slackers ® Slackline Class ic Inkl. læringslinje

slackers ® Slackline Class ic Inkl. læringslinje


Pris
817 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A286625

EAN: 0859215007195

slackers ® Slackline Class ic Inkl. læringslinje
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Den nye Allround - Slackline ""Class ic"" fra Slackes USA er den ideelle slackline for barn, tenåringer, familie og fritid. Den 15 meter lange linjen imponerer med sin gode utførelse og sying, men mest av alt med den praktiske Teaching Line, som er inkludert her på toppen: denne andre tynnere sperremmen er strukket som rekkverk i brysthøyde eller til og med overhead og gjør det enkelt og trygt balansering og læring til slakkline.

Hovedlinjen er 15 meter lang og 5 cm bred. Den er laget av elastisk og sklisikker slangebånd og kan bære opptil 150 kg. Den andre, tynnere linjen er 15 meter lang og 2,5 cm bred. Denne brukes som rekkverk. Begge linjer er i tillegg utstyrt med en 1,8 meter lang slynge med en robust, malt metallspeil inkludert plasthåndtak. Dette brukes for enkel lukking og spenning av linjen.

Det 6-delte settet inneholder også en skrallebeskyttelse for hovedlinjen den beskytter føttene fra kantene på sperren. Inkludert i settet er en nylonpose for praktisk oppbevaring av alle deler. Slacklining er den ideelle friluftsaktiviteten for store og små: det styrker balansen og balansen. forbedrer også kroppsholdning, kroppskontroll og konsentrasjon.

produktdetaljer:
  • Dimensjoner hovedlinje (lengde x bredde): 15 meter x 5 cm
  • Dimensjoner Læringslinje (lengde x bredde): 15 meter x 2,5 cm
  • Materiale: polyester, stål, TPR
  • Forbedrer holdning og konsentrasjonsevne
  • Manuell på tysk, engelsk og Fransk
  • Alder: fra 5 år

Oppmerksomhet
Å bruke slakklinjen kan være farlig og forårsake alvorlig personskader også når den brukes riktig. Hold slakkelinjen borte fra barn, fare for kvelning! Slakklinjen skal installeres på myke og flate overflater som gress eller sand. Unngå harde overflater. Kun til hjemmebruk. I fri bruk. Anbefalt alder: 5+. Brukes kun under direkte voksenoppsyn. Maksimal brukervekt 150 kg."

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

slackers ® Slackline Class ic Inkl. læringslinje
817 kr