Tommee Tippee Babyflaske Advanced Anti-Colic, Super Soft Teat, 260 ml, sett med

Tommee Tippee Babyflaske Advanced Anti-Colic, Super Soft Teat, 260 ml, sett med


Pris
419 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A314812

Tommee Tippee Babyflaske Advanced Anti-Colic, Super Soft Teat, 260 ml, sett med
Denne teksten er automatisk oversatt.
Den spesielle utformingen av antikolikkområdet fra nærmere til natur hjelper til med å forhindre at luftbobler dannes i melken og gjør forankring lettere for å unngå at babyen svelger luft når den mates. Luften ledes gjennom ventilen inn i luftkammeret i bunnen av flasken uten at det dannes noen bobler i melken.

Antikolikkteknologi
Unik antikolikkteknologi gir optimal ventilasjon under fôring via et rør og et ventilsystem. Luft kommer inn i flasken og rømmer ned i røret i rommet ved basen. Dette trekker luften bort fra melken, noe som betyr mindre oppblåsthet og flere smil.

Prisbelønt brystlignende spene
Den brystlignende brystvorten lar babyen din suge lett og fremmer overgangen mellom bryst og flaske. Den myke silikonspenen ligner en mors hud og beveger seg, bøyes og strekker seg under amming for å etterligne en naturlig pleiehandling.

Varmesensorteknologi
Antikolikkrøret vil misfarge hvis melken er for varm. Bare dypp røret i 10 sekunder for å se temperaturen. Rosa indikerer at temperaturen er for varm.

Kontroller ventilen
Kontroller stjerneventilen hver gang den rengjøres og før du klargjør formelen. Hvis spalten i stjerneventilen er tett lukket, kan du enkelt klemme den med fingrene for å åpne den igjen.

Rør - ikke rist
Flasken skal ikke være ristet for å blande formelen, da dette kan føre til at luft kommer inn i melken, noe som kan øke kolikksymptomene. Tommee Tippee anbefaler å røre formelen forsiktig med en skje for å blande maten. Flasken skal ikke ristes når den er full.

Ikke monter varm
Ikke tilbered en flaske med formel med kokt vann rett fra kjelen. La vannet avkjøles i 30 minutter før du tilbereder formelen. Å plassere luftingsrøret i kokende eller varm væske vil ikke skade det, men det kan tvinge væske inn i røret, noe som kan føre til at flasken din lekker når den er samlet. Ikke fest antikolikkspenen med skruering på bunnen av flasken hvis innholdet er for varmt.

Produktdetaljer:
  • Spesiell ventilutforming gir optimal ventilasjon under mating
  • Unik patteform for enkel docking som letter kontinuerlig mating
  • Myk, naturlig silikonespen som gjør det enkelt å bytte mellom bryst og flaske
  • Flaske med lett hold med spen for langsom mating
  • Flaske bare kompatibel med nærmere Anti-kolikk spener (ikke med nærmere Nature Easi-Vent spener)

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

tommee tippee

Tommee Tippee

Tommee Tippee er raskt i ferd med å bli et populært valg for mange familiehjem som ønsker å redusere avhengigheten av bearbeidet mat. Med våre Tommee Tippee kjøkkenmaskiner, matprossesorer, melkedispensere og flaskevarmere kan du lage fortreffelige måltider til ditt barn!Et konsept som krever bruk av en kjøkkenmaskin for å erstatte kjedelige, usunne matvaner og kjøkkenoppgaver. Ved å utnytte moderne teknologi kan alle i familien lage sunnere oppskrifter uten tilsatte konserveringsmidler og ingredienser, samtidig som det sikres at barna har den ernæringsmessige verdien de trenger i maten.

Å koke grønnsaker, kjøtt og andre lekre matvarer fører til at mange vitaminer og mineraler forsvinner i sluken på den «vanlige» måten å koke maten på. Med våre maskiner beholdes mye av næringen som er gunstig for alle barn. Hensikten med å gi barn sunn mat med våre maskiner, er med på å sørge for at maten styrker kropp og sinn og tilfører barnet gode matvaner og rutiner som bidrar til en sunn og god oppvekst. Våre dampkokere beskytter og bevarer mineralstoffer og vitaminer, helt intakt i matvarene og rett i barnets mage, med filtersystemer som fjerner urenheter som mikroplast og tungmetaller i vannet gjennom våre auto dispensere.Maskinen bruker kraftig teknologi for å varme, dampe eller tilberede mat til perfeksjon med bare ett knappetrykk. Det hjelper å fremskynde måltidets forberedelsestid betraktelig, samtidig som den opprettholder den beste smaken og teksturen til ingrediensene du bruker.

Med Tommee Tippee flaskevarmer kan du lage morsmelkerstatning til babyen din på et øyeblikk, helt automatisk i nattemørket uten å forstyrre barnets, eller deres egen søvn. Tommee Tippee produkter vil bli kjøkkenets mest brukte bestevenn, såvel som på tur om du så ønsker det, med lav vekt er det ingen problem å ta med deg komforten som maskinen gir på overnattings turer. Det kan vi i Pinkorblue.no stå for med gode skussmål fra våre kunder.

Med varierende bruksområder er det kun fantasien som setter en stopper for å diske opp Michelin guide hjemmelaget lunsj, middag og kvelds. Enten du damper grønnsaker, kornprodukter eller proteiner som kylling og annet fjærkre, med våre produkter kan du få alt i ett løsninger som passer til ditt behov. Det er en revolusjon på kjøkkenet som vi ønsker å bridra til å enkeltgjøre til deres hverdag. Bli med du også og prøv disse geniale verktøy som gir deg mer tid med familien.

Ingen foreldre kan benekte at bleier spiller en viktig rolle i deres barns daglige liv. Bleier gir en viktig bekvemmelighet for foreldre og gir dem muligheten til å ta vare på sine egne barn uten ekstra hjelp. Men med så mange forskjellige typer og merker tilgjengelig i dag, kan det være vanskelig å vite hvilken som er det beste bleiealternativet for den lille. Det vi kan derimot med sikkerhet anbefalle deg er bleiespannet til Tommee Tippee, stilren og diskret utforming enkeltgjør hvor du ønsker å sette den og ikke minst kaste bleier uten sjenerende lukter og bakterier, miljøvennlig plast som er gjennvunnet og antibakteriell. Hvis du leter etter en pålitelig måte å holde skitne bleier i sjakk og sikre et trygt miljø for deg og ditt barn så anbefales Tommee Tippees' bleiespann med sitt "Twist og klikk" løsning for baksiden av bleieskift.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Tommee Tippee Babyflaske Advanced Anti-Colic, Super Soft Teat, 260 ml, sett med
5
3 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Tommee Tippee Babyflaske Advanced Anti-Colic, Super Soft Teat, 260 ml, sett med
Tommee Tippee Babyflaske Advanced Anti-Colic, Super Soft Teat, 260 ml, sett med
419 kr