp. Etter det "varme skuddet" tilføres kjøligere vann for å sikre at hver flaske tilberedes ved kroppstemperatur - akkurat som morsmelken din.

Perfect Prep fungerer med alle merker av melkeerstatningspulver og har en justerbar base som passer til flasker i forskjellige former og størrelser. Bare mål opp pulveret og Perfect Prep gjør resten.

Flaske:
Nature Den spesielle utformingen av anti-kolikk-serien fra Closer bidrar til å forhindre at det dannes luftbobler i melken og gjør det lettere å unngå at babyen svelger luft under mating. Luften ledes gjennom ventilen inn i luftkammeret i bunnen av flasken uten at det dannes bobler i melken.


Antikolikk-teknologi Den unike antikolikk-teknologien sikrer optimal utlufting under mating via et slange- og ventilsystem. Luft kommer inn i flasken og slipper ut gjennom røret ned i rommet i bunnen. Dette trekker luften bort fra melken, noe som betyr mindre oppblåsthet og flere smil. .

BPA-fri
Advanced Tommee Tippee Alle anti-kolikk babyflasker fra er BPA-frie, noe som gir deg absolutt sikkerhet.

Merk: Varen har en type F-plugg

Produktdetaljer:
 • Night "Perfect Prep Day & " flaskeprodusent fra Tommee Tippee
 • Passer til alle vanlige tåteflasker
 • Høydejusterbar
 • Rask tilberedning av tåteflasker
 • Vannmengden doseres automatisk
 • Spesielt stillegående tilberedning - perfekt for flaskemating om natten
 • Digital Displayet viser filterbytte, oppvarmet vanntank, lavt vannnivå, avkalking og rengjøring
 • Innebygd filtersystem
 • Filtersystemet fjerner urenheter i vannet
 • Filteret varer i opptil 3 måneder
 • Dreper alle bakterier
 • Flaske ved kroppstemperatur
 • Fungerer med alle merker av melkeerstatningspulver
 • Justerbar base for å passe til flasker i forskjellige former og størrelser
Inkludert i leveransen:
 • 1 x flaskemaskin med filter og en flaske

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

tommee tippee

Tommee Tippee

Tommee Tippee er raskt i ferd med å bli et populært valg for mange familiehjem som ønsker å redusere avhengigheten av bearbeidet mat. Med våre Tommee Tippee kjøkkenmaskiner, matprossesorer, melkedispensere og flaskevarmere kan du lage fortreffelige måltider til ditt barn!Et konsept som krever bruk av en kjøkkenmaskin for å erstatte kjedelige, usunne matvaner og kjøkkenoppgaver. Ved å utnytte moderne teknologi kan alle i familien lage sunnere oppskrifter uten tilsatte konserveringsmidler og ingredienser, samtidig som det sikres at barna har den ernæringsmessige verdien de trenger i maten.

Å koke grønnsaker, kjøtt og andre lekre matvarer fører til at mange vitaminer og mineraler forsvinner i sluken på den «vanlige» måten å koke maten på. Med våre maskiner beholdes mye av næringen som er gunstig for alle barn. Hensikten med å gi barn sunn mat med våre maskiner, er med på å sørge for at maten styrker kropp og sinn og tilfører barnet gode matvaner og rutiner som bidrar til en sunn og god oppvekst. Våre dampkokere beskytter og bevarer mineralstoffer og vitaminer, helt intakt i matvarene og rett i barnets mage, med filtersystemer som fjerner urenheter som mikroplast og tungmetaller i vannet gjennom våre auto dispensere.Maskinen bruker kraftig teknologi for å varme, dampe eller tilberede mat til perfeksjon med bare ett knappetrykk. Det hjelper å fremskynde måltidets forberedelsestid betraktelig, samtidig som den opprettholder den beste smaken og teksturen til ingrediensene du bruker.

Med Tommee Tippee flaskevarmer kan du lage morsmelkerstatning til babyen din på et øyeblikk, helt automatisk i nattemørket uten å forstyrre barnets, eller deres egen søvn. Tommee Tippee produkter vil bli kjøkkenets mest brukte bestevenn, såvel som på tur om du så ønsker det, med lav vekt er det ingen problem å ta med deg komforten som maskinen gir på overnattings turer. Det kan vi i Pinkorblue.no stå for med gode skussmål fra våre kunder.

Med varierende bruksområder er det kun fantasien som setter en stopper for å diske opp Michelin guide hjemmelaget lunsj, middag og kvelds. Enten du damper grønnsaker, kornprodukter eller proteiner som kylling og annet fjærkre, med våre produkter kan du få alt i ett løsninger som passer til ditt behov. Det er en revolusjon på kjøkkenet som vi ønsker å bridra til å enkeltgjøre til deres hverdag. Bli med du også og prøv disse geniale verktøy som gir deg mer tid med familien.

Ingen foreldre kan benekte at bleier spiller en viktig rolle i deres barns daglige liv. Bleier gir en viktig bekvemmelighet for foreldre og gir dem muligheten til å ta vare på sine egne barn uten ekstra hjelp. Men med så mange forskjellige typer og merker tilgjengelig i dag, kan det være vanskelig å vite hvilken som er det beste bleiealternativet for den lille. Det vi kan derimot med sikkerhet anbefalle deg er bleiespannet til Tommee Tippee, stilren og diskret utforming enkeltgjør hvor du ønsker å sette den og ikke minst kaste bleier uten sjenerende lukter og bakterier, miljøvennlig plast som er gjennvunnet og antibakteriell. Hvis du leter etter en pålitelig måte å holde skitne bleier i sjakk og sikre et trygt miljø for deg og ditt barn så anbefales Tommee Tippees' bleiespann med sitt "Twist og klikk" løsning for baksiden av bleieskift.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Tommee Tippee flaskemaker Perfect Prep Day & Night , svart
4.5
45 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 34
 
4 stjerner
| 7
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 3
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Tommee Tippee flaskemaker Perfect Prep Day & Night , svart
Tommee Tippee flaskemaker Perfect Prep Day & Night , svart
1424 kr