Sterntaler tøfler følte broderimotiv røykgrå

Pris
346 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A219550

Sterntaler tøfler følte broderimotiv røykgrå
Denne teksten er automatisk oversatt.
Fra den nye Sterntaler-kolleksjonen 2017 - Kvalitet det er verdt å se!

Vakker tøffel laget av filt med strikket konvolutt og søtt broderimotiv. På grunn av den sklisikre sålen er det ingen grenser for moroa.

Materiale :
 • ytterstoff: annet materiale, tekstil
 • Fôr og dekselsåle: tekstil
 • Yttersåle: annet materiale
 • Sponset

  product_detail_ad

  Fraktinformasjon

  Levering:

  Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

  Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

  Merke

  Sterntaler

  Sterntaler - Søte Drømmer Er Garantert

  Firmaet ble grunnlagt i 1965, gjør det spesielt enkelt for deg og ditt barn å føle seg trygg og sikker med deres produkter. Sterntaler ønsker å bidra til å gjøre ditt og barnets soverom om til enhver drømmeverden, samtidig som det vokser seg til med barnets alder. Barn i ung alder vokser sakte men plutselig, men plutselig skyter de fart i alle aspekter og vokser opp til å bli mer selvstendige. Sterntalers varme, myke og ergonomisk utformede soverposer kommer til å bidra til at deres barn sover trygt og godt gjennom natten uten forstyrrelser. Dette vil også resultere i hele familiens søvnmønster og velvære. Det er uttalige produkter å velge mellom; Badekåper, leketøy for baby- og barn, gyngedyr med dyreformer og bamser med musikktoner i bakgrunnen for å berolige og senke hjertefrekvensen til barnet og kanskje deg selv. Bøker og skoleryggsekk, reisevesker og paraplyer, det er noe for enhver ønske og smak.

  Et Hav Av Varer Å Velge Mellom

  Beroligende uroer, varme og koselige soveposer eller sengetøy fører ditt barn inn i drømmenes verden på kort tid. Deres myke badekåper gir en følelse av trygghet og er ganske så bra til å holde barnet varm etter et bad. Oppdag også Sterntaler-lekene med gyngehester, kosedyr og bamser som barnet blir nær knyttet til. Rangler og suttekluter med forskjellige dyremotiv, aktivitetsball i myk stoff og sist nevnt men ikke glemt er babygym og lekematter som alle babyer trenger i startfasen av livet.

  Veiledning & Ideer

  Kontakt oss gjerne via vår kundeservice hvis du har spesielle behov eller ønsker rett og slett mer informasjon om vårt utvalg. Med over 3000 forskjellige produkter kan vi garantere at det fins noe for enhver smak og stil.

  Anmeldelser

  Kundebedømmelser: Sterntaler tøfler følte broderimotiv røykgrå
  4.5
  21 Kundeanmeldelser
   
  5 stjerner
  | 15
   
  4 stjerner
  | 3
   
  3 stjerner
  | 1
   
  2 stjerner
  | 1
   
  1 stjerne
  | 1
  Hva er eKomi?

  100% ekte kundefeedback

  Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

  Våre toppselgere

  Sterntaler tøfler følte broderimotiv røykgrå
  Sterntaler tøfler følte broderimotiv røykgrå
  346 kr