Sterntaler musikalske boks L Mabel

Pris
416 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A291203

EAN: 4055579103597

Sterntaler musikalske boks L Mabel
Denne teksten er automatisk oversatt.
Kosete! Den søte musikkboksen musen Mabel er følgesvenn til babyen hele dagen. Hun er laget av fleece, trøye og poly bomull. Lekemekanismen er lett å fjerne med glidelås, og figuren er derfor godt vaskbar.

produktdetaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 31 x 24 x 11 cm
  • Materiale fleece: 100% polyester
  • Materiale Poly bomull: 60% bomull, 40% polyester
  • materialtrøye: 100% bomull
  • For å koble til
  • Med avviklingsmekanisme
  • Melodi: Tryllefløyte
  • Rengjøring: Normal vaskesyklus ved 40 ° C
  • Alder: fra 0 måneder
Oppmerksomhet
For å holde hygiene til dette produktet permanent, bør produktet rengjøres etter behov.
Ikke dypp i vann, bare tørk av med en liten mengde vaskemiddel. Klorbleking ikke mulig. Tørking i tørketrommel er ikke mulig. Ikke stryk. Fjern den musikalske mekanismen før du vasker! Den musikalske mekanismen må ikke komme i hendene på babyer og små barn og må settes tilbake i musikkboksen etter vask! Vær oppmerksom på at den musikalske mekanismen bare kan spille en del av melodiene.

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
108 kr
Pris
313 kr
Pris
416 kr
Pris
313 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Sterntaler

Sterntaler - Søte Drømmer Er Garantert

Firmaet ble grunnlagt i 1965, gjør det spesielt enkelt for deg og ditt barn å føle seg trygg og sikker med deres produkter. Sterntaler ønsker å bidra til å gjøre ditt og barnets soverom om til enhver drømmeverden, samtidig som det vokser seg til med barnets alder. Barn i ung alder vokser sakte men plutselig, men plutselig skyter de fart i alle aspekter og vokser opp til å bli mer selvstendige. Sterntalers varme, myke og ergonomisk utformede soverposer kommer til å bidra til at deres barn sover trygt og godt gjennom natten uten forstyrrelser. Dette vil også resultere i hele familiens søvnmønster og velvære. Det er uttalige produkter å velge mellom; Badekåper, leketøy for baby- og barn, gyngedyr med dyreformer og bamser med musikktoner i bakgrunnen for å berolige og senke hjertefrekvensen til barnet og kanskje deg selv. Bøker og skoleryggsekk, reisevesker og paraplyer, det er noe for enhver ønske og smak.

Et Hav Av Varer Å Velge Mellom

Beroligende uroer, varme og koselige soveposer eller sengetøy fører ditt barn inn i drømmenes verden på kort tid. Deres myke badekåper gir en følelse av trygghet og er ganske så bra til å holde barnet varm etter et bad. Oppdag også Sterntaler-lekene med gyngehester, kosedyr og bamser som barnet blir nær knyttet til. Rangler og suttekluter med forskjellige dyremotiv, aktivitetsball i myk stoff og sist nevnt men ikke glemt er babygym og lekematter som alle babyer trenger i startfasen av livet.

Veiledning & Ideer

Kontakt oss gjerne via vår kundeservice hvis du har spesielle behov eller ønsker rett og slett mer informasjon om vårt utvalg. Med over 3000 forskjellige produkter kan vi garantere at det fins noe for enhver smak og stil.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Sterntaler musikalske boks L Mabel
5
137 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 120
 
4 stjerner
| 12
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Sterntaler musikalske boks L Mabel
Sterntaler musikalske boks L Mabel
416 kr