10% personalrabatt ❕
10% personalrabatt ❕
10% rabattkode:
10RBTT3841
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
tfk

TFK Barnevogn

TFK - merket med kenguruen står for moderne design og et stort forsprang gjennom nytenkende fremgang. Selskapets kombivogner og jogge/løpevogner kjennetegnes av en rekke fordeler som er verdt å oppdage for deres bruk, kombivognene kan brukes fra 0-36 måneder eller opp til en viss antall kilogram. Den store liggeflaten i liggedelen, de avtakbare kåpene på vognene deres med god demping, dette er spesielt viktig egenskap som gjør at barnet ikke vil oppleve ubehagelig bevegelse ved bruk i ulendt terreng. Tvilling- og søskenvognene fra TFK har også hatt en høy utvikling som er verdsatt gjennom årene med nyskapende og enestående bruksverdi. Separat justerbare seter eller kombinasjonen av liggedel og sportssete gjør det enkelt å håndtere vognen.

Sporty Tvers Gjennom

TFKs barnevognsortiment omfatter kombivogner og jogge/løpe vogner for både sportslig og hverdagsbruk. Erfaring og kunnskap fra idretten kommer til syne i alle produktene hos TFK og sørger for forbedringer når det gjelder håndterbarhet og sikkerhet ved bruk. TFK Joggster og den nåværende etterfølgeren TFK mono er selskapets suksessprodukter, og TFK sport viser spesielt hvor sporty TFK-vognene er. Kombivognen tfk mono, sportsvognen med luftdekk eller luftkammerdekk (ekstrautstyr) har ekstremt høy kjørekomfort for barnet og er samtidig "barnemat" for foreldre og besteforeldre. Dermed er den ideell både på løpebanen og i gågaten. TFK mono har en enorm allsidighet, noe som ikke minst skyldes det store utvalget av tilbehør og de utallige kombinasjoner til deres bruk.

Trends I Hverdagen

Med Twinner Twist Duo, DOT, X4 og TFK BeSafe viser Trends for Kids veien fremover også i barnevognsegmentet med fire hjul. Som navnet antyder, er Twinner designet for to småbarn, og med sine to styrbare forhjul og skivebremser tilbyr den høyeste grad av sikkerhet og komfort for både barn og foreldre, både når de går og jogger. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om den spesifikke modellen du ønsker å handle hos oss.

Allsidig Trygghet & Beskyttelse

I tillegg til sikkerhet under sportslige aktiviteter og ellers i hverdagen, legger "Trend for Kids" stor vekt på å beskytte barn mot skadelige stoffer som kan påvirke vekst og utvikling. For å redusere risikoen her til et absolutt minimum, utfører selskapet egne tester på produktene som leveres, i tillegg til de påfølgende tester som utføres av leverandører, før noe blir installeres i barnevognene. Disse testene er basert på kravene i det europeiske leketøysdirektivet og "DIN EN71", som definerer grenseverdiene for de vanligste skadelige stoffene. Ikke bare tekstiler og stoffer testes, men også plast og belegg på metalldeler gjennomgår nøysom testing.
mer mindre

tfk (150 Artikler)

  • 30
|Sorter etter:
  • 30
|Sorter etter: