I dag: 10% rabatt før vinterferien ❕
I dag: 10% rabatt før vinterferien ❕
kopier koden her:
SNVF8619
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikre deg rabatten

Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

roba Trappehøystol Born Up Set 2 in 1 Little Stars
For øyeblikket utsolgt

roba Trappehøystol Born Up Set 2 in 1 Little StarsPris
2176 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A272340

EAN: 4005317314976

roba Trappehøystol Born Up Set 2 in 1 Little Stars
Roba sin trappehøystol Born Up med sitt nyfødte innlegg i sjarmerende Little Stars-design er den ideelle følgesvennen for barnet ditt, fra baby til ungdomstiden. Trappehøystolen 2 i 1 består av en hvit trappehøystol som vokser med barnet, og et feste der babyen din er komfortabel. Barnestolen med 3-punkts selesystem tilbyr barnet ditt fra fødselen til ungdomstiden en ergonomisk, trygg og tilpasset sittekomfort. Babystolen med liggende funksjon med 5-punkts beltesystem, vokser opp til en juniorstol, gir en lang levetid. Liggende stilling kan justeres ved å trykke på en knapp, til to stillinger. Uansett høyden på bordet, vil barnet ditt finne plass med Born Up-stolen og delta aktivt i familielivet under måltidene. For spedbarn tilbys toppnivået på Born Up-barnestolen. Etter at barnet selv kan sitte oppreist på egen hånd, kan du fjerne sikkerhetsbelte og sikkerhetbøylen. Deretter, plasserer du seteplaten og fotsøtten til ønsket høyde, slik at stolen omvandles til en høystol for et større barn. Barnestolen med 3-punkts selesystem ble utviklet i henhold til gjeldende standard DIN EN 14988: 2017 i Tyskland. Tilbehøret med 5-punkts beltesystem ble utviklet i henhold til gjeldende standard EN 12790: 2009 i Tyskland. Alle materialer som brukes i miffy® komplett veiesett er testet for skadelige stoffer og sertifisert. I tillegg blir de sjekket regelmessig under produksjon.

Produktdetaljer:
 • Farge: Hvit
 • Materiale: Tre/Kryssfiner
 • Mål: Bredde x lengde x høyde 44,50 cm x 54 x 80 cm
 • Setehøyde: Maks./Min 55 / 42,5 cm
 • Setet og fotstøtten er justerbare i høyden
 • 2 liggende stillinger ved å trykke på en knapp
 • Ryggstøtte i støpt tre
 • To-delt ryggstøtte
 • Startsett for den nyfødte
 • Med sikkerhetsbøyle
 • med 3 - og 5 - punkts beltesystem
 • Maksimal vektkapasitet på ca. 50 kg
 • Fra 0 år
Deler som inngår i leveransen:
 • Trappehøystol
 • 3 - og 5 - punkts beltesystem

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba Trappehøystol Born Up Set 2 in 1 Little Stars
4.5
329 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 232
 
4 stjerner
| 55
 
3 stjerner
| 21
 
2 stjerner
| 6
 
1 stjerne
| 15
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere