Kun i dag: 10x babypoints ♡
Kun i dag: 10x babypoints ♡
Samle poeng nå
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
roba Teddybus Teddy college
Pris
983 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A182060

EAN: 4005317276168

roba Teddybus Teddy college
Denne teksten er automatisk oversatt.
Bamsebussen roba inviterer alle små bjørnefans til å leke og løpe rundt.

Små klaffer med tall, et roterende puslespill med 3 motiver som kan matches eller en klokke med bevegelige visere oppmuntrer til telling, finmotorikk og kombinasjonsferdigheter. En regnestav på håndtaket gir ytterligere muligheter for læring og øvelse opp til førskolealder.

Bamsebussen, som er utstyrt med pute og teppe, kan også brukes til en morsom utflukt med venner, ettersom den har plass til selv et lite barn. Den sympatiske Allround laget av lakkert MDF og massivt tre med detaljerte trykkmotiver fra Teddy College-serien kan derfor brukes som motorikk-, gå- og dukkevogn.

Detaljer:
  • Mange lekefunksjoner: Regnemåler, klokke med bevegelige visere, klaffer for telling og matchende former, roterende puslespill, inkl. pute og teppe, detaljrikt trykk (termotrykk).
  • Materiale: Fyll: polyesterfleece, tekstiloverflate: trykt, MDF (lakkert), massivt tre, polyester-bomullsblanding
  • Mål ved montering: 55 x 34 x 53,5 cm
  • Maks. vekt: kan belastes med opptil 15 kg
  • Alder: fra 18 måneder

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba Teddybus Teddy college
4.5
8 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 6
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

roba Teddybus Teddy college
roba Teddybus Teddy college
983 kr