Teddy HERMANN® Kanin sittende grå 18 cm
Bærekraftig
Pris
186 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A310518

EAN: 4004510937012

Teddy HERMANN® Kanin sittende grå 18 cm
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Vi har den rette kaninen til hver lille nese!

Denne grå kaninen med den fantastisk myke plysjen og den myke fyllingen er - ikke bare i påskehulen - en fantastisk gave, en flott partner for lek og kos og en munter messenger of spring.

Produktet fra Teddy-Hermann kombinerer kravene til både barn og foreldre: nær naturen så vel som barnevennlig design og spesielt nøye utformet med mange kjærlige detaljer.

Produktet er egnet for barn fra 0 år. Akkrediterte testinstitutter bekrefter sikkerheten til produktet og dets samsvar med alle gyldige EU-leketøydirektiv.

Produktdetaljer:
  • Størrelse: 18 cm
  • materiale: polyester
  • alder: fra 0 måneder

Pleieinstruksjoner
Vaskes i 30 grader med ullvaskemiddel, sentrifugering på maks. 600 revolusjoner. Legg deretter ut og lufttørk. Ikke legg i tørketrommelen.

Om Teddy HERMANN®
Firmaet Teddy HERMANN® fra den frankiske Hirschaid i Bayern er en familiebedrift som viet seg i fjerde generasjon til hjerteemnet ""plysjdyr"". De koselige leketøyene fra Hermann Teddy Collection, så vel som de sjarmerende og trendy plysjlegene fra Herzekind-serien, er noe helt spesielt og overbeviser ikke bare med sine kjærlige detaljer, men også med sin ekstremt høye kvalitet. Alle plysjleker gjennomgår strenge produkttester i uavhengige og anerkjente testlaboratorier."

Sponset

product_detail_ad

Bærekraft

Bærekraftige materialer

Bærekraftige materialer inkluderer på den ene siden naturlige råvarer fra kontrollert dyrking av jord- og skogbruk eller kontrollert dyrehold, men også plast og fiber som er basert på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrollert dyrking bidrar til å bevare naturressursene og redusere den negative påvirkningen (f.eks. plantevernmidler) på miljøet. Biobasert plast har lavere andel fossile ressurser og lavere utslipp i produksjon enn konvensjonell plast. Det finnes også en rekke forseglinger som identifiserer produkter laget av bærekraftige materialer. Disse inkluderer for eksempel FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bærekraftig skogforvaltning, LENZING ECOVERO-merket, som produserer bærekraftig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelferd og bærekraftig bruk. av beiteområder garantert.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Teddy HERMANN® Kanin sittende grå 18 cm
5
3 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Teddy HERMANN® Kanin sittende grå 18 cm
Teddy HERMANN® Kanin sittende grå 18 cm
186 kr