roba Wooden Play Trapeze Miffy
734 kr
Pris
729 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
5 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A280904

EAN: 4005317313696

roba Wooden Play Trapeze Miffy
Denne teksten er automatisk oversatt.
Tre-roba-lekeselen Miffy® stimulerer fantasien og motorikken til babyen og smårollingene. Fra fødselen fremmer lekebuen mobilitet og hånd-øye-koordinering av din lille favoritt. Med lekeselen kan babyen din føle, gripe og skravle etter humøret. De mange trelekelementene og tanntingen over babyens hode er anordnet i ergonomisk høyde. I tillegg er leke- og gripetrenere i forskjellige former festet til siden for å bevege seg og rotere og kan lett nås med babyen din.

Lekkselen er enkel å transportere og kan settes sammen og klar til bruk i noen få enkle trinn. Alle materialer som brukes til lekebuen er testet for skadelige stoffer og sertifisert. Leken roba trapeze Miffy® ble utviklet i Tyskland i henhold til den europeiske sikkerhetsstandarden for leker EN 71-1: 2014 og er en vakker gave til fødselen. Lakk som er brukt er spyttresistent og hudvennlig. Alle overflatene på lekebuen er avtørkbar og enkle å rengjøre. Miffy® roba lekesele laget av tre og lakkert MDF er 61 cm bred, 42 cm høy og 59 cm dyp.

Produktdetaljer:
  • bredde: 61 cm
  • Høyde: 42 cm
  • Dybde: 59 cm
  • Materiale: tre, lakkert MDF
  • Lek trapes 'Miffy'
  • Spesielle funksjoner: høydejusterbare treelementer / li
  • Tannting, for griping og skrangling
  • Bevegelige elementer på sidepanelene
  • Enkel montering
  • Alder: fra fødselen

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba Wooden Play Trapeze Miffy
4.5
67 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 52
 
4 stjerner
| 13
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

roba Wooden Play Trapeze Miffy
roba Wooden Play Trapeze Miffy
734 kr
729 kr