Tommee Tippee Bleiebøtte Twist & Click Sangenic XL, hvit, white
Bærekraftig
Tommee Tippee Bleiebøtte Twist & Click Sangenic XL, hvit, white

Tommee Tippee Bleiebøtte Twist & Click Sangenic XL, hvit, white


Variant:
  • Tommee Tippee Bleiebøtte Twist & Click Sangenic XL, hvit, white
  • Tommee Tippee Bleiebøtte Twist & Click Sangenic XL, inkl. fire kassetter med bærekraftig, antibakteriell Green film i hvit farge.

Pris
526 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A334362

EAN: 5010415350145

Tommee Tippee Bleiebøtte Twist & Click Sangenic XL, hvit, white
Denne teksten er automatisk oversatt.
Med Twist & Click Sangenic XL tar du den beste avgjørelsen for å kaste bleiene dine og beskytte ryggen din.
Twist & Click bleiespannet har et bleieavhendingssystem som vrir hver bleie enkeltvis, slik at ubehagelig lukt og bakterier holdes trygt innesperret. Den integrerte tamperen skyver også bleiene dypt ned i beholderen slik at du ikke trenger å gjøre det, og hendene dine holder seg rene.
Høyden på bleiespannet er skånsom for ryggen, siden du ikke trenger å bøye deg eller strekke deg ned - slik at du kan kaste skitne bleier mer komfortabelt og praktisk. I tillegg har Twist & Click Sangenic XL ergonomiske håndtak på sidene som gjør det enklere å bære spannet.
aden Spanden leveres med en ferdigpakket refillpatron, og hver refill inneholder nok antibakteriell film til en hel måneds forbruk av bleier*. Den flerlags antibakterielle GREEN FILM™-filmen er mer effektiv enn vanlige bleieposer, da den inneholder Biomaster** og dreper 99 % av farlige bakterier som E. coli og Staphylococcus aureus.
På grunn av størrelsen kan XL bleiespannet romme opptil 50 bleier samtidig* og sparer deg for hyppige turer til søpla.

Av miljøhensyn er Twist & Click bleiespannet og refillkassettene laget av 98 % resirkulert og fullstendig resirkulerbar plast. Den flerlags antibakterielle GREEN FILM™-folien er nå også biobasert og laget av bærekraftig sukkerrør.

Produktdetaljer:
  • Stor kapasitet: opptil 50 bleier* per fylling.
  • Miljøvennlig
  • Enkel å bruke og bære på grunn av ryggvennlig høyde og ergonomiske håndtak.
  • Optimal beskyttelse mot lukt takket være Twist & Click bleieavfallssystem.
  • Nøytraliserer bakterier og lukt
  • Bruker 58 % mindre plast
Leveringsomfang:
  • 1 x Tommee Tippee Twist & Click Sangenic XL bleiebøtte, hvit
  • 1 x påfyllingskassett
Merk: Twist & Click bleieavfallssystem er kun kompatibelt med Twist & Click refillkassetter fra Tommee Tippee .
Filmen er behandlet med Biomaster sølv biocid i samsvar med ISO 22196-2011. Bruk biocider på en ansvarlig måte. 53 % redusert karbonavtrykk sammenlignet med original en Twist & Click system.
*Basert på bleiestørrelse 1 (2-5 kg).
**Bare filmen gir antibakteriell beskyttelse, ikke de andre komponentene i dette produktet.

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
645 kr
(0,54 kr / Stykk)
Pris
301 kr
(100,33 kr / Stykk)

Bærekraft

Bærekraftige materialer

Bærekraftige materialer inkluderer på den ene siden naturlige råvarer fra kontrollert dyrking av jord- og skogbruk eller kontrollert dyrehold, men også plast og fiber som er basert på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrollert dyrking bidrar til å bevare naturressursene og redusere den negative påvirkningen (f.eks. plantevernmidler) på miljøet. Biobasert plast har lavere andel fossile ressurser og lavere utslipp i produksjon enn konvensjonell plast. Det finnes også en rekke forseglinger som identifiserer produkter laget av bærekraftige materialer. Disse inkluderer for eksempel FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bærekraftig skogforvaltning, LENZING ECOVERO-merket, som produserer bærekraftig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelferd og bærekraftig bruk. av beiteområder garantert.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

