10% personalrabatt ❕
10% personalrabatt ❕
10% rabattkode:
10RBTT3841
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
roba Veggmontert skifteaggregat inkl. skiftematte Style hvit

roba Veggmontert skifteaggregat inkl. skiftematte Style hvitPris
1757 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A292178

EAN: 4005317319865

roba Veggmontert skifteaggregat inkl. skiftematte Style hvit
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Roba veggmontert skifteaggregat inkl. skiftematte i moderne ""roba-stil"" - Design er plassbesparende og praktisk på samme tid med sine to hyller og slanke dimensjoner. På grunn av støtdempere kan skifteplaten brettes sakte og sikkert ned og lukkes igjen. Det veggmonterte stellebordet kan festes i din personlige ønskede skiftende høyde, noe som gjør babypleie til en glede for foreldre og baby. Takket være sidebeskyttelsesstengene er veggskifterenheten et trygt sted å skifte bleier fra fødselen og opp til en vekt på 15 kg.
Skiftematen ""roba style"" er mykt polstret slik at babyen din ligger komfortabelt. Overflatestoffet med en vann- og smussavvisende belagt overside er spesielt hudvennlig og kosete.

Den høykvalitets, moderne e ""roba Style"" -serien tilbyr produkter for babyer som er utstyrt med tekstiler laget av enkelt -pleie vattert mikrofiber. roba Style-produkter overbeviser med sitt trendy utseende, som kan integreres i ethvert oppholdsrom eller babyrom, og deres behagelige myke følelse. Alle materialer som brukes til den veggmonterte babyveksleren er testet for skadelige stoffer, sertifisert og testet regelmessig. Bytteenheten er laget av laminert tre og malt hvitt. Overflaten på den ftalatfrie stellebordstøtten er tørkbar og enkel å rengjøre.

produktdetaljer:
 • Veggmontert skifteaggregat kan festes i ønsket skiftehøyde
 • Støtdemper for sikker nedfelling
 • >
 • Vernbeskyttelse mot side
 • Lastbar opp til 15 kg
Tekniske detaljer:
 • Skifthylle i farge på vegg: hvit
 • Fargeendringsmatte: grå
 • Skifte enhetsmål: bredde x lengde x høyde 63 x 79 x 19 cm
 • Dimensjoner viklingsareal: bredde x lengde 60 x 75 cm
 • Materiale til vikling av lindring: Laminert treverk
 • Skiftemateriale: mikrofiber, fylling: 100% polyester
 • Viskes
Inkludert i leveringen:
 • Veggskiftehylle
 • Skifte pad
 • "

  Sponset

  product_detail_ad

  Tilbehør

  Pris
  243 kr

  Fraktinformasjon

  Levering:

  Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

  Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

  Merke

  roba

  Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

  Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

  Flotte baby- og barnemøbler fra roba

  Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

  Anmeldelser

  Kundebedømmelser: roba Veggmontert skifteaggregat inkl. skiftematte Style hvit
  4.5
  298 Kundeanmeldelser
   
  5 stjerner
  | 191
   
  4 stjerner
  | 67
   
  3 stjerner
  | 26
   
  2 stjerner
  | 4
   
  1 stjerne
  | 10
  Hva er eKomi?

  100% ekte kundefeedback

  Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

  Våre toppselgere

  roba Veggmontert skifteaggregat inkl. skiftematte Style hvit
  roba Veggmontert skifteaggregat inkl. skiftematte Style hvit
  1757 kr