Skip Hop badekar Moby, grå
Variant:
  • Skip Hop badekar Moby, grå
  • Skip Hop badekar Moby, blå

889 kr
Pris
839 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
50 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A315475

EAN: 0816523025075

Skip Hop badekar Moby, grå
Denne teksten er automatisk oversatt.
Den innovative nettingoverdelen holder babyen i en trygg vuggeposisjon.

Skip Hops allsidige badekar vokser med babyen din med 3-trinnssystemet; det eneste babybadekaret du noensinne trenger.

Seilet kan låses i 2 ergonomiske posisjoner: Høyere for full kroppsstøtte, lavere for setestøtte. Dobbeltlags netting og komfortkanter holder babyen helt sikker. Seilet tilpasser seg det polstrede setet som hjelper babyer med å lære å sitte. Fjern bæreselen når babyen mestrer å sitte.

Produktdetaljer
  • Dimensjoner (lengde x bredde x høyde): 48,3 x 69,9 x 29,5 cm
  • Materiale: plast
  • Alder: Fra 0 måneder

Oppmerksomhet
Drukningsfare - Barn har druknet på B aden . Barn kan drukne i bare 2 cm vann på veldig kort tid. Dette produktet er ikke et leketøy. La aldri barnet være uten tilsyn i badekaret, selv ikke i noen få øyeblikk. Hvis du må forlate rommet, ta barnet med deg. Bruk alltid produktet under oppsyn av en voksen. Hold alltid kontakt med barnet ditt under B aden s. Det er fare for drukning for babyer og små barn ved bruk av B aden . Bruk aldri dette produktet på en hevet overflate som ikke er beregnet for dette produktet. ALDRI brukes i vasken. Forsikre deg alltid om at seilet er riktig festet til badekaret. Bruk alltid badekaret i et større, tomt badekar eller på en flat og stabil overflate. Kontroller alltid produktets stabilitet før bruk. Ikke bruk seilet sammen med et annet badekar. Kontroller alltid seilets feste og stabilitet til badekaret. "MAX"-symbolet på badekaret brukes til å indikere maksimal vannstand. Ikke fyll badekaret med vann som overstiger dette symbolet mens badekaret er i bruk. Fjern og kast alt emballasjemateriale på riktig måte. BRUKSANVISNINGER: Vennligst les disse instruksjonene før du bruker produktet og oppbevar dem for fremtidig referanse. Sett pluggen inn i dreneringshullet i bunnen av badekaret. Når B aden babyen, fyll karet med så lite vann som mulig. Test ALLTID vanntemperaturen før du legger babyen i karet. Den typiske temperaturen bør være mellom 32 ºC (90 ºF) og 38 ºC (100 ºF). For å unngå skålding fra varmt vann, plasser produktet slik at babyen ikke kan nå vannkilden. Ikke bruk reservedeler eller tilbehør som ikke er godkjent av produsenten. Kontroller produktet før hver bruk. Kast produktet ved første tegn på skader eller defekter. Ikke bruk produktet hvis noen komponenter er ødelagte eller mangler.

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Skip Hop badekar Moby, grå
5
33 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 31
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Skip Hop badekar Moby, grå
Skip Hop badekar Moby, grå
889 kr
839 kr