roba Sammenleggbar lekegrind 74 x 100 cm taupe

roba Sammenleggbar lekegrind 74 x 100 cm taupe


Variant:
  • roba Sammenleggbar lekegrind 74 x 100 cm i to farger
  • roba Sammenleggbar lekegrind 74 x 100 cm taupe

Pris
2376 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A303755

EAN: 4005317315416

roba Sammenleggbar lekegrind 74 x 100 cm taupe
En stabil lekegrind som passer for barn med flate barer laget av tre i moderne emdekor. Når den er satt opp, tilbyr den firkantede roba lekegrinden et 74x100 cm lek- og koseareal. Den ryggvennlige, to ganger høydejusterbarheten inviterer deg til å leke med babyene dine. Ruller gir den nødvendige mobiliteten. Når lekegrinden ikke lenger er nødvendig, kan den brettes raskt og enkelt og lagres for å spare plass. En roba lekegrind som en vakker, trygg lekeplass som garanterer lang brukervennlighet og der barna dine liker å oppdage verden.

Produktdetaljer:
  • Farge: taupe
  • Materiell ramme: Tre
  • Dimensjoner: bredde x dybde x høyde 73,5x 100,5x 72,5cm
  • Folding
  • 2 ganger høydejusterbar
  • Rullesett med 4 bremseruller
  • Med foliebunn

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba Sammenleggbar lekegrind 74 x 100 cm taupe
4.5
30 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 20
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 6
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

roba Sammenleggbar lekegrind 74 x 100 cm taupe
roba Sammenleggbar lekegrind 74 x 100 cm taupe
2376 kr