Tommee Tippee bleiespann Twist & Click Advanced , inkl. 19 kassetter med bærekraftig hentet, antibakteriell grønn film i hvitt
Bærekraftig
Tommee Tippee bleiespann Twist & Click Advanced , inkl. 19 kassetter med bærekraftig hentet, antibakteriell grønn film i hvitt

Tommee Tippee bleiespann Twist & Click Advanced , inkl. 19 kassetter med bærekraftig hentet, antibakteriell grønn film i hvitt


Pris
1301 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A379734

Tommee Tippee bleiespann Twist & Click Advanced , inkl. 19 kassetter med bærekraftig hentet, antibakteriell grønn film i hvitt
Denne teksten er automatisk oversatt.
Produktdetaljer:
 • Det eneste avfallssystemet som vrir seg i hver bleie individuelt
 • Ubehagelig lukt og bakterier er trygt innesluttet
 • Grønn filmfilm er 100 ganger mer effektiv enn bleieposer
 • Innebygd sabotasje skyver bleien dypt inn i spannet, og holder hendene rene
 • Hver påfyllingspatron inneholder nok antibakteriell film for en hel måneds bleier, avhengig av størrelse og antall brukt
 • Kun filmen gir antibakteriell beskyttelse
 • Bleiespann og refill kassetter er laget av 98 % resirkulert og fullt resirkulerbar plast.
 • Den flerlags antibakterielle grønne filmfolien er biobasert og laget av bærekraftig hentet sukkerrør
 • The Twist & Click bleie avfallssystemet er kun kompatibelt med de medfølgende påfyllingskassettene fra Tommee Tippee. Sangenic TEC & Simple e Sangenic refillkassetter er ikke egnet for denne bleiespannet.

Materiale og dimensjoner:
 • Den flerlags antibakterielle grønne filmfolien dreper 99 % av alle bakterier
 • Bleiespann: lengde: 39,8 cm, høyde: 30,5 cm, bredde: 27,1 cm

Oppbevarings- og vedlikeholdsinstruksjoner:
 • Du åpner lokket og legg den brukte bleien inni bleiespannet til den sitter fast. Vri deretter håndtaket til det klikker. Lukk lokket, ferdig!
 • Sett inn påfyllingskassetten og trekk ut litt folie. Ta folien og skyv den gjennom hullet i bleiespannet. Ta deretter av lokket på bleiespannet, knyt en knute i folien og fest den til kroken som følger med. Så kan du sette på lokket igjen og du er ferdig.
 • Når du tar av lokket på bleiespannet, vil du se en kjede med individuelt innpakkede bleier. Løs opp knuten fra kroken og slipp bleiene ned i bleiespannet.
 • Etter det må du trekke mer folie gjennom og deretter bruke den innebygde kutteren til å kutte folien og knytte en knute ved toppen for å lukke den brukte folien. Med bærehåndtaket kan du ta bleiene utenfor til søppelbøtta.

Inkludert i leveransen:
 • 1x Twist & Click Advanced bleiespann
 • 19x foliekassett

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Bærekraft

Bærekraftige materialer

Bærekraftige materialer inkluderer på den ene siden naturlige råvarer fra kontrollert dyrking av jord- og skogbruk eller kontrollert dyrehold, men også plast og fiber som er basert på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrollert dyrking bidrar til å bevare naturressursene og redusere den negative påvirkningen (f.eks. plantevernmidler) på miljøet. Biobasert plast har lavere andel fossile ressurser og lavere utslipp i produksjon enn konvensjonell plast. Det finnes også en rekke forseglinger som identifiserer produkter laget av bærekraftige materialer. Disse inkluderer for eksempel FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bærekraftig skogforvaltning, LENZING ECOVERO-merket, som produserer bærekraftig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelferd og bærekraftig bruk. av beiteområder garantert.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

tommee tippee

Tommee Tippee

Tommee Tippee er raskt i ferd med å bli et populært valg for mange familiehjem som ønsker å redusere avhengigheten av bearbeidet mat. Med våre Tommee Tippee kjøkkenmaskiner, matprossesorer, melkedispensere og flaskevarmere kan du lage fortreffelige måltider til ditt barn!Et konsept som krever bruk av en kjøkkenmaskin for å erstatte kjedelige, usunne matvaner og kjøkkenoppgaver. Ved å utnytte moderne teknologi kan alle i familien lage sunnere oppskrifter uten tilsatte konserveringsmidler og ingredienser, samtidig som det sikres at barna har den ernæringsmessige verdien de trenger i maten.

