Teddy HERMANN ® Dodgy hare, 45 cm
Variant:
  • Teddy HERMANN ® Dodgy hare, 45 cm
  • Teddy HERMANN® svingkanin, 28 cm
  • Teddy HERMANN ® dingle hare grå, 25 cm
  • Teddy HERMANN ® dingle hare, 21 cm

Pris
855 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 4-8 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A289692

EAN: 4004510938477

Teddy HERMANN ® Dodgy hare, 45 cm
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Den fantastisk myke svaiende kaninen fra Hermann Teddy Collection® er en veldig søt fyr som inviterer deg til å kose med sitt drømmende utseende. Det supermykte materialet er allerede egnet for små plysjvifter. Pendant Bunny er laget av plysj av høy kvalitet og fylt med myk polyestervatt. Det plysj leketøyet fra Teddy-Hermann kombinerer både barn og foreldres krav: designet nær naturen og egnet for barn, med mange kjærlige detaljer og spesielt nøye utformet. Kosedyret passer for barn fra 0 måneder.

produktdetaljer:
  • Størrelse: 45 cm
  • Alder: fra 0 måneder
Vedlikeholdsinstruksjoner
Vaskbar ved 30 ° C i forsiktig syklus med ullvaskemiddel. Spinn med maksimalt 600 omdreininger. Deretter lufttørre liggende. Ikke sett i tørketrommelen.

Om Teddy HERMANN ®
Selskapet Teddy HERMANN ® fra den frankiske Hirschaid i Bayern er en familiebedrift, som er dedikert i fjerde generasjon til hjerteemnet ""myke leker "". De nære naturen merkede kosete lekene fra Hermann Teddy Collection samt de sjarmerende og trendy kosedyrene fra Herzekind-serien er noe veldig spesielt og overbeviser ikke bare med sine kjærlige detaljer, men også med deres ekstremt høye kvalitet. Alle plysjleker går gjennom strenge produkttester i uavhengige og anerkjente testlaboratorier."

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

Teddy HERMANN ® Dodgy hare, 45 cm
855 kr