roba Teppe i strikket look Lil Planet frostgrønn
Bærekraftig
roba Teppe i strikket look Lil Planet frostgrønn

roba Teppe i strikket look Lil Planet frostgrønn


Variant:
  • roba Strikket teppe Lil Planet rosa
  • roba Teppe i strikket look Lil Planet grå
  • roba Teppe i strikket utseende Lil Planet turkis
  • roba Teppe i strikket look Lil Planet frostgrønn

Pris
140 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A308249

EAN: 4005317327273

roba Teppe i strikket look Lil Planet frostgrønn
Denne teksten er automatisk oversatt.
Roba økologisk babyteppe i strikket utseende 'Lil Planet' gir sitt hudvennlige, forurensningsfrie, vannabsorberende og ekstra myke organiske bomullsstoff for en koselig og tørr følelse i barnesengen. De reneste, bærekraftige og ubehandlede materialene brukes i produksjonen av det organiske babyteppet. I tillegg er det koseteppet pustende for å forhindre at babyen din blir overopphetet. Selv etter mange vasker beholder de organiske babyproduktene sin form og super myke følelse. Takket være spesiell overflatebehandling og forvask forblir produktene supermyke.

Tekniske detaljer:
  • Farge: grønn
  • Dimensjoner: 80 x 80 cm
  • Materiale: 100 % bomull
  • Vaskbar på 40 ° C og egnet for tørketrommel

Sponset

product_detail_ad

Bærekraft

GOTS - Global Organic Content Standard

Global Organic Textile Standard er en av de ledende standardene i tekstilindustrien når det gjelder miljømessig og sosialt ansvar. Produkter sertifisert med GOTS-seglet består av minst 70 % organisk dyrket materiale. For produkter med suffikset "organic" er prosentandelen minst 95 %. Standarden tar hensyn til hele leverandørkjeden av tekstiler og garanterer at produktene ble produsert under rettferdige forhold.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba Teppe i strikket look Lil Planet frostgrønn
4.5
55 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 34
 
4 stjerner
| 11
 
3 stjerner
| 8
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

roba Teppe i strikket look Lil Planet frostgrønn
roba Teppe i strikket look Lil Planet frostgrønn
140 kr