10% Personalrabatt ❕
10% Personalrabatt ❕
Kopier koden her:
10VIP5436
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikre din rabatt
Tommee Tippee Avvenningssett
217 kr
Pris
210 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
7 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A335292

EAN: 5010415466297

Tommee Tippee Avvenningssett
Denne teksten er automatisk oversatt.
Klar for avvenning? Gleder du deg til morsomme opplevelser ved måltidene. Dette settet inneholder alt du trenger for å venne babyen til fast føde.

Easi-scoop spiseskåler
Easi-scoop spiseskåler fra Tommee Tippee gjør måltidene enkle (og mindre rotete). Den unike trekantede basen lar deg skje med hver bit, så det blir mindre avfall og opprydding. Det ergonomisk utformede håndtaket på siden gjør bollene enkle å holde uten å bli skitne til fingrene. Når måltidet er over, stables bollene inni hverandre for å spare verdifull oppbevaringsplass. De er mikrobølgeovnsikre, BPA-frie og enkle å rengjøre.

Softee™ avvenningsskjeer
TheSoftee™ avvenningsskjeer fra Tommee Tippee er det perfekte valget for første forsøk på fast føde. Den myke, bøyelige tuppen er spesialdesignet for små munner - den leder maten skånsomt inn i munnen og er ekstra myk for ømt tannkjøtt. Det lange håndtaket gjør skjeing og fôring enkelt. Har BACSCHIELD™ antibakteriell teknologi som forhindrer vekst av uønskede mikrober som kan forårsake produktnedbrytning, misfarging, flekker eller lukt.

Roll 'n' Go smekke
Roll 'n' Go smekker er perfekte for hjemme eller på farten for å beskytte barnet ditt og klærne deres mens de mater. Roll 'n' Go Bib kommer med en smulefanger for å fange opp alle små søl.

Drikkekopp
Denne sippykoppen er designet spesielt for babyens første slurker, og hjelper babyen å lære å drikke samtidig som den forhindrer søl. Med vår unike INTELLIVALVE™ anti-søl-teknologi, er denne koppen søl- og ristebestandig, selv når den tippes. Drikkekoppene er også spesielt trygge fra et hygienisk synspunkt. Drikketuten har BACSHIELD™ antibakteriell teknologi, som reduserer veksten av uønskede mikrober.

Produktdetaljer:
 • Utstyrt med BACSCHIELD™ antibakteriell teknologi – reduserer mikrobiell vekst.
 • BPA-fri
 • Eggskåler som tåler mikrobølgeovn
 • Skåler sparer plass på grunn av stablefunksjon
 • Skeier med myk bøybar spiss
 • Skåler og sippykopper med håndtak for bedre grep
 • Smekker med opprullingsfunksjon
 • Lekkasikker for drikkebeger
Leveringsomfang:
 • 1 x Roll 'n' Go smekke
 • 1 x sippy cup
 • 2 x Softee™ avvenningsskjeer
 • 2 x Easi-scoop mateskåler
 • 2 x matbeholdere

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

tommee tippee

Tommee Tippee

Tommee Tippee er raskt i ferd med å bli et populært valg for mange familiehjem som ønsker å redusere avhengigheten av bearbeidet mat. Med våre Tommee Tippee kjøkkenmaskiner, matprossesorer, melkedispensere og flaskevarmere kan du lage fortreffelige måltider til ditt barn!Et konsept som krever bruk av en kjøkkenmaskin for å erstatte kjedelige, usunne matvaner og kjøkkenoppgaver. Ved å utnytte moderne teknologi kan alle i familien lage sunnere oppskrifter uten tilsatte konserveringsmidler og ingredienser, samtidig som det sikres at barna har den ernæringsmessige verdien de trenger i maten.

Å koke grønnsaker, kjøtt og andre lekre matvarer fører til at mange vitaminer og mineraler forsvinner i sluken på den «vanlige» måten å koke maten på. Med våre maskiner beholdes mye av næringen som er gunstig for alle barn. Hensikten med å gi barn sunn mat med våre maskiner, er med på å sørge for at maten styrker kropp og sinn og tilfører barnet gode matvaner og rutiner som bidrar til en sunn og god oppvekst. Våre dampkokere beskytter og bevarer mineralstoffer og vitaminer, helt intakt i matvarene og rett i barnets mage, med filtersystemer som fjerner urenheter som mikroplast og tungmetaller i vannet gjennom våre auto dispensere.Maskinen bruker kraftig teknologi for å varme, dampe eller tilberede mat til perfeksjon med bare ett knappetrykk. Det hjelper å fremskynde måltidets forberedelsestid betraktelig, samtidig som den opprettholder den beste smaken og teksturen til ingrediensene du bruker.

Med Tommee Tippee flaskevarmer kan du lage morsmelkerstatning til babyen din på et øyeblikk, helt automatisk i nattemørket uten å forstyrre barnets, eller deres egen søvn. Tommee Tippee produkter vil bli kjøkkenets mest brukte bestevenn, såvel som på tur om du så ønsker det, med lav vekt er det ingen problem å ta med deg komforten som maskinen gir på overnattings turer. Det kan vi i Pinkorblue.no stå for med gode skussmål fra våre kunder.

Med varierende bruksområder er det kun fantasien som setter en stopper for å diske opp Michelin guide hjemmelaget lunsj, middag og kvelds. Enten du damper grønnsaker, kornprodukter eller proteiner som kylling og annet fjærkre, med våre produkter kan du få alt i ett løsninger som passer til ditt behov. Det er en revolusjon på kjøkkenet som vi ønsker å bridra til å enkeltgjøre til deres hverdag. Bli med du også og prøv disse geniale verktøy som gir deg mer tid med familien.

Ingen foreldre kan benekte at bleier spiller en viktig rolle i deres barns daglige liv. Bleier gir en viktig bekvemmelighet for foreldre og gir dem muligheten til å ta vare på sine egne barn uten ekstra hjelp. Men med så mange forskjellige typer og merker tilgjengelig i dag, kan det være vanskelig å vite hvilken som er det beste bleiealternativet for den lille. Det vi kan derimot med sikkerhet anbefalle deg er bleiespannet til Tommee Tippee, stilren og diskret utforming enkeltgjør hvor du ønsker å sette den og ikke minst kaste bleier uten sjenerende lukter og bakterier, miljøvennlig plast som er gjennvunnet og antibakteriell. Hvis du leter etter en pålitelig måte å holde skitne bleier i sjakk og sikre et trygt miljø for deg og ditt barn så anbefales Tommee Tippees' bleiespann med sitt "Twist og klikk" løsning for baksiden av bleieskift.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Tommee Tippee Avvenningssett
5
12 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 10
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Tommee Tippee Avvenningssett
Tommee Tippee Avvenningssett
217 kr
210 kr