10% personalrabatt ❕
10% personalrabatt ❕
10% rabattkode:
10RBTT3841
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
Skip Hop badekar Moby, blå
pinkorblue anbefaler
Variant:
  • Skip Hop badekar Moby, grå
  • Skip Hop badekar Moby, blå

Pris
745 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A315481

EAN: 0879674024632

Skip Hop badekar Moby, blå
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Den innovative mesh-toppen holder babyen din i en sikker vuggestilling.

Seilet låses i 2 ergonomiske stillinger: Høyere for full kroppsstøtte, lavere for setestøtte. Dobbelt lag mesh og komfortkanter holder babyen helt sikker. Seilet samsvarer med det polstrede setet som hjelper babyer å lære å sitte. Fjern slyngen når babyen har mestret sittingen.

Produktdetaljer
  • Dimensjoner (lengde x bredde x høyde): 48,3 x 69,9 x 29,5 cm
  • Alder: Fra 0 måneder

Oppmerksomhet
FARE FOR DRUNNING - Barn druknet på B aden. Barn kan drukne i bare 2 cm vann på veldig kort tid. Dette produktet er ikke et leketøy. La aldri babyen være uten tilsyn i badekaret, selv for et øyeblikk. Hvis du må forlate rommet, ta barnet med deg. Bruk alltid produktet under tilsyn av voksne. Hold alltid kontakten med barnet ditt under B aden s. Det er fare for drukning for spedbarn og små barn når du bruker B -aden. ALDRI bruk dette produktet på en forhøyet overflate som ikke er designet for dette produktet. ALDRI bruk i vasken. Pass alltid på at seilet er ordentlig festet til karet. Bruk alltid badekaret i et større, tomt badekar eller på en flat og stabil overflate. Kontroller alltid produktets stabilitet før bruk. Ikke bruk slyngen med et annet badekar. Kontroller alltid festet og stabiliteten til seilet til badekaret. ""MAX"" -symbolet på badekaret angir maksimal vannstand. Ikke tilsett vann som overstiger dette symbolet mens badekaret er i bruk. Fjern og kast alt emballasje på riktig måte. BRUKSANVISNING: Les disse instruksjonene før du bruker produktet, og oppbevar dem for fremtidig referanse. Sett pluggen inn i dreneringshullet i bunnen av karet. Når B aden baby, fyll karet med så lite vann som mulig. Test ALLTID vanntemperaturen før du setter babyen i. Den typiske temperaturen bør være mellom 32ºC (90ºF) og 38ºC (100ºF). For å unngå skålding fra varmt vann, plasser produktet slik at babyen ikke når vannkilden. Ikke bruk reservedeler eller tilbehør som ikke er godkjent av produsenten. Kontroller produktet før hver bruk. Kast produktet ved første tegn på skade eller defekt. Ikke bruk produktet hvis noen komponenter er ødelagte eller mangler."

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Skip Hop badekar Moby, blå
5
33 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 31
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Skip Hop badekar Moby, blå
Skip Hop badekar Moby, blå
745 kr