Silver Cross Footmuff Wave Charcoal
-37%
Veil. pris¹
1799 kr
Pris
1136 kr
Fri frakt
Du sparer
663 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A303961

EAN: 5055836919229

Silver Cross Footmuff Wave Charcoal
Denne teksten er automatisk oversatt.
Når været blir ubehagelig, sterk vind blåser eller regn gjør en tur til en utfordring, ønsker vi å beskytte våre små kjære spesielt godt. Med Wave fottøy er den lille alltid varm og trygg. Så du kan gå ut i naturen og oppdage verden sammen med barna dine når som helst på året.

Den ideelle foten til Wave barnevognen.
Våre Wave foten er vakkert designet for å matche Wave og er det ideelle tilbehøret for Wave barnevognstol. Det myke interiøret gir maksimal komfort for barnet ditt og holder dem ekstra varme. Babyer kan ikke regulere temperaturen selv ennå, og trenger derfor vår støtte utenfra. Med Wave-fotmuffen er de perfekt forberedt på dette, selv om vinteren.

Soveposen er også vindtett og vannavstøtende, slik at barnet ditt er trygt og trygt mot ytre påvirkninger i all slags vær. Når du åpner soveposen med glidelås, har du en koselig liggeflate, så du har en vinterfot og en base i en.

I varmere dager har vognfoten en praktisk fotåpning med glidelås på bunn.

Produktdetaljer:
  • Med praktisk fotåpning
  • For barnevognfeste
Teknisk detaljer:
  • Mål (lengde x bredde): 95 x 32,5 cm
  • Materiale: 100% polyester
  • Håndvaskbar

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

Silver Cross

Silver Cross - trygt på veien av tradisjon

Familier kommer i alle former, størrelser og dynamikker. Det er derfor våre Silver Cross-produkter tilpasser seg omstendighetene, slik at du alltid kan velge det beste reisesystemet, barnevogn eller bilsetet, uansett hvordan du reiser eller hvor familien din reiser. Silver Cross er Storbritannias lengste etablerte barnevognmerke og har vært dedikert til å gi babyer den beste starten på livet i over 140 år. Vi har alltid jobbet tett med familier for å få erfaring gjennom denne utvekslingen og for hele tiden å utvikle nye og innovative produkter som gjør familielivet enklere.

Silver Cross - utmerket kvalitet for på farten

Silver Cross er kompromissløse på kvalitet, omhyggelig i håndverket og alltid motivert til å skape nye og banebrytende design. I dag stoles våre vakkert utformede produkter på av millioner av foreldre og elskes av familier over hele verden. Vi har en prisvinnende portefølje av avanserte reisesystemer, lette barnevogner og bilseter. Silver Cross-bilsikkerhetskolleksjonen inkluderer Dream-babyselen og Dream i-Size-basen, som nylig oppnådde 1,5 i ADAC-sikkerhetstesten, den høyeste poengsummen noensinne tildelt av ADAC. Testseire ved Stiftung Warentest (grad 1.5) og TCS ("fremragende") bekrefter resultatet.

Silver Cross - stort utvalg av produkter for alle aldre

Vår bilsetekolleksjon tilbyr løsninger fra fødsel til 12 år, noe som gjør det enkelt for foreldre å velge riktig bilsete for barnets utviklingsstadium når som helst. Hvert sete tilbyr den beste beskyttelsen og brukervennligheten (inkludert vår bilsete-app) og har pustende, naturlig antibakterielt bambusstoff for ultimat babykomfort. The Wave er Silver Cross sitt vakreste og mest allsidige reisesystem. Foreldre har et direkte valg mellom 7 enkle eller doble konfigurasjoner, inkludert en patentert beltestol for å bringe babyen nærmere. Med valgfritt tilbehør er det mulig å legge til opptil 30 seter. Silver Cross Jet er en liten, lett og manøvrerbar buggy som gjør det enkelt å gå av og på med babyen på sekunder. På grunn av den lette designen og den ultra-lite sammenleggbare størrelsen, er vår jetfly ikke bare ideell for hverdagsturer, men også perfekt for langdistanseturer. Den passer lett i håndbagasjen og er derfor godkjent for alle større flyselskaper i kabinen og må ikke sjekkes inn som spesialbagasje. Jetflyet er den ideelle reisefølget for kresne foreldre.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Silver Cross Footmuff Wave Charcoal
5
5 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Silver Cross Footmuff Wave Charcoal
Silver Cross Footmuff Wave Charcoal
Veil. pris¹ 1799 kr
1136 kr