roba Universal lekegrinderinnlegg Style rosa
Variant:
  • roba Universal lekegrinderinnlegg Style rosa
  • roba Universal lekegrinderinnlegg Style grå
  • roba Universal Playpen teppe Style turkis

Pris
762 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A292042

EAN: 4005317319490

roba Universal lekegrinderinnlegg Style rosa
"Roba lekegrindteppe fra kolleksjonen ""roba style"" med variabel liggende overflate er egnet for alle firkantede lekehaler opp til 100 x 100 cm og inviterer deg til å leke og kose med det myke møbeltrekket laget av 100% polyester fleece. Sidepolstringen beskytter barnet ditt mot støt på gitteret og mot trekk. Lekeplateinnsatsen kan enkelt og trygt festes til lekkene på lekegrinden ved hjelp av sidestroppene og er også egnet for mindre lekegrinder, f.eks. 75 x 100 cm.

Alle materialer som brukes til det fantastiske risten Roba Style Universal-inlay er testet for skadelige stoffer, sertifisert og regelmessig testet. Den myke rosa av det fargede lekegrindinsatsen passer i enhver livsstil og fullfører barnerommet til din lille prinsesse.

produktdetaljer:
  • Passer til lekehorn som måler 75 x 100 cm til 100 x 100 cm
  • Sidestropper for festing
  • Vaskbar ved 30 ° C og egnet for tørketrommel
Tekniske detaljer:
  • Farge: rosa
  • Mål: bredde x lengde x høyde 96 x 96 x 18 cm
  • Materiale: 100% polyester
"

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba Universal lekegrinderinnlegg Style rosa
4.5
54 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 41
 
4 stjerner
| 9
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

roba Universal lekegrinderinnlegg Style rosa
roba Universal lekegrinderinnlegg Style rosa
762 kr