superfit Guttesko Bully blue
-26%

344 kr
Pris
254 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
90 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A288000

superfit Guttesko Bully blue
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Merkekvalitet fra husets superfit - Stort ansvar for føttene!

Under taket på Legero skofabrikk, sko fra de tre merkene Superfit Legero og Think. Superfit er det ledende merket i Europa for barnesko. 98% av barneleger og ortopediske kirurger vurderte Superfit-barnesko med høyeste karakter. Alle sko ble utviklet i samarbeid med medisinske spesialister. Hælkappe, avrullingssåle, innleggssåle, pustende fôr og såleprofil er de viktigste tingene skoen bare ""passer"".

For å sikre at du mottar et førsteklasses produkt, hvis produksjon tar hensyn til ikke bare Design utførelse, materiale og passform, men også helsemessige aspekter av materialene som brukes, Legero tilstreber stadig å bruke den nyeste teknologien. Den interne kvalitetsstyringen tolker de allerede eksisterende juridiske retningslinjene for materialene som brukes enda strengere enn foreskrevet, slik at skoene oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og helsekompatibilitet. superfit LEGERO - ganske enkelt gode sko.

Tøffelmodellen BULLY fra superfit er den perfekte følgesvennen for de aller minste barns første trinn. På den ene siden denne tøffelen for babyer & smårollinger overbeviser takket være den absolutt søte designenhet, derimot oppfyller modellen alle kravene til en sunn barnesko. Den super myke & fleksibel såle gir optimal bærekomfort, demper trinnet perfekt uten å begrense barnets fot i sin naturlige rullebevegelse. Det slitesterke øvre materialet sammen med det pustende bomullsfôret sikrer et behagelig fotklima i skoen. I tillegg er modellen utstyrt med en myk & kosete skinntrekksåle. Takket være den praktiske borrelåsen, kan modellen åpnes langt foran, og garanterer lett innglidning. BULLY tilbys i WMS-bredde M III

produktdetaljer:
  • Materiale: Tekstil
  • Fôr: tekstilfôr
  • Med praktisk borrelåsfeste
  • Bredde: Medium
  • Ikke-merkende såle
"

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
94 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: superfit Guttesko Bully blue
4.5
24 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 18
 
4 stjerner
| 4
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

superfit Guttesko Bully blue
superfit Guttesko Bully blue
344 kr
254 kr