roba Picnic for 4 utendørs Deluxe med ryggstøtter for barn

roba Picnic for 4 utendørs Deluxe med ryggstøtter for barn


Pris
1378 kr
Fri frakt*
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A275680

EAN: 4005317316086

roba Picnic for 4 utendørs Deluxe med ryggstøtter for barn
Denne teksten er automatisk oversatt.
Med roba's barneseterom Utendørsgruppe 'Picknick for 4' Outdoor Deluxe med høykvalitets massivtre rygg, vil neste fest også bli en hit for barna - ute i hagen, på terrassen og inne! Det værbestandige, robuste, grå glaserte setesettet med praktisk ryggstøtte for barn er designet for barn med en sittehøyde på 27 cm, spesielt holdbar og gir plass til opptil 4 barn fra 12 måneder. De avrundede hjørnene på konsollen og den solide konstruksjonen sikrer optimal sikkerhet. Bordplaten (LxW: 89 x 35 cm) inviterer deg til piknik, maling, håndarbeid og lek. Benkene og bordet til sittegruppen er koblet til hverandre, noe som gjør dem veldig stabile og stabile. I tillegg tilbyr setesettet ingen klemmepunkter som aden kan beskytte små barns fingre. Barnas uteserveringsgruppe kan lastes med 50 kg per benk og bordplate. Barnas sittegruppe, som er registrert for beskyttelse, kan suppleres med praktisk tilbehør fra vårt Utesortiment og er et høyt lyspunkt i hagen, på terrassen eller i huset. Barnas sitteplasser Utegruppe laget av massivt tre leveres demontert. De tydelige monteringsinstruksjonene muliggjør enkel montering. Alle anvendte materialer er testet for skadelige stoffer og sertifisert. I tillegg blir de sjekket regelmessig under produksjonen. Overflatene på den miljøvennlige og allsidige roba barns uteservering 'Picknick for 4' Outdoor Deluxe er enkle å rengjøre og vaske av. Monteringsdimensjonene til settet er (HxBxD): 50,5 x 107 x 89 cm. Farge: grå. I hele roba Outdoor Deluxe-kolleksjonen ble spesiell oppmerksomhet rettet mot den stabile konstruksjonen. Alle Outdoor Deluxe-produktene er laget av solid massivtre. Outdoor Deluxe-kolleksjonen er værbestandig og spesielt holdbar.

Produktdetaljer:
  • Farge: grå
  • Materiale: MDF, lakkert
  • >
  • Mål: 50,5 x 107 x 89 cm. Bordplate (LxW: 89 x 35 cm). Sittehøyde 27 cm
  • Artikkelvekt: 10,5 kg
  • Maksimal vekt: 50 kg
Inkludert i levering:
  • Barnestolgruppe for 4 barn
Se på trinnet ditt!
Artiklene er laget av solid barskog / paier granved. Oppmerksomhet: Dette treverket har en sterk harpiksaktig lukt, som er helt naturlig!
Setesettet leveres demontert.

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba Picnic for 4 utendørs Deluxe med ryggstøtter for barn
5
17 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 16
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

roba Picnic for 4 utendørs Deluxe med ryggstøtter for barn
roba Picnic for 4 utendørs Deluxe med ryggstøtter for barn
1378 kr