superfit Fotbed sand ale iriserende
-11%

434 kr
Pris
387 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
47 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 4-7 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A306550

superfit Fotbed sand ale iriserende
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Merkekvalitet fra superfit - Stort ansvar for føttene!

Sko av de tre merkene Legero, Legero og Think produseres under paraplyen til Legero skofabrikk. Superfit Legero og Think produseres. Superfit er det ledende merket i Europa for barnesko. 98% av barnespesialistene og ortopedene som ble avhørt, ga LEGERO sko den høyeste vurderingen. Superfit barnesko med høyeste karakter. Alle skoene ble utviklet i samarbeid med spesialister. Hælkappe, avrullingssåle, glidelås, pustende fôr og såleprofil er de viktigste tingene skoen bare ""passer"".

For å sikre at du mottar et førsteklasses produkt, i produksjonen av som de helsemessige aspektene av materialene som brukes blir tatt i betraktning i tillegg til design, bearbeiding, materiale og passform, strever Legero hele tiden for å bruke den nyeste teknologien. Selskapets eget kvalitetsstyringssystem bruker enda strengere standarder enn de som er foreskrevet i loven for materialene som brukes, slik at skoene oppfyller de høyeste kravene når det gjelder kvalitet og helsekompatibilitet. superfit LEGERO - rett og slett gode sko.

Stilig og behagelig på samme tid? Med superfit muldyr for barn er begge mulig. Det trendy syntetiske skinnet sørger alltid for det perfekte utseendet. Den lærbelagte, anatomisk formede fotsengen og den sklisikre yttersålen garanterer en behagelig slitasjefølelse. Takket være de justerbare spennene kan denne muldyret justeres optimalt til barnets fot, mens hælremmen gir ekstra støtte i skoen. Disse sandålene er laget i WMS-bredden M IV.

Produktdetaljer:
  • Materiale: Tecno
  • Fôr: syntetisk fôr
  • Med praktisk borrelåsfeste
  • Skosåle
"

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
92 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: superfit Fotbed sand ale iriserende
4
2 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

superfit Fotbed sand ale iriserende
superfit Fotbed sand ale iriserende
434 kr
387 kr