Å koke grønnsaker, kjøtt og andre lekre matvarer fører til at mange vitaminer og mineraler forsvinner i sluken på den «vanlige» måten å koke maten på. Med våre maskiner beholdes mye av næringen som er gunstig for alle barn. Hensikten med å gi barn sunn mat med våre maskiner, er med på å sørge for at maten styrker kropp og sinn og tilfører barnet gode matvaner og rutiner som bidrar til en sunn og god oppvekst. Våre dampkokere beskytter og bevarer mineralstoffer og vitaminer, helt intakt i matvarene og rett i barnets mage, med filtersystemer som fjerner urenheter som mikroplast og tungmetaller i vannet gjennom våre auto dispensere.Maskinen bruker kraftig teknologi for å varme, dampe eller tilberede mat til perfeksjon med bare ett knappetrykk. Det hjelper å fremskynde måltidets forberedelsestid betraktelig, samtidig som den opprettholder den beste smaken og teksturen til ingrediensene du bruker.

Med Tommee Tippee flaskevarmer kan du lage morsmelkerstatning til babyen din på et øyeblikk, helt automatisk i nattemørket uten å forstyrre barnets, eller deres egen søvn. Tommee Tippee produkter vil bli kjøkkenets mest brukte bestevenn, såvel som på tur om du så ønsker det, med lav vekt er det ingen problem å ta med deg komforten som maskinen gir på overnattings turer. Det kan vi i Pinkorblue.no stå for med gode skussmål fra våre kunder.

Med varierende bruksområder er det kun fantasien som setter en stopper for å diske opp Michelin guide hjemmelaget lunsj, middag og kvelds. Enten du damper grønnsaker, kornprodukter eller proteiner som kylling og annet fjærkre, med våre produkter kan du få alt i ett løsninger som passer til ditt behov. Det er en revolusjon på kjøkkenet som vi ønsker å bridra til å enkeltgjøre til deres hverdag. Bli med du også og prøv disse geniale verktøy som gir deg mer tid med familien.

Ingen foreldre kan benekte at bleier spiller en viktig rolle i deres barns daglige liv. Bleier gir en viktig bekvemmelighet for foreldre og gir dem muligheten til å ta vare på sine egne barn uten ekstra hjelp. Men med så mange forskjellige typer og merker tilgjengelig i dag, kan det være vanskelig å vite hvilken som er det beste bleiealternativet for den lille. Det vi kan derimot med sikkerhet anbefalle deg er bleiespannet til Tommee Tippee, stilren og diskret utforming enkeltgjør hvor du ønsker å sette den og ikke minst kaste bleier uten sjenerende lukter og bakterier, miljøvennlig plast som er gjennvunnet og antibakteriell. Hvis du leter etter en pålitelig måte å holde skitne bleier i sjakk og sikre et trygt miljø for deg og ditt barn så anbefales Tommee Tippees' bleiespann med sitt "Twist og klikk" løsning for baksiden av bleieskift.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Tommee Tippee bleiespann Twist & Click Advanced , inkl. 19 kassetter med bærekraftig hentet, antibakteriell grønn film i hvitt
5
21 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 19
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Tommee Tippee bleiespann Twist & Click Advanced , inkl. 19 kassetter med bærekraftig hentet, antibakteriell grønn film i hvitt
Tommee Tippee bleiespann Twist & Click Advanced , inkl. 19 kassetter med bærekraftig hentet, antibakteriell grønn film i hvitt
1301 kr