EGGciting eggjakt 🐰
EGGciting eggjakt 🐰
Frem til 04.03: 20%
på utvalgte produkter
00
Tim
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
roba Skiftematte for vaskemaskin inkl. skiftematte Ugle babyer hvit

roba Skiftematte for vaskemaskin inkl. skiftematte Ugle babyer hvit


Pris
778 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A292172

EAN: 4005317317519

roba Skiftematte for vaskemaskin inkl. skiftematte Ugle babyer hvit
Robbabyen som skifter enhet i hvitt, er plassbesparende og derfor akkurat det rette for trendbevisste foreldre som har liten plass i hjemmet. Ved å plassere den på vaskemaskinen får du en bleieflate som skifter overflate til babyen din. For optimalt hold, bør vaskemaskinen være 60 cm bred og 53-54 cm dyp. En mykt polstret PU-belagt skiftematte i harmonisk 'ugle Design baby grå' er inkludert i settet. Skiftematen er laget av sterk, rivefast folie med en spesiell syteknikk og er derfor spesielt slitesterk. Den myke fyllingen rundt den hevede kanten beskytter barnet ditt under skifte. Undersiden er laget av hvit folie, noe som gjør det mulig å bruke denne skiftematten på begge sider. Skiftematen egner seg for barn opp til 12 måneder og en vekt opp til 11 kg.

produktdetaljer:
 • For vaskemaskiner med målene 60 x 53-54 cm
 • Byttepute for bruk på begge sider
 • Hevet kant
 • For barn opp til 12 måneder og 11 kg
Tekniske detaljer:
 • Mål skifter enhet : bredde x lengde x høyde 60 x 74,5 x 9,5 cm
 • Skiftende pute dimensjoner: bredde x lengde x høyde 54 x 74 x 4,5 cm
 • Materiale endringspute: ftalatfri folie, fylling: 100% polyester
 • Tørkes
Inkludert i levering:
 • Bytte enhet
 • Bytte pad
 • Sponset

  product_detail_ad

  Fraktinformasjon

  Levering:

  Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

  Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

  Merke

  roba

  Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

  Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

  Flotte baby- og barnemøbler fra roba

  Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

  Anmeldelser

  Kundebedømmelser: roba Skiftematte for vaskemaskin inkl. skiftematte Ugle babyer hvit
  4.5
  53 Kundeanmeldelser
   
  5 stjerner
  | 32
   
  4 stjerner
  | 15
   
  3 stjerner
  | 3
   
  2 stjerner
  | 2
   
  1 stjerne
  | 1
  Hva er eKomi?

  100% ekte kundefeedback

  Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

  Våre toppselgere

  roba Skiftematte for vaskemaskin inkl. skiftematte Ugle babyer hvit
  roba Skiftematte for vaskemaskin inkl. skiftematte Ugle babyer hvit
  778 kr