❤ 10x babypoints ❤
❤ 10x babypoints ❤
Kun i dag
00
tim
00
min
00
sek
superfit Sand ale Freddy ocean kombi (medium)

superfit Sand ale Freddy ocean kombi (medium)Pris
574 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A290088

superfit Sand ale Freddy ocean kombi (medium)
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Merkekvalitet fra husets superfit - Stort ansvar for føttene!

Under taket på Legero skofabrikk, sko fra de tre merkene Superfit Legero og Think. Superfit er det ledende merket i Europa for barnesko. 98% av de undersøkte barneleger og ortopediske kirurger vurderte Superfit-barnas sko med høyest karakter. Alle sko ble utviklet i samarbeid med medisinske spesialister. Hælkappe, avrullingssåle, innleggssåle, pustende fôr og såleprofil er de viktigste tingene skoen ""passer"" ganske enkelt.

For å sikre at du mottar et førsteklasses produkt, hvis produksjon tar hensyn til ikke bare Design utførelse, materiale og passform, men også helsemessige aspekter av materialene som brukes, Legero tilstreber stadig å bruke den nyeste teknologien. Den interne kvalitetsstyringen tolker de allerede eksisterende juridiske retningslinjene for materialene som brukes enda strengere enn foreskrevet, slik at skoene oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og helsekompatibilitet. superfit LEGERO - ganske enkelt gode sko.

FREDDY fra superfit er en tå Sand lukket ale for babyer og småbarn laget av en holdbar semsket skinn / tekstilkombinasjon, som er utstyrt med to praktiske borrelåsfester. Dette gjør det enkelt å skli inn og tillater individuell justering i området bak på foten. Den fargede yttersålen er spesielt fleksibel og sammen med den velprøvde superfit Fit for høyeste gangkomfort. Det myke lærfôret og polstret lærdekslede fremmer i tillegg trivsel for barnets fot. Denne superfitmodellen kalt FREDDY er raffinert med en kul fotballapplikasjon og tilbys i bredden M IV.

produktdetaljer:
  • Materiale: tekstil / semsket skinn
  • fôr: lærfôr
  • Med praktisk borrelåsfeste
  • Med sklisikker såle
  • Bredde: medium (WMS)
"

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

superfit Sand ale Freddy ocean kombi (medium)
574 kr