tommee tippee

Tommee Tippee

Tommee Tippee er raskt i ferd med å bli et populært valg for mange familiehjem som ønsker å redusere avhengigheten av bearbeidet mat. Med våre Tommee Tippee kjøkkenmaskiner, matprossesorer, melkedispensere og flaskevarmere kan du lage fortreffelige måltider til ditt barn!Et konsept som krever bruk av en kjøkkenmaskin for å erstatte kjedelige, usunne matvaner og kjøkkenoppgaver. Ved å utnytte moderne teknologi kan alle i familien lage sunnere oppskrifter uten tilsatte konserveringsmidler og ingredienser, samtidig som det sikres at barna har den ernæringsmessige verdien de trenger i maten.

Å koke grønnsaker, kjøtt og andre lekre matvarer fører til at mange vitaminer og mineraler forsvinner i sluken på den «vanlige» måten å koke maten på. Med våre maskiner beholdes mye av næringen som er gunstig for alle barn. Hensikten med å gi barn sunn mat med våre maskiner, er med på å sørge for at maten styrker kropp og sinn og tilfører barnet gode matvaner og rutiner som bidrar til en sunn og god oppvekst. Våre dampkokere beskytter og bevarer mineralstoffer og vitaminer, helt intakt i matvarene og rett i barnets mage, med filtersystemer som fjerner urenheter som mikroplast og tungmetaller i vannet gjennom våre auto dispensere.Maskinen bruker kraftig teknologi for å varme, dampe eller tilberede mat til perfeksjon med bare ett knappetrykk. Det hjelper å fremskynde måltidets forberedelsestid betraktelig, samtidig som den opprettholder den beste smaken og teksturen til ingrediensene du bruker.

Med Tommee Tippee flaskevarmer kan du lage morsmelkerstatning til babyen din på et øyeblikk, helt automatisk i nattemørket uten å forstyrre barnets, eller deres egen søvn. Tommee Tippee produkter vil bli kjøkkenets mest brukte bestevenn, såvel som på tur om du så ønsker det, med lav vekt er det ingen problem å ta med deg komforten som maskinen gir på overnattings turer. Det kan vi i Pinkorblue.no stå for med gode skussmål fra våre kunder.

Med varierende bruksområder er det kun fantasien som setter en stopper for å diske opp Michelin guide hjemmelaget lunsj, middag og kvelds. Enten du damper grønnsaker, kornprodukter eller proteiner som kylling og annet fjærkre, med våre produkter kan du få alt i ett løsninger som passer til ditt behov. Det er en revolusjon på kjøkkenet som vi ønsker å bridra til å enkeltgjøre til deres hverdag. Bli med du også og prøv disse geniale verktøy som gir deg mer tid med familien.

Ingen foreldre kan benekte at bleier spiller en viktig rolle i deres barns daglige liv. Bleier gir en viktig bekvemmelighet for foreldre og gir dem muligheten til å ta vare på sine egne barn uten ekstra hjelp. Men med så mange forskjellige typer og merker tilgjengelig i dag, kan det være vanskelig å vite hvilken som er det beste bleiealternativet for den lille. Det vi kan derimot med sikkerhet anbefalle deg er bleiespannet til Tommee Tippee, stilren og diskret utforming enkeltgjør hvor du ønsker å sette den og ikke minst kaste bleier uten sjenerende lukter og bakterier, miljøvennlig plast som er gjennvunnet og antibakteriell. Hvis du leter etter en pålitelig måte å holde skitne bleier i sjakk og sikre et trygt miljø for deg og ditt barn så anbefales Tommee Tippees' bleiespann med sitt "Twist og klikk" løsning for baksiden av bleieskift.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Tommee Tippee Bleiebøtte Twist & Click Sangenic XL, hvit, white
5
114 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 92
 
4 stjerner
| 19
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Tommee Tippee Bleiebøtte Twist & Click Sangenic XL, hvit, white
Tommee Tippee Bleiebøtte Twist & Click Sangenic XL, hvit, white
526 kr