REISERABATTER 😎
REISERABATTER 😎
Til og med 20.05.
Spar opptil 700kr!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Velg rabattkode
Sterntaler Toys for å henge opp Pauline

199 kr
Pris
189 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
10 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A302636

EAN: 4004701142317

Sterntaler Toys for å henge opp Pauline
Denne teksten er automatisk oversatt.
Toy Pony Pauline til å henge opp i myk velur og poly bomull. Med skrangling og speil - som gir et godt humør! Enkel å feste med borrelåsstropper.

produktdetaljer:
  • materiale:
    • fleece / myk velur: 100 % polyester
    • Bomullsstoff: 100% bomull
  • Rengjøring: Normal vaskesyklus ved 40 ° C
  • Med borrelåsfeste
  • Med rasling og speil
  • Alder: fra 0 til 36 måneder
Oppmerksomhet
Klorbleking ikke mulig. Tørking i tørketrommel ikke mulig, ingen rengjøring mulig, ikke stryke. For å unngå mulige skader ved å vikle ledningen rundt leketøyet, må dette leketøyet fjernes så snart barnet begynner å stå opp på hender og knær i en krypestilling. For barnets sikkerhet må begge ender av vognkjeden alltid være godt festet.

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Sterntaler

Sterntaler - Søte Drømmer Er Garantert

Firmaet ble grunnlagt i 1965, gjør det spesielt enkelt for deg og ditt barn å føle seg trygg og sikker med deres produkter. Sterntaler ønsker å bidra til å gjøre ditt og barnets soverom om til enhver drømmeverden, samtidig som det vokser seg til med barnets alder. Barn i ung alder vokser sakte men plutselig, men plutselig skyter de fart i alle aspekter og vokser opp til å bli mer selvstendige. Sterntalers varme, myke og ergonomisk utformede soverposer kommer til å bidra til at deres barn sover trygt og godt gjennom natten uten forstyrrelser. Dette vil også resultere i hele familiens søvnmønster og velvære. Det er uttalige produkter å velge mellom; Badekåper, leketøy for baby- og barn, gyngedyr med dyreformer og bamser med musikktoner i bakgrunnen for å berolige og senke hjertefrekvensen til barnet og kanskje deg selv. Bøker og skoleryggsekk, reisevesker og paraplyer, det er noe for enhver ønske og smak.

Et Hav Av Varer Å Velge Mellom

Beroligende uroer, varme og koselige soveposer eller sengetøy fører ditt barn inn i drømmenes verden på kort tid. Deres myke badekåper gir en følelse av trygghet og er ganske så bra til å holde barnet varm etter et bad. Oppdag også Sterntaler-lekene med gyngehester, kosedyr og bamser som barnet blir nær knyttet til. Rangler og suttekluter med forskjellige dyremotiv, aktivitetsball i myk stoff og sist nevnt men ikke glemt er babygym og lekematter som alle babyer trenger i startfasen av livet.

Veiledning & Ideer

Kontakt oss gjerne via vår kundeservice hvis du har spesielle behov eller ønsker rett og slett mer informasjon om vårt utvalg. Med over 3000 forskjellige produkter kan vi garantere at det fins noe for enhver smak og stil.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Sterntaler Toys for å henge opp Pauline
5
352 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 308
 
4 stjerner
| 37
 
3 stjerner
| 5
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Sterntaler Toys for å henge opp Pauline
Sterntaler Toys for å henge opp Pauline
199 kr
189 kr